Lees de Officiële Beschrijving

De Nationale en Kapodistrische Universiteit van Athene (NKUA) is een integraal onderdeel van de moderne Griekse intellectuele traditie, het leven en de internationale aanwezigheid. Het combineert met succes een oude gevestigde naam en autoriteit met een dynamische ontwikkeling en creatieve participatie in moderne brieven en wetenschap.

E-learningcentrum van de Nationale Kapodistrische Universiteit van Athene

Het aanvullende programma voor afstandsonderwijs (e-learning) van het centrum voor permanente vorming en permanente educatie van de nationale en Kapodistrische universiteit van Athene, dat sinds 2001 in werking is, biedt programma's voor afstandsonderwijs die theoretische en academische kennis koppelen aan de vereiste praktische en toegepaste vaardigheden in hun respectieve professionele velden.

In de afgelopen 16 jaar heeft het E-Learning-programma meer dan 45.000 mensen opgeleid, in meer dan 250 verschillende programma's die een breed scala aan educatieve richtingen omvatten, van archeologie en filosofie tot economie. Alle nieuwe programma's zijn ontworpen met inachtneming van de kennis en vaardigheden die op de arbeidsmarkt op nationaal en internationaal niveau vereist zijn om een ​​dynamisch en concurrerend beroepsprofiel te creëren.

De programma's worden uitsluitend via internet uitgevoerd en zijn gericht aan alle leeftijdsgroepen. Van mensen die net beginnen met hun professionele carrière tot degenen die al werken als bedrijfsmanagers of voor mensen die een sterke interesse hebben in een van de aangeboden velden.

Senior academici en experts van de National en Kapodistrian University of Athens nemen deel als Academic Supervisors van de programma's.

De wetenschappelijk supervisor van het e-learningprogramma van het centrum voor permanente educatie en permanente educatie van de nationale en kapodistrische universiteit van Athene is hoogleraar economie aan de nationale en kapodistrische universiteit van Athene, Panagiotis E. Petrakis.

Doelstellingen van e-learning

Het uiteindelijke doel van onze programma's is om tegemoet te komen aan de gedetecteerde onderwijsbehoeften en de nodige aanvullende kwalificaties te bieden aan mensen die hun kennis willen vergroten en nieuwe vaardigheden willen opdoen.

Kredietpunten voor beroepsonderwijs en -opleiding (ECVET) worden in de meeste programma's toegekend, terwijl afgestudeerden naast het certificaat ook het Europass-diplomasupplement ontvangen. Het gebruik van ECVET maakt de herkenning, overdracht en accumulatie van studiepunten tussen programma's van verschillende onderwijscentra mogelijk.

Waarom e-learning een goede keuze is voor een stagiair

  • Meer toegang en flexibiliteit
  • Vermogen om werk en onderwijs te combineren
  • Lagere reistijd en kosten
  • Meer leerlinggerichte benadering
  • Verwerving van 21st-century skills die nodig zijn voor de werkplek
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

E-Learning University of Athens

De cursus biedt professionele kennis in Coaching. Het combineert een concrete inhoud en een evenwichtige combinatie van de wetenschappelijke kennis en de praktische aanpa ... [+]

AC Accredited - internationale erkenning

De cursus biedt professionele kennis in Coaching . Het combineert een concrete inhoud en een evenwichtige combinatie van de wetenschappelijke kennis en de praktische aanpak. Elke les biedt de nodige vaardigheden, technieken, coachingsmodellen en coachingspraktijken voor het creëren van professionele coaches op basis van internationale standaarden en implementaties. De combinatie van de wetenschappelijke benadering en de hoge niveaus van oefening staan ​​in parallel met de internationale normen van de Association of Coaching en andere internationale organisaties.

Deze online cursus duurt meer dan 100 uur, samen met een coachingspraktijk van meer dan 26 uur. Verder is de geschatte studietijd - inclusief de tijd voor opdrachten - naar schatting meer dan 100 uur.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
25 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Het is gericht op bewustwording van processen die betrokken zijn bij het heronderhandelen van aspecten van betekenisgeving tussen talen door bemiddelaars. Een reeks soc ... [+]

Het is gericht op bewustwording van processen die betrokken zijn bij het heronderhandelen van aspecten van betekenisgeving tussen talen door bemiddelaars.

