Keystone logo

Filters

 • PhD
 • Onderwijskunde
Vakgebieden
 • Onderwijskunde (26)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

26 online PhD Opleidingen in Onderwijskunde 2024

  online PhD Opleidingen in Onderwijskunde

  Steeds meer studenten kiezen voor online promotie in het onderwijs-programma's. Online leren zorgt voor meer studenten om hun opleiding vooraf, maar flexibele planning nodig heeft om werk, school, familie en jongleren. Door het gebruik van online cursussen, chat rooms, video conferencing, en e-mail, studenten in online doctor in de onderwijsprogramma's zijn in staat om een ​​hoge kwaliteit van het onderwijs te ontvangen en hun doctoraat te verdienen.

  Studenten verdienen een online promotie in het onderwijs kunnen verwachten strenge cursussen evenals originele onderzoek dat leidt tot een proefschrift waarop belangrijke bijdrage aan het vakgebied biedt. Online PhD in het onderwijs-programma's staan ​​gewoonlijk toe specialisatie gebieden, zoals vroegschoolse educatie, speciaal onderwijs, volwassenenonderwijs, educatieve technologie of onderwijskundig leiderschap.Afgestudeerden van deze programma's hebben mogelijkheden voor een loopbaan in de wetenschap en administratieve leidinggevende posities in het onderwijs,

  U kunt meer te weten over uw mogelijkheden voor een online-promotie in het onderwijs door te bladeren door de programma's hieronder. Neem de volgende stap vandaag nog!