Lees de Officiële Beschrijving

Online kwalificaties ontworpen met jou in gedachten

La Trobe University en Didasko zijn een partnerschap aangegaan om u online kwalificaties te brengen die zeer worden gewaardeerd door werkgevers en internationaal worden erkend. La Trobe is een van de meest gerespecteerde universiteiten van Australië met meer dan 36.000 studenten en een geschiedenis die teruggaat tot 1967. Didasko werkt samen met La Trobe om online kwalificaties te leveren met het meest boeiende leermateriaal dat er is. Didasko is een expert in online onderwijs en is gespecialiseerd in mensen die hun loopbaan willen veranderen of verbeteren.

Help wanneer je het het meest nodig hebt

We begrijpen dat online studeren een beetje ontmoedigend kan zijn, vooral als het enige tijd geleden is dat je de laatste was in het formele onderwijs. Bij Didasko hebben we toegewijde academische en ondersteunende teams beschikbaar en die graag een studentonderzoek willen oplossen. Ons doel is om binnen 10 minuten (tijdens normale openingstijden) op alle vragen van studenten te antwoorden en binnen 24 uur op te lossen.

Werk uren

  • Maandag - donderdag 7:30 - 10:00 uur AEST
  • Vrijdag 07.30 - 18.00 uur AEST

De voordelen van studeren met ons

  • 100% online cursussen om te studeren in uw eigen huis of kantoor
  • Betaal terwijl u werkt. Onderwerp per onderwerp.
  • Kwalificaties van een van de meest gerespecteerde universiteiten van Australië
  • Geen wachttijd - schrijf u vandaag in met maandelijkse startdatums
  • Deeltijdse en voltijdse flexibele studiekeuzes
  • Bespaar meer dan $ 40.000 AUS per jaar door online in uw eigen land te studeren. (Geen boekkosten, geen reiskosten, geen kosten voor levensonderhoud, geen campuskosten)
Een nieuwe manier om te leren
Hoewel je misschien nog nooit van Didasko hebt gehoord, zijn we al bijna 20 jaar in de voorhoede van het onderwijs in de een of andere vorm! Tegenwoordig gebruiken duizenden studenten wereldwijd onze online bronnen om zichzelf te verbeteren. We hebben enkele van de meest boeiende multimedia-leercontent ontwikkeld die leren echt leuk maakt!

Wat is het verschil van Didasko?

We zijn gepassioneerd om een ​​verschil te maken in uw leven. Tijdens elke stap van je reis zal Didasko met je samenwerken om je carrièredoelen te bereiken.
Onze focus ligt op loopbaanwisselaars en diegenen van jullie die jouw carrière willen bevorderen in jouw huidige vakgebied. Om u te helpen, hebben we een studieprogramma ontworpen rond uw unieke omstandigheden. Met onze 100% online oplossing kunt u blijven verdienen terwijl u de volgende stappen in uw carrière plant.

Volledige of deeltijdse studiemogelijkheden

Je kunt volledig of deeltijds studeren zonder dat je op een campus aanwezig bent. Studeren op een full-time tijdschema (ongeveer 30 uur per week) zou elk jaar van je kwalificatie voltooien in de conventionele jaarlijkse tijdspanne (drie jaar voor een bachelordiploma). Voor sommigen is dit een beetje te veel met een voltijdbaan. Dit kan ertoe leiden dat hun studies lijden.
We hebben een deeltijdoptie waarmee u de wekelijkse onderzoeksinzet kunt halveren. Ja, je cursus duurt langer, maar je wil en verlangen om je cursus te voltooien wordt altijd positief gezien door werkgevers, ongeacht welke optie je kiest. U kunt de studiemodus wijzigen als uw verplichtingen veranderen tijdens uw cursus.

Kies wanneer je studeert

Wij zullen met u samenwerken om uw studie-uren elke week af te ronden met uw eigen persoonlijke studieplan. We helpen je je plan te honoreren en je studiedoelstellingen te behalen. Nogmaals, als uw omstandigheden veranderen, kan uw studieplan dat ook!

Drie kwalificaties in één graad

La Trobe University online toegepaste graden bieden u de unieke mogelijkheid om tot drie kwalificaties te behalen tijdens de duur van uw studie. Op voorwaarde dat elk onderdeel van je cursus naar behoren wordt afgerond, krijg je een toegepast diploma (eindjaar 1), een toegepaste associate degree (eindjaar 2) en een toegepaste bacheloropleiding wanneer je alle drie de jaren voltooit. Uw potentiële verdiencapaciteit neemt toe naarmate u verder komt in uw cursus.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

La Trobe –Didasko

De La Trobe University Bachelor in de Toegepaste Informatietechnologie biedt een voortreffelijk, generalistisch onderwijs in informatietechnologie (IT) en de mogelijkheid ... [+]

Cursus beschrijving

De La Trobe University Bachelor in de Toegepaste Informatietechnologie biedt een voortreffelijk, generalistisch onderwijs in informatietechnologie (IT) en de mogelijkheid om aandachtsgebieden in informatiesystemen, softwareontwikkeling, computernetwerken en webontwikkeling te verkennen.

Met de leerstructuur kunt u uw cursus voltooien als een full-time online student, of online deeltijdstudies combineren met werkverplichtingen.

Deze cursus heeft een toegepaste focus en omvat de IT-industrie Leverancierscertificeringen die relevant en wenselijk zijn voor potentiële werkgevers. Afgestudeerden met toegepaste kwalificaties hebben niet alleen de vaardigheden en kennis van een universitaire opleiding, maar ook het praktische denken om ze in de industrie toe te passen.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
La Trobe –Didasko

De La Trobe University Bachelor of Applied Business biedt u een brede basis aan vaardigheden die nodig zijn voor verschillende functies in het bedrijfsleven. ... [+]

Cursus beschrijving

De La Trobe University Bachelor of Applied Business biedt u een brede basis aan vaardigheden die nodig zijn voor verschillende functies in het bedrijfsleven.

Degenen die van loopbaan willen veranderen, een nieuwe rol willen vervullen of een eigen onderneming willen starten, zullen de inhoud van deze cursus van onschatbare waarde vinden. Door een toegepaste bedrijfskwalificatie te bestuderen, wordt je geïnformeerd over de werking van organisaties en hun structuur, vergroot je je commerciële bewustzijn en kun je praktische kennis opbouwen die essentieel is voor je toekomstige carrièredoelen.

Drie kwalificaties in één graad

La Trobe University online toegepaste graden bieden u de unieke mogelijkheid om tot drie kwalificaties te behalen tijdens de duur van uw studie. Op voorwaarde dat elk onderdeel van je cursus naar behoren wordt afgerond, krijg je een toegepast diploma (eindjaar 1), een toegepaste associate degree (eindjaar 2) en een toegepaste bacheloropleiding wanneer je alle drie de jaren voltooit. Uw potentiële verdiencapaciteit neemt toe naarmate u verder komt in uw cursus.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
La Trobe –Didasko

De La Trobe University Bachelor of Applied Business (Management major) biedt u een brede basis van zakelijke vaardigheden die vereist zijn voor een reeks managementfuncti ... [+]

Cursus beschrijving

De La Trobe University Bachelor of Applied Business (Management major) biedt u een brede basis van zakelijke vaardigheden die vereist zijn voor een reeks managementfuncties in de industrie.

Degenen die van loopbaan willen veranderen, een nieuwe managementrol willen vervullen of een eigen onderneming willen starten, zullen de inhoud van deze cursus van onschatbare waarde vinden. Management Management richt zich op het creëren van een goed presterende team binnen elke organisatie. Het begrijpen van organisatorische innovatie en ontwikkeling en het succesvol beheren van interpersoonlijke uitdagingen zijn slechts enkele van de vaardigheden die succesvolle managers moeten kennen.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
La Trobe –Didasko

De La Trobe University Bachelor of Applied Business (Marketing major) biedt u een basis van zakelijke en belangrijke marketingvaardigheden. De vaardigheden en kennis die ... [+]

Cursus beschrijving

De La Trobe University Bachelor of Applied Business (Marketing major) biedt u een basis van zakelijke en belangrijke marketingvaardigheden. De vaardigheden en kennis die beschikbaar zijn in deze kwalificatie zijn zeer wenselijk in een breed scala van rollen in de bedrijfswereld.

Degenen die van loopbaan willen veranderen, die een nieuwe marketing / verkoopgerelateerde rol willen vervullen of een eigen onderneming willen starten, zullen de inhoud van deze cursus van onschatbare waarde vinden. De Marketing-major is ontworpen voor rollen die een goede praktische kennis vereisen van onderzoeksvaardigheden, markt- en consumentenanalyse, mediaplanning en marketingstrategieën. Dit is ook van onschatbare waarde bij het werken met externe media en marketinggerelateerde bureaus.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
La Trobe –Didasko

De La Trobe University Bachelor of Applied Cloud Technology is speciaal gebouwd voor de cloud computing-sector in een unieke samenwerking met de wereldwijde gigant Amazon ... [+]

Cursus beschrijving

De La Trobe University Bachelor of Applied Cloud Technology is speciaal ontwikkeld voor de cloud computing-sector, die momenteel een snelle groei doormaakt, en omvat 6 hoog aangeschreven branchecertificeringen (waarvan 4 specifiek Amazon Web Services) binnen de diplomawetenschappen.

De cursus bevat kennis en vaardigheden over informatiesystemen, web- en softwareontwikkeling, machine learning, databases en big data, cloud migratie van ondernemingen, ontwikkeling van cloudbedrijfsapplicaties en computernetwerken. De cursus wordt toegepast in de focus en bereidt studenten voor op belangrijke certificeringen van leveranciers die relevant zijn voor de werkgelegenheid in de IT-industrie.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan