De Keystone Scholarship

Aanmeldingen voor 2021 nu gesloten - Meld u aan om updates te ontvangen wanneer de volgende studiebeurs wordt aangekondigd!

Laat uw dromen uitkomen met de Keystone Scholarship!

Wat is de Keystone Scholarship?

Keystone Academic Solutions biedt vier studiebeurzen voor bachelors en twee studiebeurzen voor masters aan. De studiebeurzen worden aangeboden aan zes studenten met een goede academische achtergrond die kunnen aantonen gemotiveerd te zijn om de wereld door middel van hun opleiding ingrijpend te veranderen.

Wie kan zich ervoor aanmelden?

Toekomstige studenten die 18 jaar of ouder zijn wanneer ze aan de opleiding beginnen en van plan zijn een voltijds bachelor- of masterprogramma te volgen. Verken vandaag nog onze studentenwebsites om uw opleiding te vinden en win een van de zes beschikbare Keystone Scholarships!

Hoe meldt u zich voor de Keystone Scholarship aan?

Vul uw gegevens in en we laten u weten wanneer de volgende studiebeurs beschikbaar komt!

Begin uw beursaanvraag

Over Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions helpt elke maand meer dan zes miljoen studenten bij het vinden van de opleiding die perfect bij hen past. We helpen toekomstige studenten bij het verkennen van honderden studiemogelijkheden en bestemmingen op één centrale plek, ongeacht het tijdstip en waar ze zich ook bevinden. We verzamelen alle relevante informatie en nieuws over het hoger onderwijs en bieden studenten een platform en tools om rechtstreeks te chatten met toelatingsfunctionarissen van universiteiten en hogescholen over de hele wereld. Zo maken we het voor mensen overal ter wereld mogelijk voor een specifieke opleiding te kiezen, zodat ze hun persoonlijke en professionele doelen kunnen bereiken!

Verken vandaag nog onze websites en vind de opleiding die bij u past