Lees de Officiële Beschrijving

Studeer bij IUBH

U wilt een internationale carrière in Europa starten en op zoek gaan naar een flexibele, betaalbare manier om dit doel te bereiken? Onze online master- en MBA-programma's bieden u een internationale oriëntatie met een focus op zakelijke en algemene managementcompetenties.

Tegelijkertijd gebruiken ze een innovatieve manier om je in je eigen tempo, plaats en tijd te laten studeren. Met ons studiemodel leggen we veel nadruk op maximale flexibiliteit en een perfecte aanpassing aan uw leven en uw behoeften.

IUBH Online onderzoek - de meest flexibele weg naar succes

Met onze online cursussen Master en MBA bieden wij u het meest innovatieve, moderne online studieprogramma wereldwijd.

Onze programma's zijn zeer flexibel en van hoge kwaliteit met een sterke nadruk op de praktische kant en talrijke diensten en innovaties om uw studies gemakkelijker te maken. Onze afgestudeerden tonen interculturele vaardigheden, een goede kennis van het Engels en uitgebreide kennis van algemeen management, het openen van deuren naar aantrekkelijke internationale werkplekken en een voorsprong voor hun loopbaan in het management in alle sectoren.

Jouw carrière is onze motivatie

Afstandsonderwijs bij IUBH biedt onze studenten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op een persoonlijk en professioneel niveau en hun carrière te bevorderen door middel van flexibele, praktijkgerichte studie. We zijn met name op zoek naar professionals en anderszins drukke individuen die willen groeien op een persoonlijk en professioneel niveau en toch hun kerntaken willen voortzetten.

Daarom ontwerpen we onze programma's en cursussen om zo flexibel en innovatief mogelijk te zijn, maar zonder de gebruikelijke hoge IUBH-kwaliteit op te offeren.

We vinden het ook belangrijk om onze specialistische expertise en focus op service te combineren in de vorm van excellente dienstverlening aan studenten en counseling, evenals professionele en innovatieve leermaterialen.

Wat onderscheidt ons:

  • We promoten professionele en persoonlijke ontwikkeling, afgestemd op de individuele behoeften van elke student.
  • We bereiden onze studenten zo goed mogelijk voor op een succesvolle carrière - of het nu in hun eigen land of daarbuiten is.
  • Ons programma voor afstandsonderwijs is zo flexibel mogelijk - u kunt altijd en overal studeren.
  • Onze studenten profiteren van hoogwaardig multimediaal leermateriaal.
  • Onze curricula zijn zeer praktijkgericht.
  • We integreren tal van experts uit de industrie in onze programma's.
  • Onze studenten, docenten en partners kunnen actief deelnemen aan de ontwikkeling van het curriculum, het lesmateriaal en de diensten.
  • We kunnen dus de constante kwaliteit van al onze cursussen, lesmaterialen en services garanderen.

Accreditatie en ranglijsten

IUBH heeft een aantal accreditaties en keurmerken die kwaliteit en excellentie kenmerken. We hebben dit bereikt door de kwaliteit van onze programma's en onderwijs voortdurend te verbeteren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

IUBH Online

Ons MBA-programma voor afstandsonderwijs is het ideale startpunt voor de volgende stap in uw professionele pad: een carrière als succesvolle manager. Het programma kwalif ... [+]

Master of Business Administration

Breng je carrière naar nieuwe hoogten.

Uw deur naar de bedrijfswereld

Ons MBA-programma voor afstandsonderwijs is het ideale startpunt voor de volgende stap in uw professionele pad: een carrière als succesvolle manager. Het programma kwalificeert u op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfsbeheer, marketing, financiën en leiderschap voor veeleisende activiteiten in het midden- tot hogere management in veel sectoren en gespecialiseerde gebieden. En de internationale oriëntatie maakt u geschikt voor de internationale arbeidsmarkt.

Trouwens: in de MBA-ranglijst afstandsbezoek 2017 van vergleich.org was onze studieloopbaan de winnaar met het hoogste cijfer van 1,3.... [-]

Duitsland Bad Honnef
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IUBH Online

Of het nu gaat om klassieke handel of online winkelen, in financiële dienstverlening, luchtvaart, reizen en toerisme of in de telecommunicatie: in bijna elke sector zijn ... [+]

MBA in Big Data Management

De sleutel tot zakelijk succes.

Uw deur naar de bedrijfswereld

Of het nu gaat om klassieke handel of online winkelen, in financiële dienstverlening, luchtvaart, reizen en toerisme of in de telecommunicatie: in bijna elke sector zijn het gegevens die het succes van een bedrijf bepalen. Het gaat niet alleen om grote hoeveelheden verzamelde gegevens.

In plaats daarvan gaat het erom deze gegevens te verwerken en op een winstgevende manier te gebruiken. Naast kennis van experts, zal de MBA u helpen om diepgaande kennis op te doen op het gebied van algemeen management met een specialisatie in Big Data Management.

