Keystone logo

2021-aanvragen nu gesloten - Registreer om updates te krijgen wanneer de volgende beurs wordt aangekondigd!

Realiseer je dromen met de Keystone Scholarship!

Wat is de Keystone-beurs?

Keystone Academic Solutions biedt vier niet-gegradueerde beurzen en twee afgestudeerde beurzen. De beurzen worden aangeboden aan zes studenten met een goede academische achtergrond en kunnen aantonen dat ze gemotiveerd zijn om de wereld te transformeren door middel van hun opleiding.

Wie kan solliciteren?

Toekomstige studenten die 18 jaar of ouder zijn wanneer ze aan de opleiding beginnen en van plan zijn een voltijds bachelor- of masterprogramma te gaan volgen. Verken vandaag nog onze studentenwebsites om jouw studieprogramma te vinden en win een van de zes beschikbare Keystone Scholarships!

Hoe de Keystone Scholarship aanvragen?

Vul je gegevens in en we laten je weten wanneer de volgende beurs wordt gelanceerd!

Over Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions helpt maandelijks meer dan zes miljoen studenten bij het vinden van het perfecte studieprogramma voor hen. We helpen toekomstige studenten honderden studiemogelijkheden en bestemmingen op één plek, altijd en overal te verkennen. We verzamelen alle relevante informatie en nieuws over het hoger onderwijs en bieden studenten een platform en tools om rechtstreeks te chatten met toelatingsfunctionarissen van universiteiten en hogescholen over de hele wereld. Door dit te doen, stellen we mensen overal ter wereld in staat een opleiding te kiezen, zodat ze hun persoonlijke en professionele doelen kunnen bereiken!

Verken vandaag nog onze websites om jouw studieprogramma te vinden

  • Logo voor gezondheidszorgstudies
  • Bachelor studies logo
  • Rechtenstudie logo