Lees de Officiële Beschrijving

zij Open University of Cyprus is een modern en baanbrekende publiek universiteit, gevestigd in Nicosia. Goedkeuring en uitvoering van de flexibele methodologie open en afstandsonderwijs, In geslaagd om uit te spitten nieuwe mogelijkheden om de universiteit en een leven lang leren.

Vanaf het begin tot vandaag de APKY ontwikkelen dynamisch aanbieden erkende universitaire studies aan de undergraduate en graduate niveau (Masters en doctoraat) in de moderne wetenschappelijke terreinen die de drie scholen van:

 • Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen,
 • Pure & Applied Sciences en
 • Economie & Management.

Afgezien van de zuiver academische studie het aanbieden van de APKY werkt zelfs gerichte en gespecialiseerde afstand korte opleidingen over actuele onderwerpen. Als een openbare universiteit is APKY gelijkwaardig is aan alle erkende universiteiten in de wereldOngeacht de training methode die hieronder, conventionele of anderszins. Curricula van voldoen aan de eisen van de moderne wetenschap, maatschappij en economie, en zijn volledig afgestemd op het European Credit Transfer System ECTS-punten, die de mobiliteit van studenten en de onderlinge verhouding tussen conventionele universiteiten en APKY vergemakkelijkt.

Deelname aan APKY aanbiedingen flexibiliteit en de mogelijkheid om alle gebruik maken van de nieuwste e-learning technologieën en passende interactieve tools die te krijgen in hun eigen tijd en plaats, een universitair diploma erkende reputatieWelke zal aanzienlijk helpen om door te gaan met vaste en zekere stappen in de richting van de toekomst.

Samen met de hoge kwaliteit van educatief werk, APKY zorgen voor de modernisering van bestaande en het organiseren van nieuwe onderzoeksinfrastructuren, probeert de personele capaciteit van onderzoekers te vergroten en te maximaliseren onderzoek van activiteit in binnenlandse en niet-vlakke in de wetenschap, die behandelt. Een belangrijke factor in dit succes worden gevarieerd partnerships ontwikkeld met verenigingen, organisaties, onderzoeks- en academische instellingen, met Europese en andere internationale organisatiesEn die continu uitbreidt gericht op internationalisering en waarnemingen van een sterke R & leren pole.

Zoals onderwijs en cultuur aan toonder APKY door middel van verschillende acties en initiatieven die het breedste aanbod en participatie in de samenleving en de effectieve koppeling van de samenleving.

visie

De Open Universiteit van Cyprus (APKY) stelt zich tot een moderne, baanbrekend en antropocentrische internationale universiteit geworden. Streeft door middel van evaluatieprocedures worden verbeterd op alle niveaus en de bevordering van het onderwijs en excellentie. Bedoeling is om de ontwikkeling van het onderwijs en, bij uitbreiding, menselijk kapitaal, de meest essentiële bron van een samenleving. Pogingen om de ontwikkeling van de universiteit, waar de kwaliteit van studies, onderzoek, extraversie en sociale bijdrage zal zijn stabiel institutioneel waarden. Op basis van de waarden en de mensen, innovatieve methoden en ideeën, acties en samenwerkingsverbanden streeft naar een geheel van kennis, technologie, sociale solidariteit en cultuur een belangrijke rol te veranderen en te spelen in het bereiken van het doel van de staat om het te maken Cyprus regionale opleidings- en onderzoekscentrum.

missie

De Open Universiteit van Cyprus met de stichting in 2002 en de succesvolle operatie pad heeft nieuwe horizonten geopend in het hoger onderwijs in het land. Hij slaagde erin om de burgers die om welke reden dan ook niet in staat om hun universitaire studies te bestuderen of aan te vullen zijn in staat, uit te voeren en krijgen een erkende reputatie kwalificatie. Op hetzelfde moment, slaagde hij om een ​​kans voor universitaire graad houders om hun kennis te specialiseren, door middel van haar graduate opleidingen in de disciplines modern, handig en een grote vraag op de arbeidsmarkt te bieden. Hij steunt zelfs diegenen die een carrière verandering om relevante academische kennis en vaardigheden om de inspanning te verwerven.

Stuur APKY zijn:

 • Het aanbieden van kwaliteit hoger onderwijs op afstand en opleidingsniveau.
 • De productie en verspreiding van wetenschappelijke kennis door middel van onderwijs en onderzoek.
 • Het bevorderen van LLP.
 • De ontwikkeling van technologische infrastructuur en educatieve methodologie in open en afstandsonderwijs.
 • De koppeling met de samenleving en de economie voor duurzame ontwikkeling en voortgang van Cyprus.

De APKY basis van (V)

 • innovatie
 • flexibiliteit
 • aanpassingsvermogen
 • Nieuwe technologie en haar toepassingen

en beoogt (v)

 • modern en kwaliteit undergraduate en graduate programma's (masters en doctoraat) niveau, die de belangrijkste wetenschappelijke gebieden.
 • bevordering van het onderwijs op afstand en het verstrekken van leermogelijkheden voor iedereen, ongeacht het aantal mogelijke beperkingen zoals leeftijd, tijd, woonplaats of andere.
 • ontwikkeling en ondersteuning van het onderzoek op lokaal en internationaal niveau, met het oog op de wetenschappelijke kennis, die het voordeel van de samenleving verspreidt produceren.
 • versterking van de rol van een uitvoerend in afstandsonderwijs in Cyprus als een unieke, gespecialiseerd in deze methodologie, de Universiteit van het land.
 • verdere internationalisering door het consolideren en verbreding van de internationale samenwerking en deelname aan opmerkelijke internationale educatieve organisaties, netwerken en verenigingen.
 • interconnectie met het productieapparaat en de arbeidsmarkt.
 • dynamische groei en ontwikkeling tot een moderne, financieel onafhankelijk en operationeel autonoom University.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Grieks

Deze school biedt ook:

BBA

Open University Of Cyprus

Het hoofddoel van het niet-gegradueerde programma voor bedrijfskunde is de overdracht van kennis, methodologie van probleemanalyse, knowhow en functionele hulpmiddelen di ... [+]

Het hoofddoel van het niet-gegradueerde programma voor bedrijfskunde is de overdracht van kennis, methodologie van probleemanalyse, knowhow en functionele hulpmiddelen die noodzakelijk worden geacht in het moderne veld van bedrijfs- en organisatiebeheer.

Het verstrekken van deze kennis is gebaseerd op hun toepassing zowel op het besluitvormingsproces als op het beter functioneren van ondernemingen en organisaties in het algemeen.

Het Curriculum is bedoeld voor aankomende studenten, die:

Ze hebben een diploma voor het verlaten van de middelbare school (of gelijkwaardig) en streven ernaar om als leidinggevende in bedrijven en / of organisaties te werken. Het is over het algemeen gericht op mensen die de complexiteit van het bedrijfs- en organisatiesgebied willen begrijpen en willen leren en / of hun kennis op dit gebied willen verrijken door de theoretische en praktische kennis te combineren die nodig is voor het management van moderne bedrijven en organisaties , zowel privé als publiek.... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Open University Of Cyprus

De missie van het undergraduate-programma in de economie is om studenten te voorzien van een sterke basis van kennis en vaardigheden in economische theorie en kwantitatie ... [+]

De missie van het undergraduate-programma in de economie is om studenten te voorzien van een sterke basis van kennis en vaardigheden in economische theorie en kwantitatieve analyse. Het programma introduceert studenten tot macro-economische en micro-economische theorie, leert hen om hun gedachten te formuleren en schrijven in volledige en gestructureerde termen over financiële en beleidskwesties. Het leert hen ook om gegevens uit de echte wereld te gebruiken om economische verschijnselen te voorspellen, bestuderen en modelleren, en om relaties tussen waargenomen economisch gedrag en economische modellen te onderzoeken.

Een drie specialisatiesprogramma

Om te voldoen aan de behoeften van de arbeidsmarkt, evenals het scala aan behoeften en mogelijke academische en professionele doelen van onze afgestudeerden, is het bachelorprogramma gespecialiseerd in drie academische richtingen:... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het afstudeerprogramma STUDIES IN GRIEKSE CULTUUR biedt een caleidoscopische introductie van het historische fenomeen Helleense cultuur van de oudheid tot heden, de trans ... [+]

Het afstudeerprogramma STUDIES IN GRIEKSE CULTUUR biedt een caleidoscopische introductie van het historische fenomeen Helleense cultuur van de oudheid tot heden, de transformaties en overgangen, de contradicties en complexiteit, de briljante en minder schitterende momenten. Door deze kritiek op perceptie wordt de relevantie van culturele processen voor de historische en sociale componenten getoond.

Het bredere doel van het programma is haar studenten uit te rusten met cognitieve, methodologische en epistemologische vaardigheden , zodat ze culturele fenomenen in het algemeen kunnen verdiepen, om het ideologische en politieke, racistische en kwellende karakter van de historische formulering cultuur, cultureel en nationale identiteit. De nadruk ligt op de studie van primaire bronnen (teksten en objecten), gericht op de vorming van kritische sensoren en de ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden .... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het Police Studies Program is voor de politiedienst van Cyprus en is gericht aan afgestudeerden van de Politieacademie . ... [+]

Het Police Studies Program is voor de politiedienst van Cyprus en is gericht aan afgestudeerden van de Politieacademie .

In een tijd van snel veranderende tarieven en grote behoeften aan moderne veiligheid en burgerschap, heeft dit tweejarige programma tot doel de leden van de politie nieuwe kennis, vaardigheden en praktijken aan te bieden met een Europese oriëntatie, aanvulling, uitbreiding en bijwerking van geval tot geval kennis die reeds is opgedaan tijdens hun studie aan de Politieacademie van Cyprus.

Om een ​​graad in politiestudies te behalen, moeten studenten met succes twaalf (12) thematische modules van zes maanden ( in totaal 120 ECTS) bijwonen aan de Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

MBA

Open University Of Cyprus

Het doel van de masteropleiding Business Administration (MBA) is voor te bereiden en zakenlieden en organisaties te versterken door de overname van gespecialiseerde kenni ... [+]

Het doel van het Graduate Programme Business Administration (MBA) Het is voor te bereiden en zakenlieden en organisaties te versterken door de overname van gespecialiseerde kennis en organisatorische en bestuurlijke vaardigheden, zodat ze kunnen inspelen op de nieuwe, moderne geïnternationaliseerde marktgegevens.

Het programma evolueert en voortdurend verrijkt met nieuwe wetenschappelijke theorieën en praktijken, en trends op het gebied van management, om het vermogen van studenten om methoden en instrumenten voor data-analyse en besluitvorming toe te passen in een zakelijke omgeving te verbeteren.

Opzet van het programma

Succesvolle afronding en examen vier (4) thematische eenheden en het voorbereiden van Master thesis die leidt tot de Master in Business Administration (MBA).... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Engels,Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Masters

Open University Of Cyprus

De Postgraduate Program of Studies (PPC) Communication and New Journalism van de Open University of Cyprus beantwoordt aan de dwingende behoefte aan kennis en effectivite ... [+]

Strategie, communicatietactiek en binnen een hyper-communicatieve wereld.

Communiceren, netwerken, publiceren: drie praktijken die cruciaal zijn voor het leven, vooruitgang en succes in onze supercommunicatieve wereld. Een wereld waarin de waarde, het imago en de positie van ieder van ons, vooral in het professionele veld, wordt bepaald door hoe goed en effectief hij de kunst en techniek van communicatie, netwerken en publiceren beoefent, communicatiestrategieën vormgeeft en tactieken implementeert, bewegen nieuwe en steeds veranderende media.

Het Graduate Programme in Communication and New Journalism van de Open University of Cyprus speelt in op deze zeer noodzakelijke behoefte aan kennis en effectiviteit in de media en de ontwikkeling van strategische en tactische communicatie, waarbij de theoretische diepte wordt gecombineerd met de vereiste praktische training.... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het doel van het postgraduate programma Griekse taal en literatuur is om de instrumenten van de moderne taalkunde en de theorie van de literatuur te gebruiken in de studi ... [+]

Het doel van het postgraduate programma Griekse taal en literatuur is om de instrumenten van de moderne taalkunde en de theorie van de literatuur te gebruiken in de studie van de Griekse literatuur, met nadruk op de klassieke periode, de evolutie en de leer ervan.

Het postdoctorale programma is interessant omdat:

verweeft taalkunde met literaire studiesexploiteert tekstuele linguïstiek, sociolinguïstiek en spraakanalyse in de literatuurstudiebiedt een dynamische interdisciplinaire aanpak die literaire, culturele, sociologische / antropologische en linguïstische benaderingen combineertbiedt de nodige middelen voor effectief lesgevenbiedt de theoretische hulpmiddelen voor interdisciplinaire benaderingencultiveert complexe onderzoeksvaardigheden die nodig zijn voor postdoctorale studies... [-]
Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het interdisciplinaire postuniversitaire programma WET VAN DE EUROPESE UNIE heeft als voornaamste taak het wetenschappelijk onderzoek en de opleiding op het gebied van he ... [+]

Het interdisciplinaire postuniversitaire programma WET VAN DE EUROPESE UNIE heeft als voornaamste taak het wetenschappelijk onderzoek en de opleiding op het gebied van het recht van de Europese Unie . Bijzondere nadruk wordt gelegd op de belangrijkste ontwikkelingen op wetgevings- en jurisprudentie met betrekking tot de kerngebieden van deze wet, zoals de vier fundamentele vrijheden van de interne markt, de bescherming van de mensenrechten, vrije mededinging,

Het programma wordt gezamenlijk aangeboden met de Europese universiteit van Cyprus als een joint degree .

Structuur van het programma

Voor de voltooiing van de postdoctorale studie EUROPESE UNIE RECHT, moet de postdoctorale student met succes worden onderzocht in acht (8) thematische modules van zes maanden : verplichte monitoring van onderzoek, theoretische en praktische inhoud en twee van de vier aangeboden binnen twee verschillende studierichting-specialisatie (European Competition Law and European Business Law).... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

De MA in Management, Technologie en Kwaliteit heeft als belangrijkste missie het leveren van gespecialiseerde kennis en praktijken op het gebied van Management, Technolog ... [+]

Het postdoctorale programma van Management, Technologie en Kwaliteit heeft als kernopdracht:

het leveren van gespecialiseerde kennis en werkwijzen op het gebied van Management, Technologie en Kwaliteit. Bovendien stelt het afgestudeerden in staat deze kennis en vaardigheden toe te passen in hun werkomgeving.het voorbereiden van executives op hoog niveau om creatief en productief te handelen.

Meer specifiek heeft het programma de volgende doelstellingen:

Bijdragen aan de graduatie van leidinggevenden die beschikken over moderne en uitgebreide kennis van boekhoudprocessen.Studiebeginselen van theoretische en toegepaste boekhoudkwesties. De analyse van de financiële overzichten met behulp van speciale wetenschappelijke hulpmiddelen om conclusies te trekken over de economische koers en de toekomst van een economische organisatie, met als uiteindelijk doel de meest effectieve besluitvorming door haar leidinggevenden (of externe gebruikers van informatie zoals deze potentiële investeerders). Kennis en passende hulpmiddelen bieden voor studenteneducatie in economisch denken en de toepassing van economische theorieën op binnenlandse en internationale bedrijven. Diepgaand onderzoek, zoals het volgen van de financieringsbehoeften van bedrijven, werkkapitaalbeheer, voorraadbeheer, debiteurenbeheer en kasbeheer. Overweeg alternatieve vormen van bedrijfsfinanciering. Herken de wettelijke en morele verplichtingen van studenten als professionals en leden van de samenleving. Ontwikkel studenten met hun communicatieve vaardigheden met behulp van verschillende tools. Ontwikkel kritisch denken van de student over hoe opkomende technologieën beter kunnen worden gebruikt in het bedrijf door onderzoek te doen naar de groei van technische gegevens, informatie en kennis van organisaties. Bied een goede basis voor de informatie- en technologiesystemen die nodig zijn in de moderne sector. Met behulp van innovatieve marketing- en strategietechnieken die organisaties... [-]
Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het Postgraduate Curriculum richt zich op het gebied van permanente educatie en levenslang leren en bespreekt twee hoofdpijlers: a) Algemene volwasseneneducatie b) Beroep ... [+]

Het Postgraduate Curriculum richt zich op het gebied van permanente educatie en levenslang leren en bespreekt twee hoofdpijlers: a) Algemene volwasseneneducatie b) Beroepsonderwijs en -opleiding .

