Lees de Officiële Beschrijving

Over Arden University

Hier bij Arden University geloven we dat iedereen overal toegang zou moeten hebben tot het hoger onderwijs dat ze verdienen. Of je nu al een postsecundair diploma hebt of net begint aan je reis naar het hoger onderwijs, Arden heeft de tools en de passie om je een echt boeiende en nuttige leerervaring te bieden.

Bij Arden zijn we van mening dat geografische beperkingen en persoonlijke en professionele verplichtingen hindernissen zijn die ambitieuze personen niet moeten beletten hoogwaardig onderwijs te volgen om hun loopbaan te verbeteren. We bieden een breed scala aan programma's via online afstandsonderwijs en blended learning om u de opleiding te bieden die u kunt aansluiten bij uw levensstijl. Ons toegankelijke online leerplatform en deskundige docenten bieden ondersteuning en begeleiding tijdens uw studies en om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw studies kunt halen.

116439_employment-1280-740.jpg

Wat onderscheidt ons

Bestudeer je Britse diploma, waar je ook bent

Onderwijs op afstand en blended leren Pathways worden steeds gebruikelijker dankzij de toegankelijkheid die online wordt geboden aan studenten. Hier bij Arden hebben we 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van onze expertise bij het ontwikkelen van aantrekkelijke en hoogwaardige programma's, naast ons innovatieve online leerplatform. We zijn er trots op 50.000 studenten van alle leeftijden en professionele achtergronden te hebben ondersteund via onze online programma's en blijven ons inzetten voor het maximaliseren van het succes van onze studenten door hen voor te bereiden op het belonen van carrières in het door hen gekozen beroep.

Arden University biedt online meer dan 50 bachelor-, postdoctorale en diploma-programma's aan. Veel van onze programma's zijn geaccrediteerd door professionele instanties zoals het Chartered Institute of Marketing (CIM), het Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) en de Association of Project Managers (APM). We zijn ook een van de slechts vijf onderwijsinstellingen in het VK die LLB (Hons) -graden met kwalificatiestatus aanbieden via afstandsonderwijs.

119062_logos3.png

Focus op inzetbaarheid

Onze online programma's zijn ontworpen met uw carrière in gedachten. Onze docenten zijn geïnvesteerd in uw succes, zowel binnen als buiten onze cursussen, en onze programma's omvatten mogelijkheden om praktische vaardigheden toe te passen in individuele modules en een onafhankelijk onderzoeksproject te voltooien. Bij het voltooien van een van onze programma's, zult u in staat zijn om een duidelijk begrip van uw studiegebied te tonen en over de vaardigheden te beschikken die nodig zijn om vooruitgang te boeken op uw carrièrepad.

Veel van onze online studenten zijn al begonnen aan hun loopbaan, willen overstappen naar hogere functies en sommigen staan klaar om een geheel nieuw veld te verkennen. Als je geïnteresseerd bent in het bestuderen van een van onze programma's maar niet voldoet aan de standaard academische vereisten, kom je mogelijk in aanmerking om je aan te melden via onze niet-standaard toegangsroute, die een meer holistisch beeld geeft van je kwalificaties en professionele ervaring tijdens je sollicitatiebeoordeling werkwijze.

Financieringsopties

Bij Arden zijn we van mening dat kosten u er niet van mogen weerhouden een waardevolle opleiding te volgen. Onze opleidingen kosten minder dan de gemiddelde Britse kwalificatie, maar we handhaven een competitieve academische standaard voor hoger onderwijs.

We bieden flexibele financieringsmogelijkheden voor onze programma's om ervoor te zorgen dat studenten zich kunnen concentreren op hun studie, in plaats van de financiën te belasten. Je cursusgeld wordt bepaald op basis van je woonplaats en het type programma dat je volgt.

U hebt de mogelijkheid om de volledige kosten van uw cursus vooraf te betalen, die meestal een korting van 10% van de totale prijs of betaling in beheersbare termijnen omvat. Met ons afbetalingsplan kunt u betalen wanneer u de volgende fase van uw cursus bereikt in plaats van maandelijkse kosten te betalen.

Wat onze studenten zeggen

116278_UaNCSiuo.png

"Ik begon te profiteren van mijn MBA, nog voordat ik het diploma had afgerond, ik voelde meer respect en waarde op het werk van mijn collega's en superieuren, terwijl de salarisstijging zeer snel volgde zoals ik had gehoopt."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Afstandsonderwijs heeft me veel flexibiliteit gegeven die essentieel was, dit was erg moeilijk en vereiste volledige toewijding en goed tijdsbeheer, maar het was iets dat ik heb bereikt en ik ben erg trots op."

Laura Benson,

BA (Hons) Zakelijk (marketing)

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Arden University

Krijg grip op een breed scala aan bedrijfspraktijken die van u een competente 'allrounder' maken, goed uitgerust om het hoofd te bieden aan de moderne zakenwereld. Arden ... [+]

Cursus overzicht

Krijg grip op een breed scala aan bedrijfspraktijken die van u een competente 'allrounder' maken, goed uitgerust om het hoofd te bieden aan de moderne zakenwereld. Arden University online BA (Hons) Business (CMI) biedt u een scala aan vaardigheden om u voor te bereiden op de steeds veranderende zakelijke wereld. De CMI-accreditatie van dit programma betekent ook dat afgestudeerden een Level 5 Diploma in leiderschap en management krijgen om u te helpen onderscheiden van de rest.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw algemene zakelijke vaardigheden ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma geeft je de kennis die nodig is om je volgende stappen in de bedrijfswereld te zetten en een aanwinst voor een reeks organisaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business (HRM) van Arden University (Top-Up) zal een breed begrip ontwikkelen van de tools en theorieën die essentieel zijn voor succesv ... [+]

Cursus overzicht

Deze Top-Up stelt u in staat om een volledige undergraduate honours degree in business (HRM) te behalen als u eerder een HND in Business of gelijkwaardig hebt afgerond. Arden University online BA (Hons) Business (HRM) van Arden University (Top-Up) zal een breed begrip ontwikkelen van de tools en theorieën die essentieel zijn voor succesvol human resource management.

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw HR-vaardigheden en -kennis ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma zal u voorzien van de financiële kennis die nodig is om uw volgende stappen in het bedrijfsleven te zetten, en biedt u een uitstekende basis voor uw toekomstige carrière.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) van Arden University (Top-Up) zal een breed begrip ontwikkelen van de strategische marketingtools en theorieën die ... [+]

Cursus overzicht

Deze Top-Up stelt u in staat om een volledige bachelorgraad in business (marketing) te behalen als u eerder een HND in Business of gelijkwaardig hebt afgerond. Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) van Arden University (Top-Up) zal een breed begrip ontwikkelen van de strategische marketingtools en theorieën die essentieel zijn voor zakelijk succes.

Met de flexibele studiemodus van Arden kun je je vaardigheden ontwikkelen rond je bestaande verplichtingen. Dit programma zal helpen voortbouwen op uw bestaande kennis om uw volgende stappen in de zakelijke wereld te zetten en u een uitstekende basis bieden voor uw toekomstige carrière.

Het volledige programma aangeboden door Arden heeft een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld met een bijzondere focus op het ontwikkelen van marketingvaardigheden en -kennis om u te helpen veranderingen binnen uw organisatie te inspireren en te beheren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Arden University online BA (Hons) Criminologie van Arden University ... [+]

Cursus overzicht

Arden University online BA (Hons) Criminologie van Arden University

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw juridische vaardigheden en gedragskennis ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma zal je voorzien van een goed begrip van strafrecht dat nodig is om je dichter bij je carrièredoelen te brengen.

Het volledige programma aangeboden door Arden heeft een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld om u te helpen misdaad vanuit verschillende perspectieven te begrijpen en om u de vaardigheden te geven voor een carrière in het rechtsstelsel.

CursusmodulesNiveau 4

Vaardigheden voor interdisciplinaire studie... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Hier krijg je de kans om twee fascinerende velden in de sociale wetenschappen te bestuderen. Je zult evenveel tijd doorbrengen in beide disciplines. ... [+]

Hier krijg je de kans om twee fascinerende velden in de sociale wetenschappen te bestuderen. Je zult evenveel tijd doorbrengen in beide disciplines.

Je kijkt naar onderwerpen als de effecten van sociale diversiteit en ongelijkheid op misdaadcijfers, ontwikkelt een begrip van een reeks onderzoeksmethoden en gegevensanalysevaardigheden en ontwikkelt kennis over een reeks invloeden op psychisch welbevinden. Je raakt betrokken bij het debat, leert zelfstandig te werken, demonstreert kritische analysevaardigheden en leert hoe je onderzoek en gegevens kunt formuleren en evalueren - alle vaardigheden die van grote waarde zijn in de wereld van werk.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Tijdens onze leerlijn Criminologie en Sociologie leer je het fenomeen misdaad kennen. Je onderzoekt de oorzaken, gevolgen, handhaving en de sociale implicaties die het he ... [+]

Tijdens onze leerlijn Criminologie en Sociologie leer je het fenomeen misdaad kennen. Je onderzoekt de oorzaken, gevolgen, handhaving en de sociale implicaties die het heeft voor de samenleving. Als je beide vakken bestudeert, krijg je inzicht in de wereld van sociale waarden en gedragingen, kijk je naar criminaliteit in een bredere sociale context door te begrijpen hoe individuen en instellingen erop reageren.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Ben jij een creatief denker? Wil je weten hoe ontwerptheorie en vaardigheden in de praktijk kunnen worden toegepast? Als dit het geval is, is dit Graphic Design-programma ... [+]

Ben jij een creatief denker? Wil je weten hoe ontwerptheorie en vaardigheden in de praktijk kunnen worden toegepast? Als dit het geval is, is dit Graphic Design-programma gericht op het ontwikkelen van uw begrip van de kernprincipes van ontwerp en het potentieel ervan in een groot aantal sectoren.

Je zult je verdiepen in traditionele en hedendaagse technologieën om innovatieve en esthetische ontwerpen te produceren en een goed begrip te krijgen van de kritische, conceptuele en historische achtergrond van kunst, design en visuele cultuur. Door de opdrachten van de cursus, bouw je een portfolio van werk of set 'Digitale schetsboeken en eindresultaten' op om de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan te bewijzen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Heb je je oog op een carrière in Human Resource Management? Ben je geïnteresseerd in de invloed van psychologie op het bedrijfsleven? Als je wilt leren hoe je het beste u ... [+]

Heb je je oog op een carrière in Human Resource Management? Ben je geïnteresseerd in de invloed van psychologie op het bedrijfsleven? Als je wilt leren hoe je het beste uit mensen kunt halen, wat is dan beter om naast HR te leren dan psychologie?

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.

vergoedingen

£ 13.500 (VK

[-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Bestudeer twee kernwetenschappen sociale wetenschappen voor een gezamenlijke graad. Zowel psychologie als sociologie onderzoeken menselijk gedrag - maar op verschillende ... [+]

Bestudeer twee kernwetenschappen sociale wetenschappen voor een gezamenlijke graad.

Zowel psychologie als sociologie onderzoeken menselijk gedrag - maar op verschillende niveaus. Terwijl Psychologie zich op individuen richt, kijkt Sociologie naar bredere sociale kwesties die die individuen raken; zoals armoede, ongelijkheid en sociaal onrecht. Deze worden onderzocht naast maatschappelijke factoren zoals overheidsbeleid en globalisering. Je krijgt de kans om het individu en het sociale samen te brengen, om je een evenwichtig inzicht te geven in hoe de samenleving functioneert.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Studenten die zich inschrijven voor deze online leercursus zullen een aantal onderwerpen in de sociale wetenschappen verkennen. Van het onderzoeken van hoe ons sociale le ... [+]

Studenten die zich inschrijven voor deze online leercursus zullen een aantal onderwerpen in de sociale wetenschappen verkennen. Van het onderzoeken van hoe ons sociale leven is opgebouwd tot de factoren die van invloed zijn op onze interactie - bijvoorbeeld klasse, ras, geslacht, religie, familie, nationaliteit en ras - u zult worden ondergedompeld in het maken van een wetenschap van de sociale wereld om u heen.

Je leert ideeën uit verschillende perspectieven samen te voegen die werkgevers zullen waarderen - evenals je vaardigheden aanscherpen in kritisch en analytisch denken en gegevens en onderzoek evalueren.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Arden University online BA (Hons) Criminal Justice-programma van de Arden University biedt u een gedetailleerd inzicht in crimineel gedrag en het rechtssysteem. Ontwikkel ... [+]

Cursus overzicht

Arden University online BA (Hons) Criminal Justice-programma van de Arden University biedt u een gedetailleerd inzicht in crimineel gedrag en het rechtssysteem. Ontwikkel uw begrip van de oorzaken en gevolgen van criminaliteit en de preventiemethoden die momenteel worden gebruikt.

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw sociale, psychologische en juridische kennis ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma geeft je een goed begrip van het strafrecht om je dichter bij je carrièredoelen te brengen.

Het volledige programma aangeboden door Arden heeft een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld om u te helpen criminaliteit vanuit verschillende perspectieven te begrijpen en u de vaardigheden te geven voor een carrière in het rechtsstelsel.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? En hoe moeten we ze reguleren? Met een diploma rechten en psychologie krijg je de kans om twee fascinerende velden in de social ... [+]

Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? En hoe moeten we ze reguleren? Met een diploma rechten en psychologie krijg je de kans om twee fascinerende velden in de sociale wetenschappen te bestuderen. Je besteedt gelijke tijd aan beide onderwerpen, verwerft een solide basis in juridische en psychologische kennis en de praktische vaardigheden met betrekking tot deze onderwerpen, zoals debat, onderzoek en ideeën helder presenteren.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Met deze Top-up kunt u een volledige undergraduate-graad behalen in zaken (financiën) als u eerder een HND in het bedrijfsleven of een vergelijkbare opleiding hebt voltoo ... [+]

Cursus overzicht

Met deze Top-up kunt u een volledige undergraduate-graad behalen in zaken (financiën) als u eerder een HND in het bedrijfsleven of een vergelijkbare opleiding hebt voltooid. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) ontwikkelt een breed begrip van de financiële managementtools en theorieën die essentieel zijn voor zakelijk succes.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw financiële vaardigheden ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma voorziet u van de financiële kennis die nodig is om uw volgende stappen in de bedrijfswereld te zetten, en biedt u een uitstekende basis voor uw toekomstige carrière.

Het volledige programma van Arden biedt een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld met een specifieke focus op de financiële vaardigheden en kennis om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw organisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Dit programma behandelt de belangrijkste tools en theorieën van Human Resource Management en hoe deze toe te passen op praktijksituaties. Arden University online BA (Hons ... [+]

Cursus overzicht

Dit programma behandelt de belangrijkste tools en theorieën van Human Resource Management en hoe deze toe te passen op praktijksituaties. Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (CMI) van Arden University zal u helpen uw vaardigheden op het gebied van personeelsbeheer te ontwikkelen en u voor te bereiden op uw volgende professionele stappen. De CMI-accreditatie van dit programma betekent ook dat afgestudeerden een niveau 5-diploma in leiderschap en management krijgen om u te helpen op te vallen.

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw HR-vaardigheden ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma zal u voorzien van de rekruteringskennis die nodig is om uw volgende stappen in het bedrijfsleven te zetten, en u helpen een aanwinst voor een reeks organisaties te worden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Dit programma behandelt de belangrijkste tools en theorieën van marketing en hoe deze toe te passen op situaties in de echte wereld. Arden University online BA (Hons) Bus ... [+]

Cursus overzicht

Dit programma behandelt de belangrijkste tools en theorieën van marketing en hoe deze toe te passen op situaties in de echte wereld. Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) van de Arden University zullen uw communicatievaardigheden ontwikkelen en u voorbereiden op uw volgende professionele stappen. De CMI-accreditatie van dit programma betekent ook dat afgestudeerden een niveau 5-diploma in leiderschap en management krijgen om u te helpen op te vallen.

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw zakelijke vaardigheden ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma stelt u ook in staat om de marketingkennis op te doen om uw volgende stappen in het bedrijfsleven te zetten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Dit programma behandelt de belangrijkste tools en theorieën van de toeristische sector en hoe deze toe te passen op situaties uit de praktijk. Arden University online BA ... [+]

Cursus overzicht

Dit programma behandelt de belangrijkste tools en theorieën van de toeristische sector en hoe deze toe te passen op situaties uit de praktijk. Arden University online BA (Hons) Business (Toerisme) (CMI) van de Arden University zullen u helpen uw communicatievaardigheden te ontwikkelen en u voor te bereiden op uw volgende professionele stappen. De CMI-accreditatie van dit programma betekent ook dat afgestudeerden een niveau 5-diploma in leiderschap en management krijgen om u te helpen op te vallen.

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw zakelijke toeristische vaardigheden ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma zal u voorzien van de strategische en culturele kennis die nodig is om uw volgende stappen in de sector van het toerisme te zetten, en u helpen een aanwinst te worden voor een reeks organisaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business (Toerisme) ( Arden University zullen u helpen een breed begrip te ontwikkelen van de managementtools en theorieën die essentiee ... [+]

Cursus overzicht

Als je al een HND in Business (of gelijkwaardig) hebt afgerond, kun je met deze Top-Up een volledige bachelorgraad in business (toerisme) behalen. Arden University online BA (Hons) Business (Toerisme) ( Arden University zullen u helpen een breed begrip te ontwikkelen van de managementtools en theorieën die essentieel zijn voor zakelijk succes in de toeristische sector.

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw zakelijke toeristische vaardigheden ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma zal je voorzien van de strategische en culturele kennis die nodig is om je te helpen de volgende stap te zetten en je een uitstekende basis bieden voor je toekomstige carrière.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business van Arden University (Top-Up) zal een breed begrip ontwikkelen van de tools en theorieën die essentieel zijn voor zakelijk succ ... [+]

Cursus overzicht

Deze Top-Up stelt u in staat om een volledige bachelorgraad in business te behalen als u eerder een HND in Business of gelijkwaardig hebt afgerond. Arden University online BA (Hons) Business van Arden University (Top-Up) zal een breed begrip ontwikkelen van de tools en theorieën die essentieel zijn voor zakelijk succes.

Met de flexibele studiemodus van Arden kun je je vaardigheden ontwikkelen rond je bestaande verplichtingen. Dit programma zal je voorzien van de 'allrounder'-kennis die nodig is om je volgende stappen in de zakenwereld te zetten, en biedt je een uitstekende basis voor je toekomstige carrière.

Het volledige programma van Arden biedt een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld met een speciale focus op de vaardigheden en kennis om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw organisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business and Computing-programma van Arden University biedt u de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om de volgende stap in uw carri ... [+]

Cursus overzicht

Arden University online BA (Hons) Business and Computing-programma van Arden University biedt u de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om de volgende stap in uw carrière te zetten. Deze BA (Hons) Business and Computing-graad zal u helpen een begrip te ontwikkelen van essentiële bedrijfspraktijken met een focus op de invloed van bedrijfs- en computerconcepten bij het bereiken van de strategische doelstellingen van een bedrijf.

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw bedrijfs- en IT-kennis ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma biedt je de vaardigheden die nodig zijn om een aanwinst voor elk bedrijf te worden en helpt je dichter bij je carrièredoelen te komen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business ... [+]

Cursus overzicht

Arden University 's online BA (Hons) Business

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw zakelijke en juridische kennis over uw bestaande verplichtingen ontwikkelen. Dit programma biedt u het juiste begrip dat vereist is om een aanwinst voor zakelijk leiderschap te worden, en helpt u dichter bij uw carrièredoelen te komen.

Het volledige programma van Arden biedt een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw bedrijf, met bijzondere aandacht voor de Britse wetgeving en het juridische systeem.

CursusmodulesNiveau 4... [-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Dit programma behandelt de belangrijkste tools en theorieën van financieel management en hoe deze toe te passen op situaties in de echte wereld. Arden University online B ... [+]

Cursus overzicht

Dit programma behandelt de belangrijkste tools en theorieën van financieel management en hoe deze toe te passen op situaties in de echte wereld. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (CMI) ontwikkelt uw vaardigheden op het gebied van financieel management, die essentieel zijn voor het behalen van zakelijk succes en die u voorbereiden op uw volgende professionele stappen. De CMI-accreditatie van dit programma betekent ook dat afgestudeerden een Level 5 Diploma in leiderschap en management krijgen om u te helpen onderscheiden van de rest.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw financiële vaardigheden ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma zal u voorzien van de financiële kennis die nodig is om uw volgende stappen in de bedrijfswereld te zetten, en u helpen om een aanwinst voor een reeks organisaties te worden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

BSc

Arden University

Wil je werken in accountancy of financiën? Onze professionele undergraduate-kwalificatie in Accounting en Finance is ontworpen met uw carrière in gedachten. ... [+]

BSc (Hons) Accounting en financiën (ACCA)

Wil je werken in accountancy of financiën? Onze professionele undergraduate-kwalificatie in Accounting en Finance is ontworpen met uw carrière in gedachten. Na succesvolle afronding bent u uitgerust met essentiële financiële en management accountingvaardigheden, evenals een sterke, brede en praktische kennis van de financiële wereld.

De prijs is ontworpen om ACCA-vrijstellingen te verlenen en onze aanvraag voor deze accreditatie is in behandeling. Deze cursus is onderhevig aan validatie.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

100% online geleverd, met deze graad kun je de nieuwste theorieën, technieken en problemen van de computer verkennen. Je zult de praktische vaardigheden en het inzicht be ... [+]

100% online geleverd, met deze graad kun je de nieuwste theorieën, technieken en problemen van de computer verkennen. Je zult de praktische vaardigheden en het inzicht beheersen die je nodig hebt om te gedijen in de snelle wereld van computing.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.

vergoedingen

£ 13.500 (VK

[-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Informatie is macht, en weten hoe een reeks gegevens te beheren waartoe toegang wordt verkregen via verschillende technologieën ter ondersteuning van een organisatie, is ... [+]

Informatie is macht, en weten hoe een reeks gegevens te beheren waartoe toegang wordt verkregen via verschillende technologieën ter ondersteuning van een organisatie, is een waardevolle vaardigheid. Deze 100% online cursus is perfect voor u als u een portfolio van bewijsmateriaal voor werkgevers wilt opbouwen waaruit blijkt dat u computergebaseerde oplossingen kunt bieden voor complexe problemen, met behulp van de meest up-to-date tools en technologie.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Informatie is macht, en weten hoe een reeks gegevens te beheren waartoe toegang wordt verkregen via verschillende technologieën ter ondersteuning van een organisatie, is ... [+]

Informatie is macht, en weten hoe een reeks gegevens te beheren waartoe toegang wordt verkregen via verschillende technologieën ter ondersteuning van een organisatie, is een waardevolle vaardigheid. Deze 100% online cursus is perfect voor u als u een portfolio van bewijsmateriaal voor werkgevers wilt opbouwen waaruit blijkt dat u computergebaseerde oplossingen kunt bieden voor complexe problemen, met behulp van de meest up-to-date tools en technologie.

Cursus benodigd heden

Een relevante HND of equivalent, op voorwaarde dat u met de totale leerervaring de doelstellingen van het programma kunt bereiken. Als u geen Engelse native speaker bent, moet u ons een bewijs van het Engelse taalniveau leveren dat gelijk is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Als u het brede gebied van mobiel computergebruik en de relevantie ervan voor het bedrijfsleven en de industrie wilt verkennen, zoek dan niet verder. ... [+]

Als u het brede gebied van mobiel computergebruik en de relevantie ervan voor het bedrijfsleven en de industrie wilt verkennen, zoek dan niet verder. Technologie ontwikkelt zich in een snel tempo en deze cursus helpt u op de hoogte te blijven van opkomende trends. Elk van de 17 modules onderzoekt de principes van computing en hoe deze werken in een mobiele context.

Cursus benodigd heden

Een relevante HND of equivalent, op voorwaarde dat u met de totale leerervaring de doelstellingen van het programma kunt bereiken. Als u geen Engelse native speaker bent, moet u ons een bewijs van het Engelse taalniveau leveren dat gelijk is aan IELTS 6.0 of hoger.

vergoedingen

£ 4.500 (VK

[-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Als u het brede gebied van mobiel computergebruik en de relevantie ervan voor het bedrijfsleven en de industrie wilt verkennen, zoek dan niet verder. ... [+]

Als u het brede gebied van mobiel computergebruik en de relevantie ervan voor het bedrijfsleven en de industrie wilt verkennen, zoek dan niet verder. Technologie ontwikkelt zich in een snel tempo en deze cursus helpt u op de hoogte te blijven van opkomende trends. Elk van de 17 modules onderzoekt de principes van computing en hoe deze werken in een mobiele context.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

100% online geleverd, met deze graad kun je de nieuwste theorieën, technieken en problemen van de computer verkennen. Je zult de praktische vaardigheden en het inzicht be ... [+]

100% online geleverd, met deze graad kun je de nieuwste theorieën, technieken en problemen van de computer verkennen. Je zult de praktische vaardigheden en het inzicht beheersen die je nodig hebt om te gedijen in de snelle wereld van computing.

Cursus benodigd heden

Een relevante HND of equivalent, op voorwaarde dat u met de totale leerervaring de doelstellingen van het programma kunt bereiken. Als u geen Engelse native speaker bent, moet u ons een bewijs van het Engelse taalniveau leveren dat gelijk is aan IELTS 6.0 of hoger.

vergoedingen

£ 4.500 (VK

[-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Psychologie is een fascinerende wetenschap. Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Hoe werken onze hersenen? De belangrijkste kennisgebieden binnen de psychologie kom ... [+]

Psychologie is een fascinerende wetenschap. Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Hoe werken onze hersenen? De belangrijkste kennisgebieden binnen de psychologie komen allemaal aan bod in deze cursus: onderzoeksmethoden, biologische psychologie, cognitieve psychologie, individuele verschillen, ontwikkelingspsychologie en sociale psychologie. Je krijgt ook kennis van de geschiedenis van de psychologische theorie.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

MA

Arden University

Als u een meer strategische rol speelt in uw marketingcarrière, biedt de online MA Strategic Marketing van Arden University u de tools voor succes. U krijgt een breder pe ... [+]

MA Strategic Marketing (CIM)Cursus overzicht

Als u een meer strategische rol speelt in uw marketingcarrière, biedt de online MA Strategic Marketing van Arden University u de tools voor succes. U krijgt een breder perspectief op management-marketingfuncties en leert gegevens te analyseren die zijn gegenereerd door moderne marketinginstrumenten die beschikbaar zijn voor professionals.

Door de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw master in strategische marketing te verdienen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen, terwijl je je organisatie dichter bij hun marketingdoelen brengt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

MBA

Arden University

Dit online MBA-programma (CMI) van Arden University biedt de kritische voorsprong om te slagen in de top van de onderneming, met de nadruk op leiderschapskwaliteiten, zak ... [+]

MBA (CMI)

Cursus overzicht

Dit online MBA-programma (CMI) van Arden University biedt de kritische voorsprong om te slagen in de top van de onderneming, met de nadruk op leiderschapskwaliteiten, zakelijke duurzaamheid en het ontwerpen van strategische modellen. Of je nu een niche-start-up creëert of actief bent in een internationaal erkende onderneming, Arden's MBA-programma biedt je de vaardigheden die je nodig hebt om je bedrijf voor succes te maken.

Veel studenten voltooien hun studie bij ons terwijl ze full-time werken, en de flexibele studiemodus van Arden maakt het gemakkelijker om naast je bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden ook je MBA te behalen.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit professionele programma is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute, dus u kunt er zeker van zijn dat uw managementcarrière de beste basis heeft.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Dit online MBA (Finance) -programma van Arden University is ontworpen voor managers die op zoek zijn naar de stap naar een strategische rol, gericht op leiderschapskwalit ... [+]

Master of Business Administration (financiën)Cursus overzicht

Dit online MBA (Finance) -programma van Arden University is ontworpen voor managers die op zoek zijn naar de stap naar een strategische rol, gericht op leiderschapskwaliteiten, bedrijfsduurzaamheid en het bedenken van strategische modellen. Of u nu een niche-start-up creëert of actief bent in een internationaal erkende onderneming, het Ardennen MBA-programma biedt u de mogelijkheid om uw leerproces in praktijk te brengen door onmiddellijke waarde te bieden aan uzelf en uw organisatie.

De flexibele studiemodus van Arden maakt het eenvoudiger om naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden ook uw zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. Veel studenten voltooien hun studie bij ons terwijl ze fulltime werken, en dit programma zal je helpen om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je de strategische impact van je organisatie verbetert.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 50 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Dit online MBA (Data Analytics) -programma van Arden University is ontworpen voor het beoefenen van managers die op zoek zijn naar de stap naar een strategische rol; geri ... [+]

Master in de bedrijfsadministratie (data-analyse)

Cursus overzicht

Dit online MBA (Data Analytics) -programma van Arden University is ontworpen voor het beoefenen van managers die op zoek zijn naar de stap naar een strategische rol; gericht op leiderschapskwaliteiten, bedrijfsduurzaamheid en het bedenken van strategische modellen. Of u nu een niche-start-up creëert of actief bent in een internationaal erkende onderneming, Arden's MBA-programma biedt u de analytische vaardigheden die u nodig hebt om gegevens te gebruiken en uw bedrijf te laten slagen.

De flexibele studiemodus van Arden maakt het eenvoudiger om naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden ook uw zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. Veel studenten voltooien hun studie bij ons terwijl ze fulltime werken, en dit programma zal je helpen om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je de strategische impact van je organisatie verbetert. Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Met dit aanvullingsprogramma kun je voortbouwen op je bestaande postdoctorale studie en je studie versnellen om een volledige MBA te behalen in slechts 12 maanden, tegen ... [+]

Master of Business Administration (Opwaarderen)

Cursus overzicht

Met dit aanvullingsprogramma kun je voortbouwen op je bestaande postdoctorale studie en je studie versnellen om een volledige MBA te behalen in slechts 12 maanden, tegen een fractie van de kosten van een volledige MBA. Arden University MBA-programma's van Arden University ontwikkelen uw manier van denken en voorbereiden op onderscheidende manieren, klaar voor sleutelposities in wereldwijd relevante sectoren en organisaties.

Arden University de flexibele studiemodus van Arden University is het eenvoudiger om naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden ook uw zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. Veel studenten voltooien hun studie bij ons terwijl ze fulltime werken, en dit programma zal je helpen om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je de strategische impact van je organisatie verbetert.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

Arden University

De moderne werkplek is sterk afhankelijk van gegevens en er is veel vraag naar mensen met de vaardigheden om bedrijfsgegevens te verwerken en te interpreteren. Online MSc ... [+]

Msc Data AnalyticsCursus overzicht

De moderne werkplek is sterk afhankelijk van gegevens en er is veel vraag naar mensen met de vaardigheden om bedrijfsgegevens te verwerken en te interpreteren. Online MSc Data Analytics van Arden University

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw vaardigheden op het gebied van gegevensverwerking en financiën te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen, terwijl je je organisatie dichter bij hun financiële doelen brengt.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit professionele programma is ontworpen en afgeleverd door ervaren beoefenaars, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw carrière de beste basis heeft door directe ervaring in de sector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

De moderne werkplek is afhankelijk van gegevens en mensen met de vaardigheden om de gegevens van een organisatie te verwerken en interpreteren, hebben veel vraag. Dit MSc ... [+]

Cursus overzicht

De moderne werkplek is afhankelijk van gegevens en mensen met de vaardigheden om de gegevens van een organisatie te verwerken en interpreteren, hebben veel vraag. Dit MSc Data Analytics

De flexibele studiemodus van Arden maakt het eenvoudiger om uw vaardigheden op het gebied van gegevensverwerking en HR-beheer te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma zal je helpen je carrière naar het volgende niveau te brengen en je leren meteen in praktijk brengen op je werkplek.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld in overleg met onze wereldwijde alumni om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw bedrijf, met een bijzondere nadruk op personeelsmanagement.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

De moderne werkplek is afhankelijk van gegevens en mensen met de vaardigheden om de gegevens van een organisatie te verwerken en interpreteren, hebben veel vraag. Dit MSc ... [+]

Cursus overzicht

De moderne werkplek is afhankelijk van gegevens en mensen met de vaardigheden om de gegevens van een organisatie te verwerken en interpreteren, hebben veel vraag. Dit MSc Data Analytics

Arden University de flexibele studiemodus van Arden University is het eenvoudiger om uw vaardigheden op het gebied van gegevensverwerking en projectbeheer te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je je organisatie dichter bij hun prestatiedoelen brengt.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld in overleg met onze wereldwijde alumni om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw bedrijf, met een bijzondere nadruk op projectafhandeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Weten met wie te marketen en hoe deze doelgroep bereikt kan worden, biedt organisaties een groot voordeel. Het online MSc Data Analytics and Marketing (CIM) -programma va ... [+]

Cursus overzicht

Weten met wie te marketen en hoe deze doelgroep bereikt kan worden, biedt organisaties een groot voordeel. Het online MSc Data Analytics and Marketing (CIM) -programma van Arden University combineert deze twee disciplines om u geavanceerde mogelijkheden voor gegevensverwerking te bieden om uw marketingpotentieel te maximaliseren.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw gegevensverwerking en marketingvaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit professionele programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw marketingcarrière de beste basis heeft.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Vooruitgaan op verandering is essentieel in deze snel evoluerende technologische omgeving. Het online MSc Data Analytics en Enterprise Architecture-programma van Arden Un ... [+]

Cursus overzicht

Vooruitgaan op verandering is essentieel in deze snel evoluerende technologische omgeving. Het online MSc Data Analytics en Enterprise Architecture-programma van Arden University combineert deze twee disciplines om u geavanceerde vaardigheden te bieden bij de strategische implementatie van IT-oplossingen.

De flexibele studiemodus van Arden maakt het eenvoudiger om uw gegevensverwerking en strategische vaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je je organisatie dichter bij hun strategische doelen brengt.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld in overleg met onze wereldwijde alumni om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw bedrijf, met een bijzondere nadruk op projectafhandeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Big Data is een essentieel onderdeel geworden van de moderne bedrijfsvoering, waardoor er een grote vraag is naar professionals met de gegevensverwerkingvaardigheden om i ... [+]

Cursus overzicht

Big Data is een essentieel onderdeel geworden van de moderne bedrijfsvoering, waardoor er een grote vraag is naar professionals met de gegevensverwerkingvaardigheden om in dit gebied te kapitaliseren. Het online MSc Data Analytics- en Information Systems Management-programma van Arden University combineert deze twee disciplines om u geavanceerde mogelijkheden voor gegevensverwerking te bieden die de technische besluitvorming zullen ondersteunen.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw gegevensverwerking en managementvaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen, terwijl je je organisatie dichter bij hun technische doelen brengt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Omdat cybercriminaliteit nauw blijft aansluiten bij nieuwe technologieën, erkennen organisaties de behoefte aan professionals die zijn opgeleid om gegevens te lezen en te ... [+]

Cursus overzicht

Omdat cybercriminaliteit nauw blijft aansluiten bij nieuwe technologieën, erkennen organisaties de behoefte aan professionals die zijn opgeleid om gegevens te lezen en te gebruiken om hun bedrijf te beschermen. Het online MSc Data Analytics- en IT Security Management-programma van Arden University combineert deze twee disciplines om u geavanceerde gegevensverwerkingsmogelijkheden te bieden om de veiligheid van uw systemen te waarborgen.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw gegevensverwerking en managementvaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je de activiteiten van je organisatie beschermt en beveiligt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Innovatie, risico en kwaliteit zijn de kernthema's om te beheersen in het nastreven van een succesvolle carrière in operations management. Het online MSc Data Analytics- ... [+]

Cursus overzicht

Innovatie, risico en kwaliteit zijn de kernthema's om te beheersen in het nastreven van een succesvolle carrière in operations management. Het online MSc Data Analytics- en Operations Management-programma van Arden University combineert deze twee disciplines om u geavanceerde gegevensverwerkingsmogelijkheden te bieden die het risico minimaliseren en de kwaliteit maximaliseren.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw gegevensverwerking en managementvaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je je organisatie dichter bij hun innovatieve doelen brengt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Met een focus op kwaliteitsmanagement, aanbod en duurzaamheid biedt dit programma inzicht in de bredere processen die technische activiteiten ondersteunen. Dit MSc Engine ... [+]

Cursus overzicht

Met een focus op kwaliteitsmanagement, aanbod en duurzaamheid biedt dit programma inzicht in de bredere processen die technische activiteiten ondersteunen. Dit MSc Engineering Management (CMI) -programma komt ten goede aan praktiserende ingenieurs die op zoek zijn naar een leidinggevende functie.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw engineering- en projectmanagementvaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je je organisatie dichter bij hun logistieke doelen brengt.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw bedrijf, met een bijzondere focus op engineeringactiviteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Leer de essentiële strategische vaardigheden om bedrijfsfuncties en workflows te stroomlijnen, terwijl u effectieve IT-architectuuroplossingen ontwerpt en implementeert. ... [+]

Cursus overzicht

Leer de essentiële strategische vaardigheden om bedrijfsfuncties en workflows te stroomlijnen, terwijl u effectieve IT-architectuuroplossingen ontwerpt en implementeert. Dit MSc Enterprise Architecture Management-programma wordt geleverd door Arden University en zal nuttig zijn voor IT-professionals die hun carrière willen richten op strategisch management.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw vaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je je organisatie dichter bij hun logistieke doelen brengt.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Leer om IT-beveiligingselementen, zoals infrastructuur, beleid, governance en compliance, in balans te brengen met dit programma. Arden University online MSc IT Security ... [+]

Cursus overzicht

Leer om IT-beveiligingselementen, zoals infrastructuur, beleid, governance en compliance, in balans te brengen met dit programma. Arden University online MSc IT Security Management van Arden University u de managementvaardigheden om de IT-beveiligingsstructuurelementen van uw bedrijf effectief te leiden.

Door de flexibele studiemodus van Arden kunt u naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden ook uw master in IT-beveiligingsbeheer verdienen. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je de cyberbeveiligingsmaatregelen binnen je organisatie verbetert.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw bedrijf, met een specifieke focus op de implementatie van beveiliging.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Deze masteropleiding helpt je om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om wereldwijde projecten tot een professionele, hoge standaard te leveren. Het MSc Proje ... [+]

Cursus overzicht

Deze masteropleiding helpt je om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om wereldwijde projecten tot een professionele, hoge standaard te leveren. Het MSc Project Management (APM) -programma van Arden University komt ten goede aan degenen die al ervaring hebben op het gebied van projectmanagement of die hun carrière in deze richting willen nemen.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw projectmanagementvaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je je organisatie helpt om de doelen van hun project met succes te vervullen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Meestal zou je geen psychologie kunnen studeren op het niveau van de meesters zonder achtergrond in bachelor-niveau. Met dit conversieprogramma kunt u echter precies dat ... [+]

Cursus overzicht

Meestal zou je geen psychologie kunnen studeren op het niveau van de meesters zonder achtergrond in bachelor-niveau. Met dit conversieprogramma kunt u echter precies dat doen. Als je houder bent van een bachelor (in welk vak dan ook) maar van plan bent om in de richting van psychologie te gaan, kun je nu afstuderen met een MSc Psychology, geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) bij Arden University .

Door de flexibele studiemodus van Arden is het gemakkelijker om naast je bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden ook je psychologie-master te behalen. Dit programma zal je helpen je carrière naar het volgende niveau te brengen terwijl je ons begrip van de menselijke geest opneemt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Hedendaagse zaken vereisen meer integratie tussen de functies van IT en de bredere strategie van uw organisatie. Online MSc Strategic IT Management van Arden University u ... [+]

Cursus overzicht

Hedendaagse zaken vereisen meer integratie tussen de functies van IT en de bredere strategie van uw organisatie. Online MSc Strategic IT Management van Arden University u de vaardigheden om effectief te werken binnen de IT-leiderschapsstructuur van uw bedrijf.

Door de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw meesters in strategisch IT-beheer te verdienen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je je organisatie dichter bij hun strategische doelen brengt.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit professionele programma is ontworpen en afgeleverd door ervaren beoefenaars, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw carrière de beste basis heeft door directe ervaring in de sector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Arden University

Ontwikkel de nodige vaardigheden om zakelijke telecommunicatiemogelijkheden te verbeteren en het ontwerp en de implementatie van netwerkoplossingen te beheren. Het MSc Te ... [+]

Cursus overzicht

Ontwikkel de nodige vaardigheden om zakelijke telecommunicatiemogelijkheden te verbeteren en het ontwerp en de implementatie van netwerkoplossingen te beheren. Het MSc Telecommunications Management-programma van Arden zal ten goede komen aan diegenen die hopen vooruit te komen of over te gaan naar een strategische of operationele rol bij het beheer van telecommunicatie.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw vaardigheden en kennis in telecommunicatiebeheer te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Met dit programma kunt u uw carrière naar een hoger niveau tillen, terwijl u de manieren en middelen voor uw organisatie vergroot om met succes te communiceren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University