Een reeks sociaal-culturele verschijnselen die tot uiting komen in taal, treedt op in het proces van betekenisoverdracht, wat het perspectief verruimt van wat er op het spel staat in de vertaalpraktijk.

Professionele vertaalcontexten zoals bedrijfsadvertenties, media, toeristische reclame, vertalingen in academische en audiovisuele contexten bieden voorbeelden van verschuivingen die bedoeld zijn om de doelmatigheid in een doeltaal te verbeteren met het oog op het verrijken van de perceptie door de cursisten van interculturele variatie en het benadrukken van het belang ervan.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels,Grieks
6 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Deze online cursus wil een reis bieden naar de fascinerende ontwikkelingen in de Griekse kunst vanaf ca. 1200 tot ca. 30 v.Chr. De deelnemer krijgt een unieke kans om het ... [+]

Deze online cursus wil een reis bieden naar de fascinerende ontwikkelingen in de Griekse kunst vanaf ca. 1200 tot ca. 30 v.Chr. De deelnemer krijgt een unieke kans om het begin van de in Griekenland ontwikkelde kunst en zijn evolutie te leren.

De cursus leerreis begint met de decoratie van graven, tot het eerste sieradenontwerp. Zelfs als je nieuw bent in dit alles, zal het zeker een goed begin zijn om zulke eigenaardige kunstvormen te ontdekken en zelfs nog meer, een fijne eerste kennismaking met de Griekse cultuur te krijgen, waardoor je om meer zult vragen.

Griekse kunst is onmiddellijk wereldwijd herkenbaar, hoewel de meeste niet-specialisten het moeilijk vinden om de ontwikkeling ervan te begrijpen of zelfs enkele van de meest typische voorbeelden ervan noemen. Kijken naar Griekse kunst in musea, geïllustreerde boeken of tv-documentaires kunnen leuk zijn, maar het kan de toeschouwer soms niet wijzer maken over zijn geheimen. Waarom hebben de Grieken het naturalisme uitgevonden? Waarom hebben ze hun potten beschilderd? Hebben ze echt op het naakt geoefend of zelfs gevochten? Kortom, wat is "Grieks" over Griekse kunst? Het programma pakt deze en nog veel meer vragen aan door rijk geïllustreerde lezingen en zorgvuldig geplande opdrachten.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
12 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Een cursus Grieks leren, speciaal gericht op niet-Griekssprekenden. ... [+]

Een Griekse taalcursus speciaal gericht op niet-Griekssprekenden.

Het is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van de Griekse taal en het komt met geen vereisten of criteria om het bij te wonen.

Na het voltooien van deze online cursus heeft de begeleider de taalvaardigheden ontwikkeld die nodig zijn voor basisactiviteiten en situaties die ze kunnen tegenkomen, zoals het introduceren van jezelf, interpersoonlijke communicatie en aanwijzingen voor oriëntatie.

Het educatieve materiaal en het proces zijn in het Engels.

Let op: deze cursus wordt ook gratis aangeboden aan iedereen die zich inschrijft voor een van de culturele cursussen en na succesvolle afronding ontvangt u een certificaat van deelname.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels,Grieks
10 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

De huidige cursus "Een reis van het klassieke verleden naar de toekomst: de stad en het theater" is een reis in de Griekse geschiedenis en beschaving, gezien door het pri ... [+]

Een reisplan van klassiek verleden naar toekomst

De huidige cursus "Een reis van het klassieke verleden naar de toekomst: de stad en het theater" is een reis in de Griekse geschiedenis en beschaving, gezien door het prisma van de klassieke stadstaat en het oude theater. We beginnen met het leren over de stad, inclusief de ontwikkeling, structuur en hoe de gebouwen werden ontwikkeld in het stedelijke centrum en tot slot de complexiteit van de architectuur.

Verderop, de lessen gaan over de beslissende rol van religie in het Griekse politieke leven, waar Goden en Helden een bijzondere rol spelen in alle beslissingen die genomen worden voor gemeenschappelijke activiteit en leven. Graag hebben we volledige toegang tot hun dagelijkse routine en hun gemeenschapswaarden, door vazen, sculpturen, geschreven bronnen en andere archeologische vondsten die ons alle nodige details verschaffen. Last but not least geeft de cursus ons een kans om te onderzoeken hoeveel van de levensstijlen van de oude Grieken overleven met verbluffende continuïteit in de moderne samenleving.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
15 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

De educatieve online cursus "Advanced Project Management - Professional Education" is gebaseerd op de International Project Management Association (IPMA) -standaarden. ... [+]

Professional Education

De educatieve online cursus "Advanced Project Management - Professional Education" is gebaseerd op de International Project Management Association (IPMA) -standaarden.

Een extra optionele trainingsles is ook beschikbaar (tegen een extra vergoeding van € 150) om de kandidaten te trainen voor het IPMA Level D (Certified Project Management Associate) -examen, dat wordt georganiseerd door de Authorized Hellenic IPMA Project Managers Certification Body ( PMGCert) in Athene, Griekenland.

Het leermateriaal bestaat uit uitgebreide teksten, presentaties, videolessen en de oplossing van de opgedane kennistesten die zijn beoordeeld en geïntegreerd met opmerkingen en uitleg door de tutor. De huidige cursus is opgenomen in de categorie Business - Economics van onze online cursussen en verloopt via een gebruiksvriendelijk onderwijsplatform.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
20 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Behalve dat het de filosofie van de oude Grieken presenteert, brengt het het verleden naar het heden, door de leringen van de filosofen aan te passen aan de problemen waa ... [+]

De kunst van het leven

"Greek Philosophy: the art of living" is niet zomaar een cursus over de oude Griekse filosofie.

Behalve dat het de filosofie van de oude Grieken presenteert, brengt het het verleden naar het heden, door de leringen van de filosofen aan te passen aan de problemen waarmee men vandaag te maken kan krijgen, om een ​​nieuw perspectief te bieden en dus een andere manier om ermee om te gaan.

De Griekse filosofie kwam voort uit het observeren van het leven om mensen te helpen beter te leven.

Het biedt ons de intellectuele uitrusting om met succes met meerdere situaties in ons dagelijks leven om te gaan. De leringen zijn zelfs vandaag van toepassing en worden op grote schaal gebruikt.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
10 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Wanneer we het oude Griekse theater, (komedie en drama) als 'klassiek' beschouwen, hebben we de neiging om deze term te gebruiken om de kracht van het oude Griekse theate ... [+]

Een moderne aanpak

Wanneer we het oude Griekse theater, (komedie en drama) als 'klassiek' beschouwen, hebben we de neiging om deze term te gebruiken om de kracht van het oude Griekse theater aan te duiden om nooit op te houden met het produceren van reacties op mensen die naar deze theatrale toneelstukken kijken en naar mensen die nog steeds zich mentaal opgewonden voelen als ze ze lezen.

Deze online cursus is zorgvuldig ontworpen, zodat de taal en de gebruikte middelen efficiënt kennis leveren aan iedereen die geïnteresseerd is in het oude Griekse theater.

De deelnemer krijgt de kans om de reuzen van de menselijke beschaving te ontmoeten door een dialoog met Aristophanes, Aeschylus, Sophocles, Euripides vergezeld van een presentatie van hun theatrale toneelstukken samen met het belang van de Griekse tragedie, een vorm van schrijven die het vermogen had om staar naar de afgrond van de menselijke ziel.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
8 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

In deze online cursus maak je kennis met de meest populaire Griekse mythologische wezens, gevonden in Minoan Iconography, die door verschillende wetenschappers zijn erken ... [+]

Een gevoel van opwinding is altijd aanwezig, wanneer we in contact komen met mythen en legendes van monsterlijke wezens en denkbeeldige wezens. Dat gebeurt vanwege hun illustratie en hoe hun bestaan ​​wordt uitgelegd.

In deze online cursus maak je kennis met de meest populaire Griekse mythologische wezens , gevonden in Minoan Iconography, die door verschillende wetenschappers zijn erkend en bestudeerd. Enkele van de merkwaardige monsters die je tijdens de cursus tegenkomt, zijn Sphinx, Minotaur, Gorgoneion en Dragon. Kijk dieper in de Griekse mythologie en ontdek wezens die je je nauwelijks kunt voorstellen of voorstellen.

Is het toch niet waar dat de meesten van ons sprookjes met monsters en draken zijn, zelfs in hun moderne gedrukte en / of filmische versie? Al het bovenstaande zal verder en in detail worden geanalyseerd in deze belangrijke online cursus, opgenomen in de categorie van Kunst en Cultuur.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
3 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Deze cursus gaat dieper in op de basisprincipes van de marketinganalyse en biedt een inleiding tot het concept van Business Intelligence (BI), de impact en het basisgebru ... [+]

Elke dag worden alle bedrijven geconfronteerd met tientallen vragen met betrekking tot het nemen van beslissingen over hun werking. Vragen betreffende de toewijzing van personeel, de verwachte vraag, het volume van bestellingen, productopslag, productpromotie, klantacquisitie, klantbeoordeling, de effectiviteit van advertenties, transport van materialen, verwerking van gegevens, het vinden en verzamelen van gegevens van interesse, enz. .

Het antwoord op dergelijke vragen heeft een aanzienlijk voordeel, omdat het de bedrijfskosten drastisch verlaagt en het concurrerend en levensvatbaar maakt, vooral in tijden van crisis, wanneer financiering niet gemakkelijk te vinden is en daarom alles in de ruimste zin moet worden georganiseerd en geëxploiteerd. .... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
15 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Deze online cursus is het resultaat van de samenwerking van de Universiteit van Athene met de International Union of Architects - ARES Int. WP en is gebaseerd op afstands ... [+]

Deze online cursus is het resultaat van de samenwerking van de Universiteit van Athene met de International Union of Architects - ARES Int. WP en is gebaseerd op afstandsonderwijs met als basis het onderwijssysteem van het E-learningprogramma van het Centrum voor Permanente Vorming en Levenslang Leren van de Nationale Universiteit en Kapodistrian University of Athens (UOA). Het cursusgeld voor de eerste 25 inschrijvers bedraagt ​​700 euro.

Het doel van de hele module is de beroepsopleiding en het onderwijs voornamelijk voor architecten en andere aanverwante specialisaties zoals civiele ingenieurs en / of andere ingenieurswetenschappers die zich bezighouden met kwesties van planning, evaluatie en optimalisatie voor gebouwen met nul-energie door de positieve energiebalans.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
26 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Archeologisch en iconografisch bewijs Minoan Kreta was een rijke, gevarieerde en complexe cultuur waarvan de resultaten in elk aspect van het leven zijn bestudeerd en die ... [+]

Archeologisch en iconografisch bewijs

Minoïsch Kreta was een rijke, gevarieerde en complexe cultuur waarvan de resultaten in elk aspect van het leven zijn bestudeerd en die nog steeds wereldwijd worden bestudeerd. In deze cursus willen we de betekenis van de Minoïsche rituelen en hun relatie tot de rituelen van moderne beschavingen verder begrijpen. Het ritueel is een totaal van oefeningen die een spiritueel en / of indicatief karakter hebben. Het wordt ook beschouwd als de uitvoering van een act met formaliteit en plechtigheid.

De inhoud van deze online cursus geeft ons de kans om een ​​wereld te ontmoeten waarin goden, godinnen, monsters, magie en religieuze symboliek een belangrijke rol spelen. Bedenk hoeveel soortgelijke rituelen, met een formele substantie, tegenwoordig functioneren als mijlpalen in ons leven. Al het bovenstaande zal verder en in detail worden geanalyseerd in dit online cursusgedeelte van de categorie Kunst en cultuur. Na het succesvol afronden van de lessen, ontvangt de deelnemer een trainingsbewijs terwijl hij een geweldige eenmalige ervaring opdoet.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

De globalisering van de handel, het wijdverbreide gebruik van e-commerce en de voortdurende druk van klanten op kortere doorlooptijden hebben geleid tot hevige concurrent ... [+]

De globalisering van de handel, het wijdverbreide gebruik van e-commerce en de voortdurende druk van klanten op kortere doorlooptijden hebben geleid tot hevige concurrentie op basis van tijd en kostenefficiëntie voor hedendaagse bedrijven en organisaties.

Tegelijkertijd zijn er opkomende trends in het zakelijke landschap, zoals massale aanpassings- en uitstelstrategieën, responsieve bedrijfsmodellen (pull of make-to-order-systemen), innovatieve ICT-toepassingen, outsourcing en offshoring (en verschillende andere trends in het zakelijke landschap). , nieuwe, uitdagende logistieke eisen stellen die vragen om goed opgeleide logistieke professionals bovenop alleen goede beoefenaars.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
12 vind je doctoraat rechten
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Deze cursus gaat dieper in op de basisprincipes van de webanalyse en biedt een inleiding tot het concept van Business Intelligence (BI), de impact en het basisgebruik. ... [+]

Elke dag worden alle bedrijven geconfronteerd met tientallen vragen met betrekking tot het nemen van beslissingen over hun werking. Vragen betreffende de toewijzing van personeel, de verwachte vraag, het volume van bestellingen, productopslag, productpromotie, klantacquisitie, klantbeoordeling, de effectiviteit van advertenties, transport van materialen, verwerking van gegevens, het vinden en verzamelen van gegevens van interesse, enz. .

Het antwoord op dergelijke vragen heeft een aanzienlijk voordeel, omdat het de bedrijfskosten drastisch verlaagt en het concurrerend en levensvatbaar maakt, vooral in tijden van crisis, wanneer financiering niet gemakkelijk te vinden is en daarom alles met de grootste zorg georganiseerd en geëxploiteerd moet worden. mate.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
14 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Het programma "Schrijven in het Grieks van A tot C tot en met B" is de eerste online poging om de schrijfvaardigheden te verbeteren bij leerlingen van het Grieks als twee ... [+]

Het programma "Schrijven in het Grieks van A naar C tot en met B" is de eerste online poging om de schrijfvaardigheden te verbeteren bij leerlingen van het Grieks als tweede / vreemde taal die een van de drie leerfasen hebben behaald, A (basisgebruiker) , B (onafhankelijke gebruiker), C (bekwame gebruiker) volgens het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen (CEFR) (CEF, 2001). Deze cursus is van toepassing op studenten die worden beschouwd als B (onafhankelijke gebruiker).

B-niveau (onafhankelijke gebruiker)

Dit is de tweede stap uit de 3 niveaus in totaal in dit leerproces. Na voltooiing:

De leerder kan duidelijke, gedetailleerde paragrafen schrijven over de toenemende structurele complexiteit van een verscheidenheid van onderwerpen die verband houden met zijn / haar interessegebied met toenemende mate van abstractie, en informatie en argumenten uit een aantal bronnen synthetiseren en evalueren door zijn / haar eigen gezichtspunt uit te leggen .... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels,Grieks
12 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Het programma "Schrijven in het Grieks van A tot C tot en met B" is de eerste online poging om de schrijfvaardigheden te verbeteren bij leerlingen van het Grieks als twee ... [+]

Het programma "Schrijven in het Grieks van A naar C tot en met B" is de eerste online poging om de schrijfvaardigheden te verbeteren bij leerlingen van het Grieks als tweede / vreemde taal die een van de drie leerfasen hebben behaald, A (basisgebruiker) , B (onafhankelijke gebruiker), C (bekwame gebruiker) volgens het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen (CEFR) (CEF, 2001). Deze cursus is van toepassing op studenten die worden beschouwd als A (Basic User) -niveau.

Niveau A (basisgebruiker).

Dit is het eerste niveau van een 3-niveausysteem dat in totaal wordt aangeboden, in deze online cursus. Hier komt de deelnemer een eerste benadering tegen om te leren hoe te schrijven in het Grieks, maar zoals eerder vermeld, moeten degenen die voor de cursus solliciteren eerdere ervaring / lessen hebben die hem kwalificeren voor het bijwonen; anders zal het voor hem / haar moeilijk zijn om het leerproces te volgen.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels,Grieks
12 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Het programma "Schrijven in het Grieks van A tot C tot en met B" is de eerste online poging om de schrijfvaardigheden te verbeteren bij leerlingen van het Grieks als twee ... [+]

Het programma "Schrijven in het Grieks van A naar C tot en met B" is de eerste online poging om de schrijfvaardigheden te verbeteren bij leerlingen van het Grieks als tweede / vreemde taal die een van de drie leerfasen hebben behaald, A (basisgebruiker) , B (onafhankelijke gebruiker), C (bekwame gebruiker) volgens het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen (CEFR) (CEF, 2001). Deze cursus is van toepassing op studenten die worden beschouwd als C Proficient User) Level.

C-niveau (bekwame gebruiker)

Dit is de derde en laatste stap van de 3 niveaus in totaal in dit leerproces. Na voltooiing:

De leerling kan duidelijke, soepel lopende alinea's van toenemende taalkundige en cognitieve complexiteit op elk type teksttype / genre (beschrijving, vertelling, argumentatie, samenvatting, conclusie) in een spontane, flexibele en efficiënte stijl schrijven. Hij / zij kan op metalinguïstische wijze de organisatiestructuur, de coherentiemechanismen en de expliciete of impliciete betekenissignaten in alle bovengenoemde tekstsoorten beheren.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
12 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Tegenwoordig zijn we steeds sceptischer geworden tegenover de cosmetische producten die we gebruiken en de chemicaliën waaraan we ons blootstellen. Omdat de flora-biodive ... [+]

Tegenwoordig zijn we steeds sceptischer geworden tegenover de cosmetische producten die we gebruiken en de chemicaliën waaraan we ons blootstellen. Omdat de flora-biodiversiteit (of biologische diversiteit) op aarde enorm is, kan een groot aantal van deze aromatische en medicinale planten worden gebruikt voor cosmetische doeleinden.

Mensen gebruiken natuurlijke producten sinds het begin van de menselijke geschiedenis. Pas tegen het einde van de 19e eeuw zijn we echter iets gaan weten over de chemie van sommige van deze producten. Met onze toenemende kennis van scheikunde en aanverwante wetenschappen zijn we begonnen met het dupliceren van enkele van de natuurlijke chemicaliën en tegelijkertijd modificaties aan te brengen in deze verbindingen, of soms volledig nieuwe te produceren.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
13 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Klassiek Griekenland wordt beschouwd als de invloedrijke cultuur die verband houdt met de basis van de moderne westerse cultuur en die de onderbouw vormt van de westerse ... [+]

Een reisplan van klassiek verleden naar toekomst

Klassiek Griekenland wordt beschouwd als de invloedrijke cultuur die verband houdt met de basis van de moderne westerse cultuur en die de onderbouw vormt van de westerse beschaving. Een groot aantal ideeën en praktijken die werden bedacht en uitgewerkt tijdens het klassieke tijdperk, blijven een belangrijke rol spelen in het moderne leven. Vazen, sculpturen, geschreven bronnen en andere archeologische vondsten waren de ultieme bron die alle stadia van hun leven en een volledig gedetailleerde beschrijving van de oude Griekse burger opleverde en dat lijkt slechts een van de vele redenen te zijn om de oude Griekse cultuur zo te vinden betoverende.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
9 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

De huidige cursus zal een aantal modellen onderzoeken, voornamelijk gemaakt van terracotta en nauwelijks gestuukt, ongedekt op Kreta en Cyprus met verwijzingen naar respe ... [+]

De huidige cursus zal een aantal modellen onderzoeken, voornamelijk gemaakt van terracotta en nauwelijks gestuukt, ongedekt op Kreta en Cyprus met verwijzingen naar respectievelijke Egyptische producten in klei en hout. Hun betekenis zal ook worden besproken. Als het gaat om modellen in klei - hoofdzakelijk als begrafenisbijdragen maar niet uitsluitend in dat gebruik - beseffen we hun belang voor alle mediterrane culturen, hoe klein ook verschillen in elk geval en elke beschaving. Modellen studie omvat:

Het gebruik van een specifiek themapatroon, dat van tijd tot tijd varieert en verschillende omstandigheden op Kreta, volgt een herhaald patroon op Cyprus. De verschillende betekenis die modellen waarnemen volgens waar ze zijn geproduceerd De toegepaste inventiviteit van elke modelmaker. ... [-]
Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Deze online cursus richt zich in het presenteren van de evolutie van het oude Griekse theater vanaf de 5de eeuw tot de 20e tot de 21e eeuw. Grieks theater, meestal ontwik ... [+]

Een reisplan van klassiek verleden naar toekomst

Deze online cursus richt zich op het presenteren van de evolutie van het oude Griekse theater vanaf de 5de eeuw tot de 20e tot de 21e eeuw. Grieks theater, meestal ontwikkeld in Athene, is de wortel van de westerse traditie, terwijl de wortel van het woord ook als Grieks is ontstaan. Het maakte deel uit van een performancecultuur die zich ontwikkelde in het klassieke Griekenland en omvatte festivals, religieuze rituelen, politiek, begrafenissen en nog veel meer.

Tragedie is ook een woord afkomstig uit Griekenland en het blijkt dat de dramatische uitvoeringen echt belangrijk waren voor de Atheners.

De cursus beantwoordt vragen zoals: In welke context was het oude Griekse drama geschreven en geproduceerd in het klassieke Athene? Hoe zag een tragedie en een komedie eruit? Welke factoren droegen bij tot het overleven van een klein aantal antieke toneelstukken tot nu toe? Wanneer vond de eerste moderne openbare productie plaats? Wat zijn de belangrijkste trends en tendensen die zijn waargenomen in de enscenering van het oude Griekse drama in de moderne tijd?... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
6 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Een multidisciplinair Historisch, cultureel, milieu- en dieetoverzicht Het mediterrane dieet is gericht op het eten van voedsel dat voornamelijk uit planten komt, zoals v ... [+]

Een multidisciplinair Historisch, Cultureel, Milieu- en Dieetoverzicht

Het mediterrane dieet is gericht op het eten van voedsel dat voornamelijk uit planten komt, zoals volle granen, peulvruchten, noten, fruit en groenten. Het suggereert ook het eten van gezonde vetten zoals olijfolie in plaats van boter, het vervangen van zout door kruiden en specerijen en het consumeren van voornamelijk wit vlees zoals vis en kip, in plaats van rood vlees.

Deze online cursus is bedoeld om deelnemers kennis te laten maken met en kennis te laten maken met de typische mediterrane voedingsproducten en voeding, en met het immaterieel cultureel erfgoed en de goederen die verband houden met eten: gebruiken, tradities, sociale status, culinaire praktijken en hulpmiddelen, ceremonies, en waarden. Deze cursus is ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in voeding en zijn multiculturele dimensies.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
9 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Oud als mensen, heilig als oude riten, zo waardevol dat ze werden beschouwd als geschenken van goden aan de mensheid, de olijfboom en olijfolie verschenen in het Middella ... [+]

Oud als mensen, heilig als oude riten, zo waardevol dat ze werden beschouwd als geschenken van goden aan de mensheid, de olijfboom en olijfolie verschenen in het Middellandse-Zeegebied en werden dominante en permanente kenmerken van het landschap. Deze cursus gaat in op de geschiedenis en cultuur van de olijfboom en olijfolie, terwijl het hun voedingswaarde benadrukt.

In deze online cursus leer je hoe je olijfolie classificeert op basis van de kwaliteitskenmerken en hoe je olijfolie van hoge kwaliteit kunt maken. Je zult ook leren hoe olijfolie een bron van inspiratie is geweest en hoe verschillende kunstenaars het gebruikten om kunstwerken te maken van de oudheid tot vandaag. De inhoud van deze cursus presenteert de variëteiten en kenmerken van olijven en de verschillende soorten olijfolie die bestemd zijn om te worden geconsumeerd en gebruikt in recepten op basis van mediterraan dieet.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
7 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Deze online cursus onderzoekt het archeologische bewijs uit het Egeïsche gebied, Cyprus en andere regio's in het oostelijke deel van de Middellandse Zee tijdens de prehis ... [+]

Een archeologische benadering

Deze online cursus onderzoekt het archeologische bewijs uit het Egeïsche gebied, Cyprus en andere regio's in het oostelijke deel van de Middellandse Zee tijdens de prehistorische / protohistorische tijden, met de nadruk op specifieke onderwerpen. Dit programma bestaat uit vier verschillende modules. Elke module is verdeeld in drie of vier lessen. Elke les zal vergezeld gaan van relevant iconografisch materiaal, selectieve bibliografie en uitgebreide chronologische tabellen. De inhoud van de modules is gericht op het presenteren van:

de meest populaire denkbeeldige wezens in Minoïsche iconografie

de ziektes en de behandelmethoden / -praktijken in Egypte, Mesopotamië en de Egeïsche zee in de latere Prehistorie... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
15 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Wijn maakt deel uit van het Griekse culturele erfgoed, de productie ervan en de bijbehorende traditie bestaat al meer dan 4000 jaar! In de Griekse mythologie vinden we de ... [+]

Wijn maakt deel uit van het Griekse culturele erfgoed , de productie ervan en de bijbehorende traditie bestaat al meer dan 4000 jaar! In de Griekse mythologie vinden we de Olympische goden die Cosmos regeren. Een op twaalf is Dionysus die wordt geïdentificeerd als de God van feestvreugde en wijn, ook bekend als Bacchus. Bovendien hadden de Grieken veel filosofische citaten over wijn. Plato geloofde dat "wijn het hart met moed vult" en Euripides dat "waar geen wijn is geen liefde is".

In deze online cursus leer je over de culturele geschiedenis van wijn en hoe deze voor het eerst werd geproduceerd. Je krijgt ook de kans om de geheimen en technieken te leren die je moet gebruiken om je eigen wijn te maken.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Deze online cursus behandelt de kwestie van gezondheid, medische behandeling en andere therapeutische praktijken in de oostelijke Middellandse Zee tijdens de latere Prehi ... [+]

Medische en andere therapeutische praktijken in de prehistorische oostelijke Middellandse Zee

Deze online cursus behandelt de kwestie van gezondheid, medische behandeling en andere therapeutische praktijken in de oostelijke Middellandse Zee tijdens de latere Prehistorie, namelijk het 3e en 2e millennium voor Christus.

Het programma presenteert de ziekten - voornamelijk lichamelijk en zelden mentaal - en de geneesmethoden / -methoden in Egypte, Mesopotamië en de Egeïsche Zee.

Op dat punt hebben we de kans om het bereik en de diepgang van kennis te realiseren van mensen die in die tijd leefden.

Elke geografische regio biedt ons verschillende soorten informatie uit verschillende bronnen - direct of niet-direct - met betrekking tot ziekten en hun genezing.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Kruiden! Smaakvolle planten gebruikt als medicijn, smaakmaker of smaakmaker. Ze voegen een snufje opwinding toe aan de kookkunst. ... [+]

Kruiden! Smaakvolle planten gebruikt als medicijn, smaakmaker of smaakmaker. Ze voegen een snufje opwinding toe aan de kookkunst. Kruiden zitten vervat in talloze producten die we dagelijks gebruiken. Laten we een paar etiketten lezen: mint tandpasta, shampoo met kamille, aloëcrème, hoestsiroop met echinacea, etc. Als plantaardige of organische ingrediënten zijn ze te vinden in warme dranken, gebak, insectenwerende middelen en haarkleurmiddelen. Vanwege hun veelvuldig gebruik en gunstige eigenschappen worden ze vaak opgenomen in koken, medicijnen, cosmetica en tuinieren. Stel je voor hoe het leven zou zijn als kruiden niet zouden bestaan. Geurloos? Kleurloos?

Schat, voedsel voor Goden, medicijnen voor mensen! Hoe zit het met honing? Is het een superfood? Door de eeuwen heen heeft honing filosofen, intellectuelen, dichters, auteurs en wetenschappers geïntrigeerd. Het werd opgenomen in het dieet en vervat in de remedies van de oude Grieken, terwijl het ook een belangrijke rol speelde in belangrijke sociale gelegenheden zoals feesten, offers en atletische spelletjes.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
3 weken
Online
Lees meer in Nederlands