Lees de Officiële Beschrijving

Over Coaching for Change

We coachen en begeleiden individuen om leiders van verandering te worden in het streven naar een slankere, innovatieve en continu verbeterende organisatie. We hebben een bewezen staat van dienst in het helpen van klanten om hun kosten aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd prestaties op het gebied van veiligheid, kwaliteit, kosten, levering, productiviteit en moraal te behouden.

We hebben een samenwerkend netwerk van consultants opgebouwd dat bijna 60 mensen benadert. Onze consultants hebben ervaring met het bekijken en ontwikkelen van de beste werkwijzen bij Shingho-winnende bedrijven. 90% heeft in Toyota gewerkt op groepsniveau of hoger. We brengen een "andere denkwijze" uit het traditionele management. We zijn 'hands-on' op de werkplek en doen wat nodig is om een ​​snelle en duurzame verandering te bewerkstelligen. Dat betekent niet dat je het eigendom van personeel binnen het systeem of interne leiders van verandering moet afleiden.

De klanten met wie we graag samenwerken, sturen niet alleen iemand op een training om weer aan het werk te gaan - business as usual. Ze willen een verschil maken, en wij ook! Onze ethos en portfolio zijn ontworpen om echt leren te stimuleren door nieuwe tools, technieken en methodologieën op de werkplek toe te passen.

We zijn toegewijd aan de normen en professionaliteit die zijn uiteengezet door het Chartered Management Institute. Wij leveren advieskwalificaties via het Institute of Business Consulting (onderdeel van het Chartered Management Institute). De enige professionele instantie in het Verenigd Koninkrijk die zich inzet voor het bevorderen van de hoogste normen op het gebied van management en leiderschap.

Wij zijn een erkend centrum met het Institute of Leadership and Management UK's grootste toekennende lichaam voor leiderschap en managementkwalificaties en het Chartered Management Institute biedt een breed scala aan kwalificaties en goedgekeurde programma's gericht op leiderschap op het gebied van verandering, coaching en verbetering van het bedrijfsleven.

We zijn gefocust op duurzame verandering in het nastreven van excellentie en erom erkend!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Coaching for Change

De kwalificatie op certificaatniveau toont een bredere kennis van de rol van professionele adviseur. Meestal duurt het tussen de 3 en 12 maanden om te voltooien. ... [+]

Beschrijving

De kwalificatie op certificaatniveau toont een bredere kennis van de rol van professionele adviseur. Meestal duurt het tussen de 3 en 12 maanden om te voltooien. (Twee opdrachten)

Vijf door instructeurs geleide tutorials inbegrepen in het cursusgeld

Doelen

De doelstellingen van deze cursus zijn om u uit te rusten met de kernvaardigheden die vereist zijn om als een management consultant of een vertrouwde adviseur te werken. Je leert hoe je:

Gebruik op een klantgerichte manierOvertuig weerstandVerbeter relaties met klanten en belanghebbendenVestig geloofwaardigheidLeid de cliënt en wordt niet geleidVergemakkelijken van veranderingIdentificeer de sterke punten en behoeften van hun teamBeheer de client en projecten met behulp van krachtige visuele beheerstechniekenBeheer consultancy-interventies met duidelijk bestuurOntwikkel en presenteer voorstellen of een businesscaseGebruik gestructureerde probleemoplossende tools en techniekenEliciteer oplossingen van de klant met coachingstechnieken... [-]
Verenigd Koninkrijk Derby Qatar Doha
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Cursus

Coaching for Change

Deze CQI (Chartered Quality Institute) en IRCA-gecertificeerde FD102: Introduction to Problem Solving eLearning-cursus concentreert zich rond het concept van het gebruik ... [+]

Overzicht

"Online is de meest kosteneffectieve en snelste manier om uw personeel te trainen in praktische probleemoplossende technieken"

Deze CQI (Chartered Quality Institute) en IRCA- gecertificeerde FD102: Introduction to Problem Solving eLearning-cursus concentreert zich rond het concept van het gebruik van één vel papier van A3-formaat om kennis te verzamelen van elke probleemoplossende activiteit. Dit type probleemoplossende methodologie is door veel zeer succesvolle organisaties gebruikt en kan onder verschillende omstandigheden worden toegepast. Autofabrikant en multinational, Toyota, gebruiken deze methodiek bijvoorbeeld om hun werknemers te trainen en een manier van denken in te bedden. Het is een gestructureerde probleemoplossende aanpak die een directe impact heeft op hun voortdurende inspanningen tot verbetering en succes.... [-]

Verenigd Koninkrijk Derby Qatar Doha
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
16 uur
Online
Lees meer in Nederlands