Ducere Global Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

'S Werelds meest praktische, branchegerelateerde kwalificaties

Ducere werkt samen met de University of Wales Trinity Saint David, Torrens University Australia en de University of New England om graden te leveren die de unieke zakenwereld bevatten .

Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat Ducere met trots de meest innovatieve online opleidingen aanbiedt - unieke undergraduate en postdoctorale programma's die studenten in staat stellen om aan echte projecten te werken met toonaangevende bedrijfsorganisaties in het VK en Australië. Studenten zullen praktische vaardigheden opdoen door real-world projecten op te lossen met onze industriële partners zoals KPMG, PwC, Disney, ATO, Telstra, Make-A-Wish en nog veel meer.

Dūcere is een moderne ed-tech sociale onderneming die 's werelds meest inspirerende geesten en meest geavanceerde technologieën naar het hoger onderwijs brengt. Onze online programma's voor hoger onderwijs financieren baanbrekende publicaties en ontwikkeling van alfabetisering in 24 Afrikaanse landen.

"Meer dan 44% van de Ducere studenten ontvangt een salarisverhoging of promotie voordat ze afstuderen."

Universitaire graden voor de innovatie-economie van de 21e eeuw

In samenwerking met universiteiten en grote bedrijven biedt Ducere graden die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne leerling door middel van flexibele online studie, real-world zakelijke projecten en een ongeëvenaarde ondersteuning van studenten.

139414_DC_LI_1536x768px_PeterN.png

Los echte projecten op. Lever echte resultaten.

Ducere cursussen worden geleverd in samenwerking met toonaangevende organisaties om universitair onderwijs te bieden dat afgestudeerden echt voorbereid op hun volgende carrièrestappen. Ducere's industriële partnerschappen ondersteunen de creatie van praktische en relevante cursusinhoud; echte industriële projecten die studenten verbinden met de echte bedrijfswereld.

Het behalen van een diploma bij Dūcere en een van zijn universitaire partners: Torrens University Australia , University of Wales Trinity Saint David en de University of New England is een unieke, waardevolle ervaring die je nergens anders kunt krijgen. Of u er nu voor kiest om uw eigen bedrijf te starten, een sociale onderneming op te richten of binnen een organisatie te werken, u leert door vaardigheden toe te passen op echte zakelijke uitdagingen. Een toegepaste opleiding met de vaardigheden die werkgevers zoeken, zorgt ervoor dat u slaagt op welk pad u ook kiest.

139472_DC_LI_1536x768px_Barbara.png

Echte inzichten van wereldleiders en bedrijfsinnovatoren

De Ducere Global Leaders Faculty bestaat uit meer dan 250 industrieleiders uit de hoogste regionen van het openbare leven, waaronder voormalige presidenten, premiers, CEO's, ondernemers en filantropen.

Video-inzichten van deze leiders zijn verweven in de inhoud en het curriculum van de Ducere-cursus en overbruggen de kloof tussen academische studies en praktisch, branchegerelateerd leren.

"Een diploma dat het probleem van effectief zijn en toegepast op de werkplek aanpakt"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Global Leaders ... geven real-life leiderschapscursussen"

Business Review Weekly Magazine

139417_logos.png

Locaties

Melbourne

Address
Melbourne, Victoria, Australië

Swansea

Address
Swansea, Wales, Verenigd Koninkrijk

Curepipe

Address
Curepipe, Plaines Wilhems District, Mauritius

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden