B&20 British School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

B & 20 British School is opgericht om te voldoen aan de behoeften van studenten, professionals en bedrijven die online een gerichte cursus Engels of marketinglessen willen volgen.

We bieden cursussen voor alle niveaus (beginners, gevorderden, gevorderden), zakelijk Engels en voorbereiding op officiële Cambridge ESOL-examens, IELTS, CV & sollicitatiegesprek.

We bieden momenteel ook een Master online in Digital Marketing Management voor afgestudeerden en professionals in het Engels en in het Italiaans, zodat je digitale marketingvaardigheden voor werk en universiteit kunt verbeteren.

We hebben een professioneel team van Engelse native docenten die u zullen helpen om rechtstreeks vanuit uw huis 100% Engelse taalvaardigheid te verwerven.

De cursussen vinden plaats via Skype / Zoom of soms aangepast aan uw wensen, ook in het weekend.

cuncon / Pixabay

Welke school?

Soms is het erg moeilijk om de meest geschikte school te vinden voor jouw taalbehoeften. Als je bijvoorbeeld in Londen woont, heb je aan de ene kant een breed scala aan onderwijsinstellingen waaruit je kunt kiezen, maar aan de andere kant is het helaas niet mogelijk om de beste Engelse school in Londen voor je te beoordelen en te vinden. een gemakkelijke taak zoals het lijkt. Deze stad biedt zo'n divers en toch heterogeen aantal scholen in de mate dat we uiteindelijk soms niet de perfecte school voor ons kunnen vinden.

Hoe beslissen we? Wat zoeken we? Wat zijn de elementen en diensten die we moeten overwegen en analyseren voordat we beslissen waar we ons willen inschrijven, hoe lang en welke cursus we moeten volgen? Geen gemakkelijke taak natuurlijk, maar misschien kunnen we het gezegde 'hou het simpel' in gedachten houden en waarschijnlijk zullen we slagen. Dit zijn onze suggesties. Uw kennis van de taal moet worden beoordeeld door de Engelse school, dus zij moeten deze faciliteit hebben voordat u iets begint. Ze moeten overal in de stad gemakkelijk toegankelijk zijn, maar ze moeten je ook op afstand kunnen ondersteunen (bijvoorbeeld via WhatsApp, Skype, Messenger), zelfs als je niet fysiek bent hun cursussen bijwonen; ze moeten u voorzien van docenten / docenten wiens curricula te vinden zijn op hun website of ergens anders gemakkelijk toegankelijk; ze moeten beschikbaar zijn om uw behoeften te bespreken om hun diensten meestal op uw wensen af te stemmen. Het zou ook een groot pluspunt zijn als ze er ook in zouden slagen om buitenschoolse activiteiten op te zetten en aan te moedigen onder de studenten en met hun docenten / docenten, zoals museumbezoeken, ad-hoccursussen over het dagelijks leven, bioscopen, theater, enzovoort.

Tools zijn het belangrijkste en daarom zou u boeken moeten krijgen zonder ernaar te hoeven zoeken in boekwinkels of om ze online te kopen. Kortom, de beste Engelse school in Londen zou u de meest geschikte service ooit moeten kunnen bieden, zodat u uw kennis en taalvaardigheid zonder veel moeite kunt verbeteren, waardoor het een plezier wordt.

Wat we doen - op Skype

De drukke levensstijl van vandaag geeft je niet altijd de tijd om je te wijden aan leren, je hobby's of je interesses.

B & 20 British School heeft voor u de juiste oplossing gevonden. U kunt nu online lessen volgen en direct vanuit uw luie stoel of bed Engels of marketing leren in de ontspannen omgeving van uw huis.

Je krijgt lessen van hoge kwaliteit van native docenten Engels. Je docent is tot laat in de avond beschikbaar, ook in het weekend.

Perfect voor mensen die weinig tijd hebben en de voorkeur geven aan online lessen op elk moment, inclusief het weekend.

Onze skype-lessen zijn normaal gesproken de eerste keuze voor mensen die geen tijd hebben om op weekdagen een cursus Engels te volgen. Daarom bieden wij deze dienst tot 22.00 uur 's avonds aan.

Onze lessen worden gegeven door Engelse moedertaalsprekers die een brede ervaring hebben in het beheren van verschillende niveaus en specifieke verzoeken. De lessen zijn interactief en alle onderwerpen komen aan bod, waaronder Engelse grammatica, conversatie, luisteren, woordenschat, video's kijken om betere sociale situaties te begrijpen. U zult niet teleurgesteld zijn, want onze docenten helpen u snel Engels te leren en u de beste kwaliteit te bieden tegen een concurrerend tarief.

Voor online lessen heb je een sterke en betrouwbare internetverbinding nodig en een desktop- of laptop-pc, notebook of iPad. Lessen zijn mogelijk op smartphones, maar niet ideaal. Oortelefoons of koptelefoons en een externe microfoon kunnen voordelig zijn. U moet Skype of een vergelijkbare applicatie kunnen gebruiken.

Locaties

Londen

Address
2, Regent House – Pepper Street, Muirfield Crescent
E149SZ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden