Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Oprichter en kanselier: Dr Bilal Philips

Studenten: 284877 De Islamitische Online University (IOU) is het geesteskind van Dr. Bilal Philips, die een instelling die online, intensieve, undergraduate en graduate programma's volledig zou bieden collegegeld-vrij voor ogen had.

Missie

"Het maken van authentieke islamitische kennis beschikbaar aan de wereld via het internet uitsluitend voor Gods welbehagen is een nobel leven-doel en een missie de moeite waard om te offeren alle van zijn energie en middelen voor" (Dr. Bilal Philips, oprichter en kanselier, islamitische Online University).

De Islamitische Online University (IOU) heeft als doel om de wereldwijde toegang tot hoogwaardige undergraduate, graduate en postdoctoraal niveau opleidingen voor studenten toe te kennen vrijwel geen kosten. Haar missie is om ". Verander de islamitische natie en de situatie in de wereld door middel van passend onderwijs" De beginselen waarop de schuldbekentenis is gebaseerd zijn:

Kennis: Koran en de Soennah

God zei: "Het is inderdaad alleen de kennis onder Zijn dienaren die echt vreest Allah." (35:28) Het Laatste Profeet vrede en zegeningen van Allah zij met hem zei: "Het zoeken naar kennis is verplicht voor elke moslim."

Toegankelijkheid

De Islamitische Universiteit Online biedt een gouden kans om toegang te krijgen tot de kwaliteit undergraduate, graduate en postdoctoraal niveau opleidingen, overal waar mensen kunnen zijn en wanneer ze willen, zonder dat naar het buitenland te reizen of zelfs te verlaten de grenzen van hun huizen. Het doel is om het onderwijs mogelijk te maken voor iedereen, vanaf elke plek, op elk moment.

De laatste profeet zei: "Als iemand rijdt op een weg, op zoek naar kennis, Allah zal leiden tot hem om te rijden op een van de wegen naar het Paradijs."

Betaalbaarheid

De IOU toont zijn voortdurende inzet voor de verspreiding van de heilzame kennis door het vorderen van een absoluut gratis diploma's en certificaten level cursussen op graden een collegegeld gratis geaccrediteerde bachelor's in verschillende vakgebieden en master's degree. Daarbij, waardoor het hoger onderwijs gemakkelijk betaalbaar wereldwijd ten behoeve van de individuen, hun gemeenschappen en de mensheid in het algemeen. De gratis onderwijs voor alle studenten biedt gelijke toegang tot een opleiding die weinigen konden veroorloven als ze de traditionele instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld bij te wonen.

God zei: "Zeg: Zijn diegenen die gelijk is aan degenen die niet weten weten?" (39: 9)

GEMEENSCHAP

Geen student wordt verhinderd studeren aan de Islamitische Universiteit Online, ongeacht zijn of haar religieuze, etnische of sociale achtergrond. De IOU bevestigt dat zijn deuren open voor iedereen blijft, ongeacht de bestaande in de echte wereld grenzen. Zij heeft reeds geleid tot een wereldwijde gemeenschap van meer dan 180.000 studenten die de islamitische kennis uit meer dan 224 landen te zoeken.

God zei: "Samenwerken met elkaar in rechtvaardigheid en vroomheid ... "(5: 2)

Islamic Ethics

Het is de fundamentele overtuiging van de Islamitische Universiteit Online dat de islamitische leraar is wezenlijk anders dan een leraar die alleen maar toevallig een moslim te zijn. Ook moet de moslim student duidelijk verschillend van een student die zo toevallig een moslim te zijn. De IOU verwacht van al haar studenten, docenten, medewerkers, bestuurders en vrijwilligers om te functioneren in hun respectieve standpunten en velden in de eerste plaats als moslim. Daarbij zal uiteraard leiden tot het handhaven van de hoogste normen van de persoonlijke integriteit, eerlijkheid en verantwoordelijkheid.

De laatste profeet zei: "Voorwaar, Allah houdt van ieder van jullie dat wanneer hij of zij doet werk dat wordt gedaan op basis van de beste van zijn of haar vermogen."

Kwaliteit en Application

De Islamitische Online universiteit streeft naar een top kwaliteit online academische ervaring, geschikt in zijn omvang en diepte, de authentieke en praktische islamitische kennis over te brengen bieden, terwijl op hetzelfde moment waardoor de studenten om de hedendaagse uitdagingen van de 21e eeuw geconfronteerd door het aanbieden andere vakgebieden, zoals psychologie, onderwijs of finance. IOU zullen beoordelen en opnieuw te evalueren elk aspect van zijn academische model op een permanente basis en zal niet alleen de leerlingen aanmoedigen om hard te studeren, maar ook benadrukken dat zij hun uiterste best moeten streven de opgedane kennis in praktijk te brengen.

The Last Prophet zei: "De beste van jullie is degene die de Koran leert en leert aan anderen." Hij zei ook: "De beste van jullie is het meest gunstig voor mensen." De laatste profeet leerling, Ibn Mas 'ood, zei: "We gebruikten om samen te leren kennis en de toepassing ervan." Imam Sufyaan ATH-Thawrie vertelde dat als jeugd, toen hij voor het eerst begon te lessen bij te wonen, zijn moeder hem adviseerde: "als je opschrijven 10 woorden en uw geloof is niet verbeterd, controleer jezelf. "

geschiedenis

De Islamitische Online University (IOU) is het geesteskind van Dr. Bilal Philips, die een hoger-learning instelling die intensieve online undergraduate en graduate programma's die volledig collegegeld-vrij biedt voor ogen had.

IOU's reis begon in 2007 met de lancering van het collegegeld-free online opleidingen voor een diploma in de open campus. In 2010, na slechts 3 jaar, de eerste collegegeld-vrij Bachelor of Arts (BA) programma werd ook gelanceerd. De universiteit heeft nu zeven hogescholen het aanbieden van geaccrediteerde online opleidingen: College van Onderwijs, College van de islamitische Economie, Universiteit van Banking & Finance, College of Psychology, College of Islamic Studies, College of Business Administration, College of Information Technology, en het college van Arabische taal en taalkunde. Waarvan de laatste biedt offline cursussen in de Gambia, Somaliland en Guinee Bissau.In Daarnaast IOU's de Global Koran Geheugenopslag Center biedt een unieke kans voor studenten over de hele wereld om de Koran online te bestuderen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Russisch
  • Arabisch

Deze school biedt ook:

BBA

Islamic Online University

De Bachelor of Business Administration programma is een 4-jarige opleiding die de deur opent naar de spannende gebied van bedrijfskunde. ... [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

De Bachelor of Business Administration programma is een 4-jarige opleiding die de deur opent naar de spannende gebied van bedrijfskunde. De nadruk wordt gelegd op de ontwikkeling van de studenten 'communicatieve vaardigheden en zakelijke besluitvorming mogelijkheden met ethische redenering. Studenten die dit programma te voltooien zal leren om zelfstandig te werken met een hoog niveau van competentie in de zakelijke omgeving. Deze graad biedt een enorme lucratieve carrièremogelijkheden in een breed scala van industrieën; kiezen voor deze vorm van onderzoek is uitgegroeid tot een zeer populaire trend onder zowel moslims als niet-moslims. ... [-]

Gambia Banjul
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

BSc

Islamic Online University

Het helpen van anderen is zeer aangemoedigd in de islam en het werk van de therapeut of counselor is zeer gunstig voor de hele samenleving. ... [+]

"... En wie een moslim uit ontbering opgelucht Allah hem zou bevrijden van de ontberingen die hij op de Dag der Opstanding zullen worden gebracht ..." (Sahih Muslim, 32/6250) Om de therapeut of counselor om succesvol te zijn met de Moslim clients, is het cruciaal dat hij een authentieke kennis en begrip van de islamitische leer, want dit is wat hij verder zal doorgeven aan de klant om zijn manier van denken veranderen en hem te helpen uit de moeilijke situatie. IOU's BSc in de Psychologie is een prachtige combinatie van de islamitische leer en moderne therapieën die een student op een dag een zeer effectieve therapeut zal maken. Insha Allah.

"Wie doet gerechtigheid, man of vrouw, terwijl hij een gelovige - We zullen zeker hem tot een goed leven, en we zullen zeker hun beloning [in het Hiernamaals] geef ze volgens het beste van wat zij plachten te doen . "(Koran 16:97)... [-]

Gambia Banjul
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 12 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Islamic Online University

De Islamitische Universiteit Online presenteert 's werelds eerste collegegeld-free Bachelor's Degree-programma in de islamitische Banking and Economics. ... [+]

B.Sc. in de islamitische economie, Bank- en Financiewezen (B.Sc. IBE)

De Islamitische Universiteit Online presenteert 's werelds eerste collegegeld-free Bachelor's Degree-programma in de islamitische Banking and Economics. Deze graad opent de deur naar een mogelijke carrière in een spannende, het uitbreiden en heilzaam veld, en is een springplank voor verdere studies.

"Allah heeft de handel toegestaan ​​en is de belangstelling verboden." (Koran 2: 275) In de huidige wereld overspoeld met rente gebaseerde transacties, onwettig bank contracten en investeringen in de noodzaak van islamitisch bankieren wordt steeds groter. Veel landen hebben onlangs gezien een stijging van de vraag naar islamitische bankdiensten. Analisten verwachten dat in het huidige tempo van expansie in de komende 8 tot 10 jaar het islamitisch bankieren netwerk in de Verenigde Arabische Emiraten zal de conventionele bancaire systeem te halen.... [-]

Gambia Banjul
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 - 12 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Islamic Online University

Bachelor's degree in het onderwijs uit islamitische Online University ten goede zal komen aan de studenten in dit leven en in het hiernamaals zijn. ... [+]

Bachelor in het onderwijs (B.Ed.)

"De beste mensen zijn degenen die het meest gunstig voor de mensen." (Al-Mujam Al-Awsat hadith, 5787) zijn een leraar is zeer eervol en uitstekende positie. Het is een positie die een grote impact hebben op de toekomstige persoon kan hebben. De islam heeft veel aandacht besteed aan leraren aangezien zij de eerste steen in de structuur van de maatschappelijke ontwikkeling. Zij zijn de oorzaak van het begeleiden en ontwikkelen van gedrag en gedachten van individuen en gemeenschappen. Zij behoren tot de meest gunstige mensen in de maatschappij en dus de beste mensen.

Daarom is het belangrijk dat de leraar echte islamitische leer zal volgen en te begrijpen ze correct.... [-]

Gambia Banjul
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 - 12 vind je doctoraat rechten
Online
Lees meer in Nederlands

MA

Islamic Online University

De Islamitische Online University (IOU) heeft de eerste collegegeld-free Master's van de wereld's degree in Islamic Studies programma, dat volledig online en in het Engel ... [+]

MA in Islamic Studies (MAIS)

De Islamitische Online University (IOU) heeft de eerste collegegeld-free Master's van de wereld's degree in Islamic Studies programma, dat volledig online en in het Engels wordt aangeboden als een voertaal gelanceerd. Dit is een uitstekende gelegenheid voor de BA-studenten te blijven, verder, en hun begrip en kennis van de religie te verbeteren.

Dit graduate programma bestaat uit 18 cursussen, drie semesters van de zes thema's elk, en de master's thesis in het vierde semester. De reguliere duur van het programma is twee jaar. Niettemin kan de student het te voltooien binnen anderhalf jaar minimum. Men kan maximaal zes jaar duren om het programma te voltooien.... [-]

Gambia Banjul
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Dr. Bilal Philips, founder of IOU, shares his story on finding Islam