Een kort overzicht van je studieDiploma: Master of Business Administration (MBA)Credits: 90 ECTSStart van de studie: altijd (geen vaste startdatum of deadlines voor inschrijving)Studieduur: standaard onderzoeksperiode: 18 maanden. Verschillende tijdmodellen mogelijkStudiemodel: online onderzoek incl. online examens 24/7Optie na studie: 18 maanden werkvisum na de studie, Europese blauwe kaartKosten: vanaf 439 euro per maand * (studiebeurzen alleen beschikbaar voor studenten buiten de EU)Laten we beginnen... [-]
Duitsland Bad Honnef
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IUBH Online

Ingenieurs moeten een groot aantal kwaliteiten vertonen, zoals precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid. In engineering management leert u hoe u deze getalenteerde person ... [+]

MBA in Engineering Management

Word de gevorderde expert op het snijvlak van management en technologie.

Uw deur naar de bedrijfswereld

Ingenieurs moeten een groot aantal kwaliteiten vertonen, zoals precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid. In engineering management leert u hoe u deze getalenteerde personen kunt managen en tegelijkertijd marktstrategieën, merkbeheer en winstgevendheid kunt ontwikkelen en verbeteren.

Binnen ons MBA-programma met de specialisatie Engineering Management, leer je een onderscheid te maken tussen verschillende aspecten van het internet der dingen, waaronder consumenten, bedrijven, sociale en milieukwesties.

Kort overzicht van je studieDiploma: Master of Business Administration (MBA)Credits: 90 ECTSStart van de studie: altijd (geen vaste startdatum of deadlines voor inschrijving)Studieduur: standaard onderzoeksperiode: 18 maanden. Verschillende tijdmodellen mogelijkStudiemodel: online onderzoek incl. online examens 24/7Optie na studie: 18 maanden werkvisum na de studie, Europese blauwe kaartKosten: vanaf 439 euro per maand * (studiebeurzen alleen beschikbaar voor studenten buiten de EU)Laten we beginnen... [-]
Duitsland Bad Honnef
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IUBH Online

Ons MBA-programma met een specialisatie in Finance ... [+]

MBA in Finance

Je internationale carrière in financiën.

Uw deur naar de bedrijfswereld

Welke projecten zijn het waard om in te investeren? Wat is de werkelijke waarde van een bedrijf? Welke instrumenten zijn beschikbaar om de waarde van een bedrijf te meten en de financiële markten te beoordelen? Hoe kan men zorgen voor een optimale balans tussen de concurrerende doelen van liquiditeit, veiligheid, rendement en groei?

Ons MBA-programma met een specialisatie in Finance

Kort overzicht van je studieDiploma: Master of Business Administration (MBA)Credits: 90 ECTSStart van de studie: altijd (geen vaste startdatum of deadlines voor inschrijving)Studieduur: een standaard onderzoeksperiode: 18 maanden. Verschillende tijdmodellen mogelijkStudiemodel: online onderzoek incl. online examens 24/7Optie na studie: 18 maanden werkvisum na de studie, Europese blauwe kaartKosten: vanaf 439 euro per maand * (studiebeurzen alleen beschikbaar voor studenten buiten de EU)Laten we beginnen... [-]
Duitsland Bad Honnef
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IUBH Online

Informatie is het belangrijkste kapitaal voor bedrijven. Maar wie beslist welke informatie waardevol is? Hoe haal je het beste uit deze informatie? En welke technologie k ... [+]

MBA in IT Management

De brug tussen management en technologie.

Uw deur naar de bedrijfswereld

Informatie is het belangrijkste kapitaal voor bedrijven. Maar wie beslist welke informatie waardevol is? Hoe haal je het beste uit deze informatie? En welke technologie kan nuttig zijn? Dit zijn de vragen beantwoord door de IT Management-specialisten.

In ons IT Management MBA leert u over de ontwikkeling en het beheer van IT-infrastructuren, internationale projectmanagementconcepten en de implementatie van IT-services voor interne belanghebbenden en klanten. Je leert ook de basis van software-engineering en onderzoekt onderwerpen als IT-compliance, gegevensbescherming en informatiebeveiliging. Naast vakkennis, verdiep je je kennis op het gebied van algemeen management.... [-]

Duitsland Bad Honnef
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IUBH Online

Je leidt internationale marketing- en advertentiecampagnes en werkt samen met partners, collega's en bureaus over de hele wereld. Een MBA in Marketing zal de deur openen ... [+]

MBA in marketing

Ontwerp een succesvolle branding.

Uw deur naar de bedrijfswereld

Je leidt internationale marketing- en advertentiecampagnes en werkt samen met partners, collega's en bureaus over de hele wereld. Een MBA in Marketing zal de deur openen voor een carrière als marketingmanager voor een wereldwijd bedrijf.

Dit MBA-programma breidt uw kennis van marketing specifiek uit op het gebied van internationale branding en marketing van producten en diensten. U zult onder andere leren hoe u systematische relatiemarketing (Customer Relationship Marketing) kunt implementeren en de klantlevensduurwaarde kunt vergroten door inzicht in en kennis van langdurige klantentrouw.

Een kort overzicht van je studieDiploma: Master of Business Administration (MBA)Credits: 90 ECTSStart van de studie: altijd (geen vaste startdatum of deadlines voor inschrijving)Studieduur: een standaard studieperiode: 18 maanden. Verschillende tijdmodellen mogelijkStudiemodel: online onderzoek incl. online examens 24/7Optie na studie: 18 maanden werkvisum na de studie, Europese blauwe kaartKosten: vanaf 439 euro per maand * (studiebeurzen alleen beschikbaar voor studenten buiten de EU)Laten we beginnen... [-]
Duitsland Bad Honnef
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands