Open University Of Cyprus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

zij Open University of Cyprus is een modern en baanbrekende publiek universiteit, gevestigd in Nicosia. Goedkeuring en uitvoering van de flexibele methodologie open en afstandsonderwijs, In geslaagd om uit te spitten nieuwe mogelijkheden om de universiteit en een leven lang leren.

Vanaf het begin tot vandaag de APKY ontwikkelen dynamisch aanbieden erkende universitaire studies aan de undergraduate en graduate niveau (Masters en doctoraat) in de moderne wetenschappelijke terreinen die de drie scholen van:

 • Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen,
 • Pure & Applied Sciences en
 • Economie & Management.

Afgezien van de zuiver academische studie het aanbieden van de APKY werkt zelfs gerichte en gespecialiseerde afstand korte opleidingen over actuele onderwerpen. Als een openbare universiteit is APKY gelijkwaardig is aan alle erkende universiteiten in de wereldOngeacht de training methode die hieronder, conventionele of anderszins. Curricula van voldoen aan de eisen van de moderne wetenschap, maatschappij en economie, en zijn volledig afgestemd op het European Credit Transfer System ECTS-punten, die de mobiliteit van studenten en de onderlinge verhouding tussen conventionele universiteiten en APKY vergemakkelijkt.

Deelname aan APKY aanbiedingen flexibiliteit en de mogelijkheid om alle gebruik maken van de nieuwste e-learning technologieën en passende interactieve tools die te krijgen in hun eigen tijd en plaats, een universitair diploma erkende reputatieWelke zal aanzienlijk helpen om door te gaan met vaste en zekere stappen in de richting van de toekomst.

Samen met de hoge kwaliteit van educatief werk, APKY zorgen voor de modernisering van bestaande en het organiseren van nieuwe onderzoeksinfrastructuren, probeert de personele capaciteit van onderzoekers te vergroten en te maximaliseren onderzoek van activiteit in binnenlandse en niet-vlakke in de wetenschap, die behandelt. Een belangrijke factor in dit succes worden gevarieerd partnerships ontwikkeld met verenigingen, organisaties, onderzoeks- en academische instellingen, met Europese en andere internationale organisatiesEn die continu uitbreidt gericht op internationalisering en waarnemingen van een sterke R & leren pole.

Zoals onderwijs en cultuur aan toonder APKY door middel van verschillende acties en initiatieven die het breedste aanbod en participatie in de samenleving en de effectieve koppeling van de samenleving.

visie

De Open Universiteit van Cyprus (APKY) stelt zich tot een moderne, baanbrekend en antropocentrische internationale universiteit geworden. Streeft door middel van evaluatieprocedures worden verbeterd op alle niveaus en de bevordering van het onderwijs en excellentie. Bedoeling is om de ontwikkeling van het onderwijs en, bij uitbreiding, menselijk kapitaal, de meest essentiële bron van een samenleving. Pogingen om de ontwikkeling van de universiteit, waar de kwaliteit van studies, onderzoek, extraversie en sociale bijdrage zal zijn stabiel institutioneel waarden. Op basis van de waarden en de mensen, innovatieve methoden en ideeën, acties en samenwerkingsverbanden streeft naar een geheel van kennis, technologie, sociale solidariteit en cultuur een belangrijke rol te veranderen en te spelen in het bereiken van het doel van de staat om het te maken Cyprus regionale opleidings- en onderzoekscentrum.

missie

De Open Universiteit van Cyprus met de stichting in 2002 en de succesvolle operatie pad heeft nieuwe horizonten geopend in het hoger onderwijs in het land. Hij slaagde erin om de burgers die om welke reden dan ook niet in staat om hun universitaire studies te bestuderen of aan te vullen zijn in staat, uit te voeren en krijgen een erkende reputatie kwalificatie. Op hetzelfde moment, slaagde hij om een ​​kans voor universitaire graad houders om hun kennis te specialiseren, door middel van haar graduate opleidingen in de disciplines modern, handig en een grote vraag op de arbeidsmarkt te bieden. Hij steunt zelfs diegenen die een carrière verandering om relevante academische kennis en vaardigheden om de inspanning te verwerven.

Stuur APKY zijn:

 • Het aanbieden van kwaliteit hoger onderwijs op afstand en opleidingsniveau.
 • De productie en verspreiding van wetenschappelijke kennis door middel van onderwijs en onderzoek.
 • Het bevorderen van LLP.
 • De ontwikkeling van technologische infrastructuur en educatieve methodologie in open en afstandsonderwijs.
 • De koppeling met de samenleving en de economie voor duurzame ontwikkeling en voortgang van Cyprus.

De APKY basis van (V)

 • innovatie
 • flexibiliteit
 • aanpassingsvermogen
 • Nieuwe technologie en haar toepassingen

en beoogt (v)

 • modern en kwaliteit undergraduate en graduate programma's (masters en doctoraat) niveau, die de belangrijkste wetenschappelijke gebieden.
 • bevordering van het onderwijs op afstand en het verstrekken van leermogelijkheden voor iedereen, ongeacht het aantal mogelijke beperkingen zoals leeftijd, tijd, woonplaats of andere.
 • ontwikkeling en ondersteuning van het onderzoek op lokaal en internationaal niveau, met het oog op de wetenschappelijke kennis, die het voordeel van de samenleving verspreidt produceren.
 • versterking van de rol van een uitvoerend in afstandsonderwijs in Cyprus als een unieke, gespecialiseerd in deze methodologie, de Universiteit van het land.
 • verdere internationalisering door het consolideren en verbreding van de internationale samenwerking en deelname aan opmerkelijke internationale educatieve organisaties, netwerken en verenigingen.
 • interconnectie met het productieapparaat en de arbeidsmarkt.
 • dynamische groei en ontwikkeling tot een moderne, financieel onafhankelijk en operationeel autonoom University.

Locaties

Cyprus Online

Address
PO Box 12794,
Latsia

2252 Cyprus Online, Cyprus

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden