8 Restaurantmanagement programs found
Filters
- Food and Beverage Studies
- Food and Beverage Business
- Restaurantmanagement
8 Restaurantmanagement programs found
Filters
Uitgelicht
OSTELEA | Distancia
Hogere opleiding in management van horeca- en voedsel- en drankbedrijven
- Madrid, Spanje
- Barcelona, Spanje + 1 more
Cursus
Deeltijd
9 maanden
Blended, Afstand leren
Spaans
Toerisme is een van de meest relevante economische activiteiten van de Spaanse economie en een van de fundamentele sectoren in de sociale en economische ontwikkeling van het land. Binnen de sector is het restaurantgebied, met meer dan 270.000 vestigingen en 1,3 miljoen banen, een van de snelst groeiende gebieden en een van de belangrijkste onderdelen van de toeristische activiteit.
Uitgelicht
Centennial College
Culinary Management
- Online Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Afstand leren
Engels
Uitgelicht
Universidad Rey Juan Carlos
Universitaire uitbreidingscursus Inkomstenbeheer in horecacentra
- Madrid, Spanje
Cursus
Full time
2 maanden
Afstand leren
Spaans
Revenue Management is een managementfilosofie die de winstgevendheid vergroot van dienstverlenende bedrijven met vaste capaciteit zoals hotels, luchtvaartmaatschappijen etc. In deze sectoren vindt momenteel een hoge mate van implementatie plaats. De restaurantsector heeft zeer vergelijkbare kenmerken als deze industrieën, dus de toepassing ervan zou zeer interessant zijn, maar de toepassing ervan is nog niet wijdverspreid.
Uitgelicht
OSTELEA | Distancia
Executive Master in Hotelmanagement, Cateringbedrijven en Food & Beverage
- Madrid, Spanje
- Barcelona, Spanje + 1 more
Master
Full time
12 maanden
Blended, Afstand leren
Spaans
De toeristische sector maakt een tijd van ingrijpende veranderingen door, met de gevolgen van globalisering, segmentering en concurrentievermogen. Binnen deze omgeving is een van de markten die het zwaarst wegen de hotelbranche.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Cursus specialist systeemgastronomie IHK
- Germany Online, Duitsland
Cursus
Full time
20 maanden
Afstand leren
Duits
Ook in de systeemcatering maakt het een enorm verschil of je half- of ongeschoold bent, of een gekwalificeerde beroepskwalificatie hebt!
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Cursus keukenmeester IHK
- Germany Online, Duitsland
Cursus
Full time
24 maanden
Afstand leren
Duits
Chef is meer dan alleen een titel. De meest traditionele van de gastronomische masteropleidingen is de basis voor succesvolle toegang tot het managementniveau en management in de hotel- en restaurantindustrie, in de gemeentelijke catering, in de catering - maar ook in de industrie, het onderwijs en vele andere gebieden.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Cursus restaurantspecialist IHK
- Germany Online, Duitsland
Cursus
Full time
20 maanden
Afstand leren
Duits
Om halfgeschoolde en ongeschoolde werknemers in staat te stellen een gekwalificeerde beroepskwalificatie van de KvK als restaurantspecialist te behalen, biedt Hotel Fernschule Poppe & Neumann de unieke kans in Duitsland om deze in te halen in een extra-beroepsmatige afstandsonderwijs cursus en zonder verlies van inkomsten.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Cursus restaurantmeester IHK
- Germany Online, Duitsland
Cursus
Full time
24 maanden
Afstand leren
Duits
De perfecte gastheer zijn - dit streven zit in je bloed. Als restaurantmanager IHK zorg je ervoor dat je gasten zich helemaal op hun gemak voelen, vakkundig worden geadviseerd en bediend en tegelijkertijd de economische aspecten in de gaten houden.
Populaire studievorm
Populaire locaties
online Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Restaurantmanagement
Restaurant management programma's kunnen studenten een uitgebreide kennis van administratieve taken, organisatorische vaardigheden en protocollen. Restaurant managers leren om te voldoen aan de behoeften van de klanten en kunnen de leiding nemen over het inhuren en trainen van nieuwe werknemers. Managers zijn vaak verantwoordelijk voor de loonlijst van werknemers.