Cass Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een van de vijf gespecialiseerde scholen van de universiteit van Londen, de Cass Business School is een van de toonaangevende business schools in Europa. Het bezit van de prestigieuze gouden standaard 'triple-crown' accreditatie, het is ook een van 's werelds top business schools.

Een reputatie van wereldklasse

Sir John Cass Business School maakt deel uit van een wereldwijde elitegroep van business schools, een integraal onderdeel van City, University of London. De school en haar cursussen worden consequent gerangschikt tot de beste ter wereld.

Cass bezit de gouden standaard 'triple-crown'-accreditatie van drie van' s werelds grootste en meest invloedrijke accreditatieverbanden voor bedrijfsscholen:

  • Vereniging tot Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
  • Vereniging van MBA's (AMBA)
  • Europees kwaliteitsverbeteringssysteem (EQUIS)

Dankzij de gevestigde reputatie van meer dan 50 jaar voor excellentie in onderwijs en bedrijfsonderzoek, trekt Cass uitmuntende academici, studenten en bedrijven van over de hele wereld naar zijn bloeiende gemeenschap.

Mission statement

Bij Cass helpen we mensen te gedijen in de steeds veranderende, onderling verbonden zakelijke omgeving van vandaag. We combineren de allernieuwste theorie en praktijk om studenten te inspireren in ons bruisende Londense huis, en om ons groeiende internationale studentennetwerk te betrekken.

Als een van 's werelds toonaangevende business schools, is onze benadering van onderwijs uniek persoonlijk, intellectueel en gepassioneerd - en tegelijkertijd wereldwijd, praktisch en gedisciplineerd. Dit stelt ons in staat om gemotiveerde bedrijfsleiders te ontwikkelen die behendigheid, onderscheid en duurzaamheid in hun werk bevorderen.

Kennis - we bouwen kennis die een invloedrijk en invloedrijk denkend leiderschap inspireert

Onderwijs - we personaliseren leerervaringen om vaardigheden en expertise op te bouwen en onderscheid en behendigheid te bevorderen

Gemeenschap - we blinken uit als een gemeenschap en helpen onze medewerkers, alumni, partners en studenten over de hele wereld te groeien

Een mondiaal perspectief

Ons wereldwijde bereik is een essentieel onderdeel van ons succes en ondersteunt onze toewijding aan diversiteit.

Bij Cass hanteren we een globale benadering van alles wat we doen. Dit omvat onze werking van een dubbele campus in Dubai om het Midden-Oosten te bedienen, tot het leveren van modules en het organiseren van studiereizen over de hele wereld en het werven van studenten en academici met verschillende culturele achtergronden en nationaliteiten.

Door ons wereldwijde perspectief realiseren en omarmen we het krachtige potentieel van diversiteit en samenwerking.

Een praktische opleiding

Of je nu als student, als student of als MBA-student bij Cass komt, om te promoveren of je ontwikkeling te verbeteren via executive education, je zult worden blootgesteld aan een inspirerende mix van baanbrekende theorie en praktijk.

Bij Cass geloven we niet in het werken in silo's. Onze toonaangevende businessschool biedt diepgaande kennis door nauwe interactie met marktleiders.

Deze aanpak stelt ons in staat u te voorzien van de inzichten, praktische vaardigheden en het vertrouwen dat u nodig hebt om te gedijen in de steeds evoluerende zakelijke wereld.

Sluit je aan bij Cass en word onderdeel van een groeiende, krachtige wereldwijde community waar je je eigen stempel kunt drukken als thought leader en je eigen succesverhaal kunt maken.

Stichting Sir John Cass

Sinds de beroemde ondernemer Sir John Cass in 1710 een school in Aldgate oprichtte, heeft de Sir John Cass Foundation onderwijs van wereldklasse in Londen gesteund.

In mei 2001 schonk de Stichting een genereuze gift aan het nieuwe bouwproject van Cass Business School . Tegenwoordig blijft het voortdurende ondersteuning bieden aan Cass en de wereldwijde gemeenschap van meer dan 35.000 nieuwe bedrijfsleiders van de volgende generatie.

Locaties

Londen

Address
106 Bunhill Row
EC1Y 8TZ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties