E-Learning University of Athens

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Nationale en Kapodistrische Universiteit van Athene (NKUA) is een integraal onderdeel van de moderne Griekse intellectuele traditie, het leven en de internationale aanwezigheid. Het combineert met succes een oude gevestigde naam en autoriteit met een dynamische ontwikkeling en creatieve participatie in moderne brieven en wetenschap.

E-learningcentrum van de Nationale Kapodistrische Universiteit van Athene

Het aanvullende programma voor afstandsonderwijs (e-learning) van het centrum voor permanente vorming en permanente educatie van de nationale en Kapodistrische universiteit van Athene, dat sinds 2001 in werking is, biedt programma's voor afstandsonderwijs die theoretische en academische kennis koppelen aan de vereiste praktische en toegepaste vaardigheden in hun respectieve professionele velden.

In de afgelopen 16 jaar heeft het E-Learning-programma meer dan 45.000 mensen opgeleid, in meer dan 250 verschillende programma's die een breed scala aan educatieve richtingen omvatten, van archeologie en filosofie tot economie. Alle nieuwe programma's zijn ontworpen met inachtneming van de kennis en vaardigheden die op de arbeidsmarkt op nationaal en internationaal niveau vereist zijn om een ​​dynamisch en concurrerend beroepsprofiel te creëren.

De programma's worden uitsluitend via internet uitgevoerd en zijn gericht aan alle leeftijdsgroepen. Van mensen die net beginnen met hun professionele carrière tot degenen die al werken als bedrijfsmanagers of voor mensen die een sterke interesse hebben in een van de aangeboden velden.

Senior academici en experts van de National en Kapodistrian University of Athens nemen deel als Academic Supervisors van de programma's.

De wetenschappelijk supervisor van het e-learningprogramma van het centrum voor permanente educatie en permanente educatie van de nationale en kapodistrische universiteit van Athene is hoogleraar economie aan de nationale en kapodistrische universiteit van Athene, Panagiotis E. Petrakis.

Doelstellingen van e-learning

Het uiteindelijke doel van onze programma's is om tegemoet te komen aan de gedetecteerde onderwijsbehoeften en de nodige aanvullende kwalificaties te bieden aan mensen die hun kennis willen vergroten en nieuwe vaardigheden willen opdoen.

Kredietpunten voor beroepsonderwijs en -opleiding (ECVET) worden in de meeste programma's toegekend, terwijl afgestudeerden naast het certificaat ook het Europass-diplomasupplement ontvangen. Het gebruik van ECVET maakt de herkenning, overdracht en accumulatie van studiepunten tussen programma's van verschillende onderwijscentra mogelijk.

Waarom e-learning een goede keuze is voor een stagiair

  • Meer toegang en flexibiliteit
  • Vermogen om werk en onderwijs te combineren
  • Lagere reistijd en kosten
  • Meer leerlinggerichte benadering
  • Verwerving van 21st-century skills die nodig zijn voor de werkplek

Locaties

Athene

Address
E learning University of Athens
Stadiou 5,

10562 Athene, Centraal Athene, Griekenland

Opleidingen

Certificaat