Keystone logo

63 online MSc Opleidingen in Technische studies 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Technische studies
Vakgebieden
  • Technische studies (63)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online MSc Opleidingen in Technische studies

Studenten die hun opleiding willen voortzetten na het behalen van een bachelor diploma, kunnen kiezen voor een Master of Science, of MSc. Een online MSc vereist dat een student deelneemt aan cursussen die over de computer worden gegeven. Het duurt meestal een of twee jaar om een ​​student te beheersen en te demonstreren over een specifiek onderwerp.

Wat is een online MSc in Engineering? Een dergelijk programma bouwt op een bachelor-diploma in engineering, waardoor de student meer kennis en meer gespecialiseerde vakken biedt. Een online MSc is een geweldige optie voor drukke professionals die hun opleiding willen doorgaan, maar hebben geen flexibiliteit voor traditionele cursussen. Over het algemeen leren de ingenieursstudentstudenten hoe ze wiskunde toepassen om problemen en ontwerpsystemen of experimenten op te lossen. Specifieke vakgebieden variëren sterk, afhankelijk van het gekozen veld, maar kunnen kernfysica, vliegtuigtechnologie, verbranding en wiskunde op hoog niveau omvatten.

Een online MSc in Engineering kan een werkende professional helpen bij het ontwikkelen van kennis van gespecialiseerde onderwerpen, zoals engineering management of productiesystemen, terwijl u de flexibiliteit biedt om te werken tijdens het studeren. Door het opbouwen van vaardigheden en het vergroten van de kwalificaties kan een online MSc bijdragen aan de carrière van een student, waardoor mogelijkheden voor hogere betaalposities worden geopend.

De kosten van inschrijven in een online MSc-programma in de techniek variëren sterk tussen landen en instellingen. De beste manier om een ​​idee te krijgen van de betrokken kosten is om de website van de school van belang te controleren.

Engineering is een divers en relevant gebied, dus afgestudeerden met een meestersgraad zullen zich waarschijnlijk in hoge mate bevinden. Ingenieurs kunnen werken op wetenschappelijke en technologische terreinen, variërend van ruimtevaart of fabricage tot infrastructuur of medicijnen. Toekomstige software engineers, elektrotechnische ingenieurs en mechanische ingenieurs kunnen allemaal profiteren van het behalen van een MSc-graad.

Er zijn veel mogelijkheden daar voor voornemende MSc studenten in engineering. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.