Lees de Officiële Beschrijving

Central Law Training, Is de toonaangevende leverancier van professionele paralegal opleiding en kwalificaties in het Verenigd Koninkrijk. Ze bieden vakspecifieke legaal training aan je profiel om werkgevers te verbeteren en verder te helpen je carrière. Gekwalificeerde paralegals zijn in hoge vraag en verleden afgestudeerden zijn gevorderd tot de arbeidsmarkt, verder hun carrière en vast te stellen succesvolle bedrijven.

Central Law Training (Schotland) Ltd tezamen met de Universiteit van Strathclyde, Een pionier in het concept van de paralegal training bijna 20 jaar geleden. Ze zijn nu een toonaangevende leverancier van praktische paralegal kwalificaties op academisch niveau in de hele UK.

De flexibele, thuis studie-formaat maakt het mogelijk deelnemers te studeren in hun eigen tempo samen met full-time werk en gezin verplichtingen. Uitgebreide cursus materialen zijn aanwezig bij de start van de cursus, met inbegrip van richtsnoeren, syllabus en opdrachten. De cursus is volledig self-contained en studenten niet verder materialen nodig. Onze medewerkers en de industrie op basis docenten zijn bereikbaar gedurende de gehele ondersteuning en begeleiding te bieden. Succesvolle studenten worden uitgenodigd om af te studeren op een jaarlijkse prijsuitreiking op het University of Strathclyde, Glasgow.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Central Law Training

CLT Schotland is ook blij met de Online Certificate in Project Management voor advocaten die bewezen technieken introduceert en past deze voor hen relevant en van toepass ... [+]

CLT Schotland is ook blij met de Online Certificate in Project Management voor advocaten die bewezen technieken introduceert en past deze voor hen relevant en van toepassing zijn op de juridische sector te bieden. U maakt kennis met gestructureerde aanpak die ervoor zorgen dat u voldoet aan zakelijke doelen terwijl het verhogen van klantwaarde en het waarborgen van de winstgevendheid. Een aantal sjablonen zijn aanwezig en wordt u begeleid bij het gebruik ervan om hen het beste voor u werken. De cursus is flexibel online voltooid rond andere verplichtingen. Na afloop krijgt u een Certificate in Project Management ontvangen voor advocaten uitgereikt door CLT Schotland in samenwerking met de Universiteit van Strathclyde.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
6 uur
Online
Lees meer in Nederlands