Unicaf University (ZM)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Unicaf University is een pan-Afrikaanse onafhankelijke, erkende universiteit die de beste elementen van internationaal onderwijs combineert en academische kwalificaties van hoge kwaliteit biedt .

De universiteit heeft ultramoderne campussen opgezet in Zambia, Malawi en Zimbabwe en is binnenkort bezig met het openen van extra campussen in verschillende andere Afrikaanse landen. Naast de Unicaf University-campussen hebben studenten ook de beschikking over de moderne faciliteiten van Unicaf-leercentra in heel Afrika.

Unicaf University is een erkende universiteit in Malawi , Zambia en Zimbabwe en is ook goedgekeurd om studenten in Kenia te werven. Unicaf University is lid van de United Nations Academic Impact (UNAI) en lid van de Southern African Regional Universities Association (SARUA). Unicaf University-campussen in Zambia en Malawi zijn ook geaccrediteerd door de British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education als Independent Higher Education Provider.

Unicaf University streeft naar excellentie in lesgeven , studentprestaties en tevredenheid in een gunstige academische omgeving. De universiteit streeft ernaar de leidende tertiaire instelling in Sub-Sahara Afrika te worden, erkend voor haar uitstekende bijdrage aan onderwijs, leren en onderzoek .

Unicaf University biedt studenten de mogelijkheid om kwalificaties van hoge kwaliteit tegen lage kosten te behalen door uitsluitend online levering of door middel van campusstudie, waarbij traditioneel persoonlijk onderwijs en actieve deelname aan sociale studentenclubs en activiteiten worden gecombineerd met digitale leermiddelen, die de ervaring van de moderne leerling.

Unicaf University wil verantwoordelijke burgers opleiden die duurzame ontwikkeling begrijpen en ondersteunen . De universiteit wil teruggeven aan de gemeenschappen die ze bedient door de nieuwe kennis die wordt geproduceerd door doctoraatsonderzoek, door haar 'groene initiatieven' (recycling van papier, plastic en aluminium, regelmatige aanplant van bomen), door lezingen van vooraanstaande sprekers die openstaan voor de publiek, door gratis computerlessen voor afgestudeerden van de middelbare school en werkende volwassenen, door gratis workshops over basisvaardigheden, door donaties aan ziekenhuizen en scholen, en door ondersteuning van belangrijke sociale doelen.

Unicaf University biedt volledig online en op de campus onderwezen bachelor-, master- en doctoraatsdiploma's in een breed scala van onderwerpen, waaronder management, economie en bedrijfskunde, psychologie, onderwijs, recht, accountancy en financiën, Engelse literatuur, informatica, webdesign en ontwikkeling en gespecialiseerde MBA-programma's voor diverse industrieën en sectoren.

partnerships

Unicaf werkt momenteel samen met de University of Suffolk (VK) , Liverpool John Moores University (VK ), de University of South Wales (VK), de University of California, Riverside Extension in de VS en de Unicaf University met meerdere campus in Afrika . Na succesvolle afronding ontvangen studenten door de respectieve toekennende instantie hun diploma dat identiek is aan het diploma dat wordt aangeboden aan studenten op de campus. Afgestudeerden kunnen ook de diploma-uitreiking bijwonen op de thuiscampus (onder voorbehoud van eventuele visumbeperkingen).

Locaties

Larnaca

Address
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Larnaca, Larnaca, Cyprus

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Verenigde Staten

Athene

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athene, Centraal Athene, Griekenland

Boekarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Boekarest, Boekarest, Roemenië

Londen

Address
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Cairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Gouvernement Caïro, Egypte

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Groot-Accra-regio, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Lilongwe, Centrale regio, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobi County, Kenia

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalië

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Provincie Lusaka, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbide gouvernement, Jordanië

Cyprus Online

Address
Cyprus Online, Cyprus