Het doel van het programma is om cursisten te voorzien van de cognitieve (theoretische en praktische) en metacognitieve (methodologische, epistemologische) vaardigheden die hen in staat stellen om diepgaand te begrijpen - in een dialectische functie - Algemene volwasseneneducatie en beroepsonderwijs en -opleiding, binnen het algemene gebied van permanente educatie en levenslang leren, met het uiteindelijke doel om van begrip over te gaan naar de fasen van analyse, synthese, implementatie en evaluatie van nieuwe kennis.... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het doel van de MSc in sociale informatiesystemen is om studenten te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om interacties tussen mensen, informatie en tech ... [+]

Het doel van de MSc in sociale informatiesystemen is om studenten te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om interacties tussen mensen, informatie en technologie te begrijpen en te verbeteren. Om dit doel te bereiken, leert het Programma theorie, principes en goede praktijken die niet alleen voortkomen uit de informatica en de informatica, maar ook uit de sociale wetenschappen.

In het bijzonder heeft het postdoctorale programma als hoofdopdracht:

Onderzoek naar het ontwerp en de analyse van sociale informatiesystemen met de nadruk op de technologieën die zij ondersteunenSamenwerking tussen eindgebruikers, bijvoorbeeld wiki, open source / open source softwareCollectieve intelligentie, b.v. forums en door gebruikers bijgedragen inhoudscollectiesSociale interactie, b.v. sociale netwerksites - Facebook, Twitter, etc.Menselijke computerverwerking, b.v. job outsourcing (crowdsourcing)Onderzoek naar het gebruik van sociale informatiesystemen en hun invloed op de menselijke ervaring, bijv. hoe ze onze relaties hebben beïnvloed, de manier waarop we communiceren, werken, leren, entertainen, etc. De noodzakelijke training bieden aan studenten zodat ze succesvolle professionals zijn op het gebied van informatietechnologie, die snel blijft veranderen. Bevorderen van de sociotechnische benadering van de studie van informatiesystemen, die van mening is dat informatiesystemen bestaan ​​uit technische en sociale componenten die interageren en onderling afhankelijk zijn. De voorbereiding van afgestudeerden die effectieve en ethische gebruikers, ontwerpers en / of analisten van sociale informatiesystemen zijn... [-]
Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het doel van het postgraduate programma THEATRICAL STUDIES is de wetenschappelijke specialisatie en onderzoek op het gebied van theatrale studies, met specialisatie in de ... [+]

Het doel van het postgraduate programma THEATRICAL STUDIES is de wetenschappelijke specialisatie en onderzoek op het gebied van theatrale studies, met specialisatie in de volgende drie richtingen: (1) Overleven van oud drama; (2) theatrale opvoeding, en (3) schijnheiligheid en richting. Zie voor meer informatie het gedeelte "Programmastructuur" hieronder).

Wie is geïnteresseerd in het postgraduate programma theatrale studies?

Het Graduate Program Theatrical Studies behandelt onder meer:

Graduate afdelingen van theoretische studies,Gediplomeerde filologische afdelingen,Afgestudeerde afdelingen van buitenlandse literatuur,Afgestudeerden van pedagogische afdelingen,Afgestudeerde afdelingen van sociale, economische en aanverwante wetenschappen,Afgestudeerden van alle specialiteiten waarvan het vak wordt onderwezen in het secundair onderwijs,Acteurs en mensen van het theater met een universitair diploma.... [-]
Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

... [+]

Semester 3 [-]
Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

... [+]

.

Looptijd: 24 maanden voltijd, geen deeltijd beschikbaar

De partners

Gezamenlijke toekenning partners

University of Glasgow

Carriere vooruitzichten

[-]
Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het doel van het Postgraduate Program of Banking and Finance is om leidinggevenden van financiële instellingen voor te bereiden en te versterken door gespecialiseerde fin ... [+]

Het doel van het Postgraduate Program of Banking and Finance is om leidinggevenden van financiële instellingen voor te bereiden en te versterken door gespecialiseerde financiële en bankkenniskennis en -vaardigheden te verwerven om effectief te kunnen reageren op de nieuwe ontwikkelingen van de moderne geïnternationaliseerde markt. De Postgraduate Programme benadrukt de ontwikkeling van kritisch denken en discipline, zodat studenten in staat zijn om te gaan met de uitdagingen van moderne financiële instellingen en banken en een uitgebreide analyse van de belangrijkste kwesties met betrekking tot het curriculum van het programma te krijgen.

Structuur van het programma

De succesvolle opkomst en het onderzoek van vier (4) Thematische Units en de voorbereiding van een Master's Thesis leidt tot een postgraduaat in Banking and Finance.... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het onderwerp van het postgraduate programma "Cultuurbeleid en ontwikkeling" is de exploitatie en bevordering van de cultuur van zowel het culturele erfgoed en de hedenda ... [+]

Het onderwerp van het postgraduate programma "Cultuurbeleid en ontwikkeling" is de exploitatie en bevordering van de cultuur van zowel het culturele erfgoed en de hedendaagse artistieke creatie, als de cultuur van het dagelijks leven. Het programma is gericht op het benadrukken van de publieke waarde van cultuur, met name in de context van moderne uitdagingen.

Doel van het masterprogramma

Het doel van het programma is om afgestudeerden te voorzien van cognitieve (theoretische en praktische) en metacognitieve (methodologische, epistemologische) vaardigheden die hen in staat stellen de toegevoegde waarde die cultuur biedt diepgaand te begrijpen. Het doel is ook om gespecialiseerde kennis van rationeel en wetenschappelijk gedocumenteerd beheer van culturele hulpbronnen en cultureel kapitaal te bieden aan mensen die werkzaam zijn of zullen zijn op het gebied van cultuurbeheer.... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het doel van het postgraduate programma "Draadloze communicatiesystemen" is om de principes te promoten die het ontwerp en de werking van cellulaire en andere draadloze b ... [+]

Het doel van het postgraduate programma "Draadloze communicatiesystemen" is om de principes te promoten die het ontwerp en de werking van cellulaire en andere draadloze breedbandtelecommunicatiesystemen bepalen (bijv. 2G / 3G / 4G, 802). Het programma heeft betrekking op ontwerpprincipes, hun architecturen, hun dimensionering, veiligheidskwesties en voorbeelden van toepassingen en diensten. Het programma leert die gespecialiseerde kennis, theorieën, technologieën en technieken die nodig zijn voor het ontwerpen van mobiele telefoniesystemen (bijv. GSM, UMTS, LTE enz.) En andere kleine, middelgrote en grote draadloze breedbandnetwerken.

Studenten krijgen ook de mogelijkheid om de theoretische kennis die ze zullen verwerven toe te passen via de gespecialiseerde modules van de Labs.... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Dit master programma in Enterprise Risk Management is ontworpen om formele opleiding eigentijdse Risk Management en zijn natuurlijke uitbreidingen aan crisis- en noodhant ... [+]

Enterprise Risk Management wordt steeds meer erkend als de sleutel voor het behalen en runnen van duurzame organisatorische prestaties, ongeacht of de organisatie actief is in de publieke sector of de particuliere sector en industriële domeinen.

Dit masterprogramma in Enterprise Risk Management Is ontworpen voor het formele onderwijs hedendaagse risicomanagement en zijn natuurlijke uitbreidingen voor crisis- en noodhulp aan afgestudeerden.

Dit masterprogramma in Enterprise Risk Management is ontworpen rond vier jaar lange thematische eenheden die de essentiële kennis en vaardigheden vastleggen die essentieel zijn voor een bekwame en hedendaagse Chief Risk Officer in elk type organisatie of onderneming. Het programma bestaat uit 120 ECTS (Europees Credit Transfer System).... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het masterprogramma "Management en bescherming van het milieu", met een interdisciplinaire benadering en de methodologie van open en afstandsonderwijs, streeft ernaar bij ... [+]

Het is nu algemeen aanvaard dat de gezondheid en het welzijn van de mens afhangen van de kwaliteit van het milieu dat onderhevig is aan de dagelijkse druk van antropogene oorsprong. Het duurzame beheer van natuurlijke hulpbronnen, de ontwikkeling van decontaminatietechnologieën, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en de ontwikkeling van geschikte methodologieën zijn slechts enkele van de problemen die vereist zijn voor een goed milieubeheer.

Het masterprogramma "Management en bescherming van het milieu" , met een interdisciplinaire benadering en de methodologie van open en afstandsonderwijs, streeft ernaar bij te dragen tot de bevordering van het milieu op sociaal en staatsniveau en om de op hoog niveau benodigde kennis voor het milieubeheer over te dragen aan zijn studenten. . Het doel is om zowel management- als technische oplossingen te zoeken en het milieu te beschermen tegen wangedrag.... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

... [+]

Code modules employability [-]
Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

De Master of Science in Education heeft tot doel (a) onderzoek te verrichten naar pedagogische studies met bijzondere nadruk op de gebieden van organisatie, administratie ... [+]

De Master of Science in Education heeft tot doel:

onderzoek naar pedagogische studies met bijzondere nadruk op de gebieden van organisatie, administratie, evaluatie en curricula in het onderwijs en in het voortgezet onderwijshet aanbieden van gespecialiseerde pedagogische kennis aan leraren van alle niveaussamenwerking met soortgelijke programma's, Europese en andere universiteiten en onderzoekscentrade voorbereiding van leidinggevenden en onderzoekers op hoog niveau, die de context waarnemen waarin het onderwijs werkt en creatief en productief willen handelenhet aanbieden van diensten aan de bredere onderwijsgemeenschap in pedagogische aangelegenheden.Structuur van het programma

Om een ​​Masters Degree Master degree te behalen, kiezen studenten voor een van de volgende schema's:... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Open University Of Cyprus

Het doel van het postgraduate programma 'Computer- en netwerkbeveiliging' is het bevorderen van de principes van computerbeveiliging, veilige netwerkwerking en cyberbevei ... [+]

Het doel van het postgraduate programma ' Computer- en netwerkbeveiliging ' is het bevorderen van de principes van computerbeveiliging, veilige netwerkwerking en cyberbeveiliging.

Het programma heeft betrekking op de beginselen van ontwerp van communicatienetwerken, forensische computers en netwerken, computer-, netwerk- en cyberbeveiliging, cryptografische problemen, beveiligingsproblemen in draadloze netwerken en kwesties in verband met het beheer van veiligheidsrisico's in informatie- en communicatiesystemen. Het programma leert die gespecialiseerde kennis die nodig is voor het ontwerpen van veilige systemen en netwerken.

Studenten krijgen de gelegenheid om de theoretische kennis die zij zullen verwerven toe te passen via gespecialiseerde virtuele computer-, netwerk- en cyberbeveiligingslaboratoria. Opgemerkt moet worden dat voor het gebruik van virtuele laboratoria de fysieke aanwezigheid van studenten niet vereist is zolang de toegang tot deze laboratoria op afstand is. Bij het gebruik van virtuele laboratoria, zullen studenten de mogelijkheid hebben om realistisch te experimenteren met echte tools met betrekking tot computer- en netwerkbeveiliging via hun computer of smart device . Studenten leveren werk op basis van laboratoriumoefeningen waarvoor ze worden beoordeeld.... [-]

Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

PhD

Open University Of Cyprus

Het doctoraatsprogramma "Informatie- en communicatiesystemen" heeft als hoofdopdracht het onderzoek naar kwesties in verband met informatie- en communicatiesystemen. ... [+]

Het doctoraatsprogramma "Informatie- en communicatiesystemen" van de Open Universiteit van Cyprus biedt een beperkt aantal functies voor het proefschrift van Ph.D.

Doel van het programma

Het doctoraatsprogramma "Informatie- en communicatiesystemen" heeft als hoofdopdracht het onderzoek naar kwesties in verband met informatie- en communicatiesystemen.

Onderzoeksgebieden / toelatingsvoorwaarden

Voor het studiejaar 2017-2018 worden maximaal twee posities aangeboden in het onderwerp:

1. Computerintelligentie / kunstmatige intelligentie met de nadruk op de volgende onderwerpen:

Mechanisch leren en computationele leertheorieRedeneren van gezond verstand en formele argumentatieMechanisch lezen en begrijpen van natuurlijke taal en verhalenSlimme applicaties ontwikkelen op mobiele apparatenToelatingsvoorwaarden... [-]
Cyprus Cyprus Online
Vraag informatie aan
Grieks
Voltijd
Deeltijd
3 - 8 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

ΑΠΚΥ: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! [2017-2018]

Επιτυχής φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου