Lees de Officiële Beschrijving

Kennis bevorderen, managers en leiders empoweren

 • Geavanceerd curriculum

Ons curriculum op undergraduate en postdoctorale niveau voldoet aan de nieuwste beroepsnorm, uitgelijnd en erkend in het Britse en Europese kwalificatiekader.

 • University Pathways

Onze kwalificaties bieden kosteneffectieve en betaalbare routes naar toonaangevende universitaire graadprogramma's. U voldoet aan de toegangseisen of krijgt vrijstellingen.

 • Academische uitmuntendheid

We werken binnen regels en regels om het hoogste niveau van academische standaard te handhaven om kritische, analytische, visionaire, creatieve en praktische vaardigheden te ontwikkelen.

 • Leer online

Leer op een flexibele en systematische manier, ontvang een hoge kwaliteit en toegewijde gebruikersvriendelijke ondersteuning en begeleiding van docenten en bereik een internationaal erkende kwalificatie.

Over de Cambridge Management and Leadership School

Cambridge Management and Leadership School is een unieke, moderne en innovatieve academische instelling die is gebaseerd op principes van uitmuntendheid, innovatie, gelijkheid en kansen voor iedereen. We zijn gevestigd en gebaseerd op de wereldberoemde en historische stad Cambridge, Engeland, om studenten van over de hele wereld volledig online te voorzien van een wereldklasse, rigoureus, innovatief en interdisciplinair curriculum. We ontwikkelen kritische, analytische, visionaire, creatieve, persoonlijke, sociale en praktische vaardigheden aan onze studenten door middel van onze onderwijsbenaderingen, strategieën en curriculum van topkwaliteit en bereiden hen voor om bekwame en succesvolle managers en leiders te worden in hun persoonlijke en professionele leven.

Onze visie

Onze visie voor Cambridge Management and Leadership School is om een toonaangevende leverancier van online afstandsonderwijs te worden in bedrijfsmanagement en leiderschap met een reputatie van uitmuntendheid

Onze strategische doelstellingen

 • Ontwikkel en verbeter excellentie in ons onderwijs, leren, bestuur en management.
 • Trek een divers cohort studenten uit de hele wereld aan in onze kwalificaties
 • Trek getalenteerde studenten aan met beperkte beurzen van over de hele wereld en ontwikkel hun management- en leiderschapsvaardigheden om een productief onderdeel te worden van de sociale en economische ontwikkeling van hun land.
 • Produceer innovatieve, ondernemende en competente afgestudeerden
 • Onze betrokkenheid bij lokale, nationale en internationale belanghebbenden ontwikkelen en versterken.

Waarom voor ons kiezen

 • Cambridge Management and Leadership School is geaccrediteerd door Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC), een onafhankelijke instantie die accreditatiediensten verleent aan onafhankelijke colleges voor hoger en hoger onderwijs. ASIC-accreditatie helpt studenten en ouders een beter geïnformeerde keuze te maken en zal ook een school, hogeschool, universiteit, trainingsaanbieder of aanbieder van afstandsonderwijs helpen om de internationale studentenorganisatie te laten zien dat zij een instelling van hoge kwaliteit zijn.
 • Cambridge Management and Leadership School is geaccrediteerd door OTHM Qualifications, EBMA, Qualifi Ltd en ABMA Education.
 • We bieden geaccrediteerde en internationaal erkende kwalificaties.
 • Je kunt bij ons studeren, overal ter wereld.
 • Onze onderwijsfaculteit is ervaren en bekwaam om te doctoreren.
 • We streven naar uitmuntendheid in ons onderwijs en leren.
 • De meeste van onze cursussen hebben geen toegangsbeperking.
 • Onze cursussen bieden continue professionele ontwikkeling
 • Onze cursussen bereiden je voor op een baan of een betere baan.
 • Onze cursussen bieden University Pathways bijvoorbeeld BA (Hons) / MBA.
 • Leer in uw eigen tijd in een flexibele omgeving.
 • Ons beleid is kwaliteitsborging en gecontroleerd door aanbestedende instanties.
 • Wij bieden uitstekend leren en onderwijzen in de veilige omgeving.
 • Je wordt een onderdeel van Cambridge Management and Leadership School , Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

Kijk eens naar onze services

Diensten voor studenten

Wij bieden waardevolle, competitieve en kosteneffectieve ondersteuning aan onze studenten vanaf de registratie, inschrijving tot de voltooiing van de cursus die ook counseling en loopbaangerelateerde begeleiding omvat. Dat is de reden dat we een slagingspercentage van 100% hebben en 95% van onze afgestudeerden binnen 6 maanden een baan heeft.

Reflectie leren

We ondersteunen onze studenten om bewijs te produceren in hun beoordelingstaken met echte werkgerelateerde demonstraties, voorbeelden, casestudy's en reflectie. We moedigen u aan om uw bestaande leren uit het verleden, heden en de toekomst te gebruiken en alles in de les te zetten, bijvoorbeeld opdrachten. Je ontvangt bemoedigende feedback van je assessor, die elementen van verbetering voor jou zal bevatten.

Lidmaatschap

We bieden lidmaatschap aan onze zakelijke klanten. We hebben recente klanten van Health and Social Care, Waste, Financial and Education Industries, waar we hun personeel trainden met onze zakelijke management, klantenservice, coaching, mentorschap, beoordelen en kwalificaties voor kwaliteitsborging. Als u geïnteresseerd bent om onze zakelijke klanten te worden, bieden wij u 20% korting op onze cursussen.

Credit Certificaat

Met onze kwalificaties ontvangt u aan het eind van het leer- en beoordelingsproces een creditbewijs. Creditcertificaat en transcript hebben geen vervaldatum en worden door studenten gedurende hun hele leven gebruikt. Afgestudeerden gebruiken ze voor verdere scholing en voor werk overal ter wereld.

Universitaire Admissions

Wij helpen onze afgestudeerden om een universitaire toelating te krijgen na het voltooien van onze kwalificaties. We wijzen u een speciale contactpersoon toe die u tijdens het opnameproces koste wat het kost helpt.

MBA en MBA (Advanced Entry)

Wil je de MBA volgen na niveau 6 Diploma in bedrijfsadministratie of MBA-aanvulling (proefschriftniveau) met ons niveau 7-diploma in uitvoerend management? Wij werken nauw samen met EBMA om u te helpen een internationaal erkende Britse MBA-graad te behalen, waar u direct toegang krijgt tot de universiteit tegen een goed gereduceerd studiegeld.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Cambridge Management and Leadership School

Diploma in bedrijfsadministratie van niveau 6 is een internationaal erkende kwalificatie die is geaccrediteerd in het Verenigd Koninkrijk en Europese kwalificatiekaders o ... [+]

Over

Diploma in bedrijfsadministratie van niveau 6 is een internationaal erkende kwalificatie die is geaccrediteerd in het Verenigd Koninkrijk en Europese kwalificatiekaders op niveau 6 om u een breed scala aan kennis, inzicht en vaardigheden aan te reiken om een succesvolle carrière in internationale zaken, administratie en management te beginnen of te helpen jij om je bestaande carrière te verbeteren. Kwalificatie biedt u de mogelijkheid om belangrijke modellen, hulpmiddelen en technieken te onderzoeken om belangrijke kwesties voor de toekomst van uw organisatie te identificeren en te beheren, zoals bedrijfsmilieuscanning voor marktonderzoek en kritische informatie en effectieve strategieën om concurrentievoordeel te behalen en om verbetering te suggereren in bestaand beleid, processen, methoden en technieken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 - 9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Cambridge Management and Leadership School

Postgraduate - Level 7 Diploma in Accounting in Accounting and Finance komt tegemoet aan de behoeften van financiële managers en accountants bij het runnen van hun bedrij ... [+]

Over

Postgraduate - Level 7 Diploma in Accounting in Accounting and Finance komt tegemoet aan de behoeften van financiële managers en accountants bij het runnen van hun bedrijf en om hun progressie naar hogere niveaus binnen hun organisatie te vergemakkelijken. Managers moeten op de hoogte zijn van problemen, in staat zijn om hun mogelijke uitkomsten en consequenties te analyseren en te beslissen hoe ze moeten reageren. Ze hoeven geen expert te zijn in alle bedrijfsdomeinen, maar moeten een algemeen bewustzijn hebben van wat gespecialiseerde faciliteiten en services zijn en hoe ze kunnen helpen bij het uitvoeren van die rol.

Het programma bevat hedendaagse onderwerpen met geavanceerde inhoud, die de belangrijkste kwesties weerspiegelen in de 21ste-eeuwse bedrijfsomgeving en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van managementonderzoek. De kwalificatie stelt leerders in staat om onafhankelijke, zelfgestuurde lerenden te worden met tools en motivatie om te blijven leren, zich te ontwikkelen en na te denken over de praktijk gedurende hun loopbaan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 - 9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Cambridge Management and Leadership School

Level 8 Diploma in strategisch management en leiderschap is ontworpen voor het ontwikkelen en implementeren van effectieve strategieën voor ambitieuze, groeiende organisa ... [+]

Over

Level 8 Diploma in strategisch management en leiderschap is ontworpen voor het ontwikkelen en implementeren van effectieve strategieën voor ambitieuze, groeiende organisaties. Strategisch management is voor Executive Directors en Senior Managers en voor diegenen die de autoriteit en persoonlijke inspiratie hebben om de organisatiestrategie te vertalen in effectieve bedrijfsprestaties.

De kwalificatie vereist dat huidige of huidige directeuren en senior managers een kennis en begrip opbouwen in strategische richting en leiderschap en groei en prestaties op alle niveaus van een organisatie richten; concurrerend maken en inspelen op het verwerven van het bedrijf van morgen.

De reden achter het Diploma is om erkenning te geven aan diegenen die hun eigen vaardigheden binnen het bedrijf willen ontwikkelen. De uitkomsten van het Diploma lijken de vaardigheden te ontwikkelen die organisaties wereldwijd nodig hebben om uitstekende service te bieden en zo de status en geloofwaardigheid te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 - 18 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Cambridge Management and Leadership School

Niveau 5 Diploma in bedrijfsbeheer is gecreëerd om de bedrijfsmanagers van vandaag en de toekomst te ontwikkelen en belonen, en om erkenning en professionalisme te blijve ... [+]

Over

Niveau 5 Diploma in bedrijfsbeheer is gecreëerd om de bedrijfsmanagers van vandaag en de toekomst te ontwikkelen en belonen, en om erkenning en professionalisme te blijven bieden aan de managementsectoren. LEREN zullen inzicht krijgen in het functioneren, de doelstellingen en de processen van organisaties, waarderen hun diversiteit en de invloeden en impact van externe krachten op hen. De snel veranderende en complexe zakelijke omgeving en het vermogen van de verschillende organisaties om veerkrachtig te blijven en positief te reageren op veranderingen en kansen zullen worden onderzocht. Beheer van een reeks bedrijfsactiviteiten en -functies, het beheer van specifieke uitdagingen voor organisaties introduceert leerders in de managementtheorie, -praktijk en -modellen die waardevolle kennis en knowhow zullen bieden. De grondgedachte van de programma's is om een carrièrepad te bieden aan studenten die hun managementcapaciteiten binnen het bedrijfsleven willen ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
15 - 24 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Cambridge Management and Leadership School

Level 7 Diploma in strategisch management en leiderschap leidend tot MBA Top Up ontwikkelt studenten kennis, inzicht en vaardigheden die leerlingen nodig hebben om om te ... [+]

Over

Niveau 7 Diploma in strategisch management en leiderschap ontwikkelen van studenten kennis, inzicht en vaardigheden die leerlingen nodig hebben om te gaan met de complexiteit van leiderschap en strategisch management in een zakelijke context, en om hun vermogen om verandering in organisaties leiden te ontwikkelen.

Het belangrijkste doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van strategisch management en leiderschapsvaardigheden voor managers, leiders en individuen die de autoriteit en persoonlijke attributen hebben om de organisatiestrategie te vertalen in effectieve operationele prestaties. Deze kwalificatie weerspiegelt de huidige praktijk in Strategisch Management en Leiderschap en stelt studenten in staat om hun kennis op hoog niveau van strategisch management en leiderschap op de werkplek te ontwikkelen en uit te breiden. De kwalificatie heeft een duidelijke werkgerelateerde nadruk op praktische ontwikkeling van vaardigheden naast theoretische grondslagen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 - 9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Diploma

Cambridge Management and Leadership School

Level 7 Postgraduate Diploma in Health and Social Care Management is ontworpen om studenten in staat te stellen een goed begrip te ontwikkelen van beleid, management en l ... [+]

Over

Level 7 Postgraduate Diploma in Health and Social Care Management is ontworpen om studenten te ontwikkelen

Een goed begrip van beleid,Management- en leiderschapsconcepten, theorieën en praktijken in gezondheidszorg en sociale zorg, enEen begrip om de kwaliteit van gezondheids- of sociale zorgdiensten te verbeteren.

Het biedt studenten de mogelijkheid om de uitdagingen aan te gaan waarmee professionals, gebruikers en beleidsmakers in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld worden geconfronteerd.

Niveau 7 Postgraduaat Diploma in Health and Social Care Management zal kennis creëren in kandidaten, zodat zij kunnen werken als een effectieve manager of leider in de ziekenhuis- of gezondheids- / sociale zorgsector. Het combineert zowel theoretische als praktische kennis in de gezondheids- en sociale zorgsector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 - 9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands