Keystone logo

271 online MSc Opleidingen in Technologiestudies 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Technologiestudies
Vakgebieden
  • Technologiestudies (271)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online MSc Opleidingen in Technologiestudies

Undergraduate studenten naderen afstuderen moet de beslissing of ze graduate school zullen betreden. Doen dus laat hen toe om een ​​voordeel te behalen en voer meer geavanceerde functies voor de aftrap van hun carrière. Het verdienen van een master's degree door middel van het bestuderen van online zou een goede optie voor u en uw opleiding doelen.

Wat is een online MSc in Technology? Dit is één van de meest open vakgebieden, waardoor studenten om zich te specialiseren in het gebied dat een beroep op hen het meest. Het is mogelijk om bijna elk gebied van de discipline in te voeren door het bestuderen van de technologie van dit gebied, met inbegrip van medische technologie, de bouw technologie, productie technologie, informatie technologie, onderzoek technologie, en nog veel meer. De specifieke vakken die je neemt zal afhangen van hoe u ervoor kiest zich te specialiseren, maar het is gebruikelijk voor computer engineering en software design klassen op te nemen.

Een master's degree opent vaak de deur naar zeer lonend en geavanceerde loopbaan in een veld dat u interesseert. Het is meestal veel gemakkelijker om te gaan werken als je een graduaat houden. Het veld van de technologie is zeer competitief, dus het geven van jezelf dit voordeel is een goed idee.

Het verdienen van een Master of Science in Technology varieert in kosten nogal een beetje. Tijdens zijn studie online meestal iets vermindert het collegegeld en vergoedingen, zal de school en het land van studie waarschijnlijk van invloed zijn meer kosten. Dit is waarom het belangrijk is dat je gedegen financieel onderzoek te doen voordat u zich inschrijft.

Omdat de technologie is zo open-ended, is er bijna een onbeperkt aantal carrières u kunt nastreven. Als u ervoor kiest om het gebied van de medische technologie in te voeren, zou je werkt als onderzoeker, laboratorium manager, of medisch technicus. Als u informatie-technologie na te streven, kan u een database engineer, systemen ontwikkelaar, of multimedia-programmeur geworden.Er zijn nog loopbanen andere soorten technologieën.

Vind de technologie master's degree-programma dat aan uw behoeften voldoet. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.