Lees de Officiële Beschrijving

Vlerick Business School Online

Wordt uitgedaagd om te slagen

Vlerick Business School biedt een uitzonderlijke kans om online te studeren, op de beste business school van België voor executive education (Financial Times, 2016). Studeer op deze drievoudig geaccrediteerde bedrijfsschool, waar ook ter wereld.

Wat Vlerick echt onderscheidt, is niet alleen wat we doen, maar ook de geest waarin we het doen. De geest van Vlerick wordt bepaald door openheid, vitaliteit en een passie voor innovatie en ondernemerschap. Het is een geest die te vinden is in elk aspect van onze school en haar activiteiten: van onze enthousiaste, zeer gemotiveerde medewerkers tot onze innovatieve en pragmatische lesmethoden; van ons wereldwijde netwerk van studenten, alumni en zakelijke partners tot onze inspirerende online leeromgeving. Het zijn al deze elementen samen die van Vlerick Business School de toonaangevende instelling hebben gemaakt die het vandaag is: een plek waar mensen en organisaties samenkomen om vorm te geven aan de toekomst van wereldwijde activiteiten.

Met Vlerick wordt u uitgedaagd om proactief en strategisch te denken over geavanceerde managementproblemen, zodat u uw leiderschapskwaliteiten kunt verrijken en uitbreiden. Met behulp van de nieuwste interactieve online leertechnieken en pragmatische lesmethoden ben je volledig betrokken bij de inhoud van het programma en bevoegd om van een geweldige carrière een uitzonderlijke carrière te maken.

Meeslepend en interactief

We streven ernaar om elk onderdeel van de online leerervaring interactief te maken om je studies tot leven te brengen. Wij geloven dat interactiviteit de sleutel is tot beter begrip en herinnering.

Onze online ervaring biedt u:

 • Meeslepend videoleren
 • Betrokkenheid bij professoren en sprekers
 • Peer-to-peer-netwerkmogelijkheden
 • Intuïtieve online interface
 • Praktische praktijkscenario-oefeningen

Vlerick in de wereld

 • Sterk track record van online leren
 • Allianties met meer dan 40 internationale business schools
 • Gevestigde partnerschappen met 250 bedrijven en multinationale ondernemingen
 • Netwerk van 23 000 alumni in meer dan 100 landen
 • Gerangschikt onder de beste van Europa
 • Meer dan 50 faculteiten met 12 verschillende nationaliteiten
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Vlerick Business School Online

Revitaliseer je carrière, leer nieuwe technieken om organisatorische veranderingen te stimuleren en verken je ondernemerskant. Bestudeer een online MBA bij een van Europa ... [+]

Wordt uitgedaagd om te slagen

Revitaliseer je carrière, leer nieuwe technieken om organisatorische veranderingen te stimuleren en verken je ondernemerskant. Bestudeer een online MBA bij een van Europa's toonaangevende triple-geaccrediteerde business schools van overal ter wereld.

Studeren van overal ter wereld, word je uitgedaagd om strategisch te denken over hedendaagse managementkwesties. Je ontwikkelt de nodige vaardigheden en het zelfvertrouwen om een ​​flexibeler en invloedrijk leider te worden in de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag.

Je zult leren van een ervaren, gepassioneerde faculteit van een drievoudig erkende bedrijfsschool, die zich scherp richt op het bieden van een dynamische en bevredigende leerervaring die je helpt een geweldige carrière om te zetten in een uitzonderlijke carrière.... [-]

België Belgium Online
September 2020
Engels
Deeltijd
12 - 26 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
Belgium Online, BE
Social Media