Lees de Officiële Beschrijving

We zijn een beweging om toegankelijke en betaalbare Ivy League-niveau ontwerponderwijs te creëren

OVER DE Interaction Design Foundation

We zijn een onafhankelijk initiatief zonder winstoogmerk met een doelstelling die klinkt als een paradox - om het niveau van wereldwijde ontwerpeducatie op te voeren tot een Ivy League-standaard, terwijl we tegelijkertijd de kosten verlagen tot we ze maar kunnen nemen. We democratiseren dus het leren door schoolmateriaal van het allerhoogste niveau te bieden, en we streven ernaar de perfecte balans te vinden tussen academische nauwkeurigheid en praktische relevantie.

Opgericht in 2002 in Denemarken, werden we geïnspireerd door het Scandinavische onderwijssysteem om goedkoop onderwijs van hoge kwaliteit te creëren om de manier te veranderen waarop mensen de wetenschap, de kunst en de fijne kneepjes van het ontwerp leren. Sinds 2002 hebben we een duurzaam platform voor samenwerking en educatie opgezet en onze wereldwijde gemeenschap uitgebreid tot 454 lokale groepen in 90 landen.

We blijven samenwerken met topuniversiteiten en bedrijven, zoals Stanford, Cambridge en SAP Labs, evenals bekende auteurs als Clayton Christensen en Don Norman, om onze kennis elke maand te delen met meer dan een miljoen ontwerpers.

HOE WIJ ONTWERPONDERWIJS VERANDEREN

Onderwijs en professionele ontwikkeling

We bieden een unieke en uitgebreide bibliotheek met ontwerpgerelateerde studieboeken en uitgebreide online cursussen met instructeurs. Leden verwerven ook hands-on ervaring door deelname aan real-life projecten en ontwerpactiviteiten. Desalniettemin vindt het onderwijsproces ook buiten de cursussen plaats: leden leren van elkaar via professionele discussieforums, via lokale bijeenkomsten en door deel te nemen aan internationale IDF-ontwerpevenementen.

Ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden

IDF-leden krijgen de gelegenheid om te trainen in verschillende leiderschapsrollen. Afhankelijk van hun voorkeur en vaardigheden, kunnen ze juniorontwerpers begeleiden, projecten beheren, vrijwilligerswerk doen om leiding te geven aan een lokale gemeenschap, of een wereldwijde rol spelen bij het IDF. Voor degenen die uitgebreide coachvaardigheden in hun werk nodig hebben, bieden we een uitgebreide training over coaching in het ontwerpvak, samen met de mogelijkheid om te oefenen door leden van de IDF Design League te coachen.

Het proces van de IDF omvat een zorgvuldig afgewogen mix van subjectieve en objectieve beoordelingsfactoren. De definitieve erkenning van het vaardigheidsniveau van een cursusleider in UX wordt toegekend na een grondige beoordeling van de competenties van die persoon door zijn / haar cursusdocenten, persoonlijke coach en de IDF-raad.

Bijdrage aan het beroep

Bewezen experts op het gebied van UX kunnen bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en professionele diensten door trainingsmateriaal en schoolboeken te ontwikkelen of door te dienen in het IDF-bestuur. We bieden ook uitstekende publicatiemogelijkheden met een onmiddellijk bereik voor onze miljoen-sterke doelgroep.

Personeel inhuren en ontwikkelen

Wij helpen bedrijven, van de kleinste tot de grootste, zoals SAP en Accenture, om op de meest zekere manier geweldige klantervaringen op te bouwen. Het IDF-bedrijfslidmaatschap stelt bedrijfsmanagers in staat om:

  • Toegang tot 's werelds grootste gemeenschap van UX-ontwerpers
  • Bouw UX-ontwerp en onderzoeksexpertise in hun bedrijven door cursussen te volgen onder leiding van een docent thuis of op het werk - deze zijn volledig op zichzelf afgestemd om drukke schema's te verwerken
  • Los zakelijke problemen op door hulp te krijgen van het wereldwijde netwerk van ontwerpprofessionals en coaches van het IDF
  • Beheer individuele lidmaatschappen en zakelijke accounts zonder gedoe of onvoorziene uitgaven
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Interaction Design Foundation

Als je wilt meedoen aan een van de snelst groeiende velden in design, zoek dan niet verder - dit is de cursus voor jou. Door de ins en outs van de rol te bedekken en de d ... [+]

HOE DEZE CURSUS UW LOOPBAAN HELPTWat je zult lerenEen inleiding tot de belangrijkste gebieden van werkervaring voor gebruikers, en waarom dit van belang isDe verschillende UX-rollen in een organisatieHoe UX-deliverables kunt creëren - met downloadbare sjablonen voor het maken van persona's, customer journey maps, prototypes en nog veel meerHoe je door de vijf fasen van het ontwerp-denkproces gaat: inleven, definiëren, ideeren, prototypen en testenHoe een UX-portfolio te bouwen en een UX-rol op te doenHet vertrouwen om met klanten te werken als een UX-consultant

Als je wilt meedoen aan een van de snelst groeiende velden in design, zoek dan niet verder - dit is de cursus voor jou. Door de ins en outs van de rol te bedekken en de deuren wijd open te zetten voor de opwindende wereld van UX-ontwerp, zal "Word een UX-ontwerper van Scratch" alles weer helemaal tot het begin brengen; het biedt een 'harde reset' om u te laten zien hoe u aan een nieuwe carrière in UX-ontwerp begint.... [-]

Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands

Learn UX Design From Top Academics and Industry Leaders