IUBH University of Applied Sciences – Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studeer bij IUBH

U wilt een internationale carrière in Europa starten en op zoek gaan naar een flexibele, betaalbare manier om dit doel te bereiken? Onze online master- en MBA-programma's bieden u een internationale oriëntatie met een focus op zakelijke en algemene managementcompetenties.

Tegelijkertijd gebruiken ze een innovatieve manier om je in staat te stellen in je eigen tempo, plaats en tijd te studeren. Met ons studiemodel leggen we grote nadruk op maximale flexibiliteit en passen we ons perfect aan uw leven en uw behoeften aan.

IUBH online studie - de meest flexibele weg naar succes

Met onze online cursussen Master en MBA bieden wij u het meest innovatieve, moderne online studieprogramma wereldwijd.

Onze programma's zijn zeer flexibel en van hoge kwaliteit met een sterke nadruk op de praktische kant en talrijke diensten en innovaties om uw studies gemakkelijker te maken. Onze afgestudeerden tonen interculturele vaardigheden, een goede kennis van het Engels en uitgebreide kennis van algemeen management, het openen van deuren naar aantrekkelijke internationale werkplekken en een voorsprong voor hun loopbaan in het management in alle sectoren.

Jouw carrière is onze motivatie

Afstandsonderwijs bij IUBH biedt onze studenten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op een persoonlijk en professioneel niveau en hun carrière te bevorderen door middel van flexibele, praktijkgerichte studie. We zijn met name op zoek naar professionals en anderszins drukke individuen die willen groeien op een persoonlijk en professioneel niveau en toch hun kerntaken willen voortzetten.

Daarom ontwerpen we onze programma's en cursussen om zo flexibel en innovatief mogelijk te zijn, maar zonder de gebruikelijke hoge IUBH-kwaliteit op te offeren.

We vinden het ook belangrijk om onze specialistische expertise en focus op service te combineren in de vorm van excellente dienstverlening aan studenten en counseling, evenals professionele en innovatieve leermaterialen.

Wat onderscheidt ons:

  • We promoten professionele en persoonlijke ontwikkeling, afgestemd op de individuele behoeften van elke student.
  • We bereiden onze studenten zo goed mogelijk voor op een succesvolle carrière - of het nu in hun eigen land of daarbuiten is.
  • Ons programma voor afstandsonderwijs is zo flexibel mogelijk - u kunt altijd en overal studeren.
  • Onze studenten profiteren van hoogwaardig multimediaal leermateriaal.
  • Onze curricula zijn zeer praktijkgericht.
  • We integreren tal van experts uit de industrie in onze programma's.
  • Onze studenten, docenten en partners kunnen actief deelnemen aan de ontwikkeling van het curriculum, lesmateriaal en diensten.
  • Zo kunnen we de constante kwaliteit van al onze cursussen, lesmaterialen en diensten garanderen.

Accreditatie en ranglijsten

IUBH heeft een aantal accreditaties en keurmerken die kwaliteit en excellentie kenmerken. We hebben dit bereikt door de kwaliteit van onze programma's en onderwijs voortdurend te verbeteren.

Scholarship Initiative

IUBH Online geeft je de kans om studiekosten te besparen vanaf 66%. Je behaalt een volledig geaccrediteerd Duits diploma. De online graad verschilt niet van de IUBH On-Campus-graad. Je hebt zelfs de kans om je laatste semester op de campus in Duitsland te doen met de SMART-Entry-optie. Het enige dat u hoeft te doen, is gebruik te maken van de Scholarship Calculator op de website van de school en te wachten tot het team voor studentenwerving contact met u opneemt met uw eindresultaat.

(Houd er rekening mee dat onze beurzen niet beschikbaar zijn voor studenten uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)

Locaties

Bad Honnef

Address
53604 Bad Honnef, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden