Keystone logo

27 online MSc Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
Vakgebieden
  • Administratieve studies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online MSc Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources

Een MSc of Masters of Science degree vereist in het algemeen ongeveer twee jaar in beslag. Na een student zijn of haar undergraduate studie heeft afgerond, kan een master's degree een geweldige manier om vaardigheden te verbeteren en te verdiepen kennis. Online MSc programma's zijn een goed alternatief voor degenen die niet bereid of niet in staat om de traditionele lessen bij te wonen.

U vraagt ​​zich misschien af, wat is een online MSc in Human Resources? Deze graad is bedoeld om studenten te helpen krijgen een diep begrip van hoe om te leiden, te managen, en werknemers bij te staan ​​in een organisatorische context. Geleerden vaak leren over onderwerpen zoals geschillenbeslechting, payroll en voordelen, aannemen en ontslaan, training en betrokkenheid van medewerkers. Sommige programma's kunnen ook leiderschap gerelateerde cursussen, zodat studenten kunnen leren over management, teamwork, communicatie, ethiek, of administratie.

Degenen die verdienen een HR-graduaat kunnen ontdekken dat hun vermogen om een ​​baan te krijgen wordt versterkt en dat de mate versterkt hun CV.Daarnaast is een van deze graden kunnen helpen studenten te verbeteren belangrijke vaardigheden die hen zouden kunnen profiteren in hun loopbaan en in andere gebieden van het leven.

De kosten van het verdienen van een MSc zal afhangen van alles, van individuele cursus keuzes naar het land van herkomst van de instelling. Zorg ervoor dat uw financiële onderzoek te doen voorafgaand aan de inschrijving. U kunt direct contact opnemen met uw gekozen school om meer te leren.

Een master's degree is een geweldige manier om de kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren en vooraf een carrière. Veel mensen die een HR-programma te voltooien gaan aan de slag op het gebied van human resources. Zij kunnen ombudsmannen, managers, consultants, payroll experts, analisten, trainers, het inhuren van bestuurders, of compliance specialisten. Terwijl een aantal bedrijven actief HR-experts te zoeken, kan de student ook voor kiezen om een ​​eigen bedrijf te starten.

Klaar om te beginnen met het verdienen van een online MSc in Human Resources?Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.