La Trobe –Didasko

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Online kwalificaties ontworpen met jou in gedachten

La Trobe University en Didasko zijn een partnerschap aangegaan om u online kwalificaties te brengen die zeer worden gewaardeerd door werkgevers en internationaal worden erkend. La Trobe is een van de meest gerespecteerde universiteiten van Australië met meer dan 36.000 studenten en een geschiedenis die teruggaat tot 1967. Didasko werkt samen met La Trobe om online kwalificaties te leveren met het meest boeiende leermateriaal dat er is. Didasko is een expert in online onderwijs en is gespecialiseerd in mensen die hun loopbaan willen veranderen of verbeteren.

Help wanneer je het het meest nodig hebt

We begrijpen dat online studeren een beetje ontmoedigend kan zijn, vooral als het enige tijd geleden is dat je de laatste was in het formele onderwijs. Bij Didasko hebben we toegewijde academische en ondersteunende teams beschikbaar en die graag een studentonderzoek willen oplossen. Ons doel is om binnen 10 minuten (tijdens normale openingstijden) op alle vragen van studenten te antwoorden en binnen 24 uur op te lossen.

Werk uren

  • Maandag - donderdag 7:30 - 10:00 uur AEST
  • Vrijdag 07.30 - 18.00 uur AEST

De voordelen van studeren met ons

  • 100% online cursussen om te studeren in uw eigen huis of kantoor
  • Betaal terwijl u werkt. Onderwerp per onderwerp.
  • Kwalificaties van een van de meest gerespecteerde universiteiten van Australië
  • Geen wachttijd - schrijf u vandaag in met maandelijkse startdatums
  • Deeltijdse en voltijdse flexibele studiekeuzes
  • Bespaar meer dan $ 40.000 AUS per jaar door online in uw eigen land te studeren. (Geen boekkosten, geen reiskosten, geen kosten voor levensonderhoud, geen campuskosten)
Een nieuwe manier om te leren
Hoewel je misschien nog nooit van Didasko hebt gehoord, zijn we al bijna 20 jaar in de voorhoede van het onderwijs in de een of andere vorm! Tegenwoordig gebruiken duizenden studenten wereldwijd onze online bronnen om zichzelf te verbeteren. We hebben enkele van de meest boeiende multimedia-leercontent ontwikkeld die leren echt leuk maakt!

Wat is het verschil van Didasko?

We zijn gepassioneerd om een ​​verschil te maken in uw leven. Tijdens elke stap van je reis zal Didasko met je samenwerken om je carrièredoelen te bereiken.
Onze focus ligt op loopbaanwisselaars en diegenen van jullie die jouw carrière willen bevorderen in jouw huidige vakgebied. Om u te helpen, hebben we een studieprogramma ontworpen rond uw unieke omstandigheden. Met onze 100% online oplossing kunt u blijven verdienen terwijl u de volgende stappen in uw carrière plant.

Volledige of deeltijdse studiemogelijkheden

Je kunt volledig of deeltijds studeren zonder dat je op een campus aanwezig bent. Studeren op een full-time tijdschema (ongeveer 30 uur per week) zou elk jaar van je kwalificatie voltooien in de conventionele jaarlijkse tijdspanne (drie jaar voor een bachelordiploma). Voor sommigen is dit een beetje te veel met een voltijdbaan. Dit kan ertoe leiden dat hun studies lijden.
We hebben een deeltijdoptie waarmee u de wekelijkse onderzoeksinzet kunt halveren. Ja, je cursus duurt langer, maar je wil en verlangen om je cursus te voltooien wordt altijd positief gezien door werkgevers, ongeacht welke optie je kiest. U kunt de studiemodus wijzigen als uw verplichtingen veranderen tijdens uw cursus.

Kies wanneer je studeert

Wij zullen met u samenwerken om uw studie-uren elke week af te ronden met uw eigen persoonlijke studieplan. We helpen je je plan te honoreren en je studiedoelstellingen te behalen. Nogmaals, als uw omstandigheden veranderen, kan uw studieplan dat ook!

Drie kwalificaties in één graad

La Trobe University online toegepaste graden bieden u de unieke mogelijkheid om tot drie kwalificaties te behalen tijdens de duur van uw studie. Op voorwaarde dat elk onderdeel van je cursus naar behoren wordt afgerond, krijg je een toegepast diploma (eindjaar 1), een toegepaste associate degree (eindjaar 2) en een toegepaste bacheloropleiding wanneer je alle drie de jaren voltooit. Uw potentiële verdiencapaciteit neemt toe naarmate u verder komt in uw cursus.

Locaties

Melbourne

Address
Didasko – Head Office
(Administration only)
Level 7, 607 St Kilda Road
Melbourne, Victoria 3004
Australia

Melbourne, Victoria, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden