Keystone logo

18 online PhD Opleidingen in Technologiestudies 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Technologiestudies
Vakgebieden
  • Technologiestudies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online PhD Opleidingen in Technologiestudies

Als studenten een niveau van onderscheid en verdienste willen behalen, kunnen ze een doctor in de wijsbegeerte volgen, ook wel een doctoraat genoemd. De meeste universiteiten vragen om een ​​afgeronde bachelor- en masteropleiding voordat ze zich inschrijven voor een doctoraat. Deze graad vereist aanzienlijk onderzoek op een gespecialiseerd vakgebied en is de culminerende graad voor vele beroepen.

Wat is een PhD in Technology Studies? In deze mate kunnen studenten de manieren verkennen waarop mensen omgaan met technologie en het effect management heeft op informatiesystemen. Studenten kunnen mogelijk subspecialiteiten kiezen, zoals cybersecurity, software engineering en bio-informatica. Deze graad vereist meestal sterke wiskundige vaardigheden met geavanceerde kennis van statistieken en programmeertalen.

Een PhD in Technology Studies kan studenten helpen veel nuttige vaardigheden op te doen, zoals het vermogen om grondig en productief onderzoek uit te voeren. Individuen kunnen ook vaardigheden ontwikkelen die van toepassing zijn op het dagelijks leven, bijvoorbeeld succesvolle samenwerkingstechnieken en innovatief leiderschap in organisaties.

De kosten van een PhD in Technology Studies zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het vereiste aantal credits, laboratorium- en technologiekosten en het collegegeld van de school. Zorgvuldige vergelijking van programma's is vereist voor studenten om de beste opleiding voor hen te vinden.

Met een PhD in Technology Studies kunnen studenten in verschillende beroepen werken. Enkele mogelijkheden in de bedrijfswereld zijn chief information officer, directeur van systeemontwikkeling en directeur van operaties op het gebied van informatietechnologie. Studenten kunnen hoogleraar worden aan een universiteit. Er zijn ook banen bij de overheid, zoals een specialist in gegevensanalisten, een projectmanager voor informatiebeveiliging en een directeur van informatiediensten.

Studenten kunnen kiezen uit scholen thuis of in het buitenland om een ​​PhD te behalen in Technology Studies. Als ze flexibele planningsopties nodig hebben, bieden sommige scholen ook online cursussen aan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.