Lees de Officiële Beschrijving

'S Werelds meest relevante kwalificaties ter wereld

Ducere werkt samen met de Trinity Saint David University om diploma's te leveren die de unieke bedrijfsmiddelen bevatten waar Ducere beroemd om is, plus de academische strengheid die de oudste Royal Chartered University in Wales en Engeland biedt na de universiteiten van Oxford en Cambridge .

Deze samenwerking heeft geresulteerd in Ducere en de University of Wales Trinity Saint David die trots de meest innovatieve graden aanbieden - een uniek undergraduate-programma waarmee studenten kunnen werken aan echte projecten met toonaangevende bedrijfsorganisaties in het Verenigd Koninkrijk.

Dūcere is een moderne ed-tech sociale onderneming en brengt de meest inspirerende geesten en meest geavanceerde technologieën ter wereld naar het hoger onderwijs. Onze hogeronderwijsprogramma's financieren de baanbrekende ontwikkeling van publicaties en alfabetisering in 24 Afrikaanse landen. Tot op heden heeft de Stichting meer dan 700 studentenauteurs gepubliceerd binnen 50 Collecties van Afrikaanse kinderverhalen.

Universitaire graden voor de innovatie-economie van de 21e eeuw

In samenwerking met universiteiten en grote bedrijven biedt Ducere graden die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne leerling door middel van flexibele online studie, real-world zakelijke projecten en een ongeëvenaarde ondersteuning van studenten.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Praktisch en industrie-relevant hoger onderwijs

Ducere cursussen worden geleverd in samenwerking met toonaangevende organisaties om universitair onderwijs te bieden dat afgestudeerden echt voorbereid op hun volgende carrièrestappen. Ducere's industriële partnerschappen ondersteunen de creatie van praktische en relevante cursusinhoud; echte industriële projecten die studenten verbinden met de echte bedrijfswereld.

Het behalen van een diploma bij Dūcere en de UWTSD is een unieke, waardevolle ervaring die je nergens anders kunt krijgen. Of u ervoor kiest om uw eigen bedrijf te starten, een sociale onderneming op te zetten of binnen een organisatie te werken, u leert door vaardigheden toe te passen op echte zakelijke uitdagingen. Een toegepaste graad met de vaardigheden die werkgevers zoeken, zal ervoor zorgen dat je slaagt op welk pad je ook kiest.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Echte inzichten van wereldleiders en bedrijfsinnovatoren

De Ducere Global Leaders Faculty bestaat uit meer dan 250 industrieleiders uit de hoogste regionen van het openbare leven, waaronder voormalige presidenten, premiers, CEO's, ondernemers en filantropen.

Video-inzichten van deze leiders zijn verweven in de inhoud en het curriculum van de Ducere-cursus en overbruggen de kloof tussen academische studies en praktisch, branchegerelateerd leren.

"Een diploma dat het probleem van effectief zijn en toegepast op de werkplek aanpakt"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Wereldwijde leiders ... leveren cursussen voor real-life leiderschap"

Business Review Weekly Magazine

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Ducere Business School

De online BA (Hons) Applied Business (Management) biedt studenten de vaardigheden en het inzicht die nodig zijn om uit te blinken als strategische en operationele manager ... [+]

OverDe online BA (Hons) Applied Business (Management) biedt studenten de vaardigheden en het inzicht die nodig zijn om uit te blinken als strategische en operationele managers in de moderne zakelijke omgeving.

Studenten zullen de klassieke principes van management en hun relevantie in de context van vandaag leren begrijpen, maar zullen ook de uitdagingen en kansen evalueren die zijn ontstaan ​​in een sterk geglobaliseerde, gedigitaliseerde en dus diverse moderne zakelijke omgeving.

Daarnaast zullen studenten ondernemersvaardigheden ontwikkelen die zowel zullen bijdragen aan effectief management binnen de snelle digitale economie, als aan het bevorderen van ondernemerscapaciteiten binnen gevestigde organisaties. Het voltooien van deze cursus stelt studenten in staat om managementkaders en strategieën te ontwerpen en implementeren die passen bij de unieke bedrijfsscenario's waarin ze zich bevinden, ongeacht de organisatie waarvoor ze werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Ducere Business School

De online BA (Hons) Applied Business (Marketing) biedt studenten een breed fundament van de vaardigheden die nodig zijn om te gedijen als een marketingmanager in de moder ... [+]

OverDe online BA (Hons) Applied Business (Marketing) biedt studenten een breed fundament van de vaardigheden die nodig zijn om te gedijen als een marketingmanager in de moderne zakenwereld.

Naast de belangrijkste concepten van marketing, zullen studenten kennismaken met de veranderingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden en zullen ze de vaardigheden en kennis ontwikkelen die nodig zijn om uitzonderlijke moderne marketingcampagnes te genereren en te leveren.

Studenten krijgen de mogelijkheid om marketingstrategieën te ontwikkelen en te implementeren in bestaande echte organisaties, waardoor ze een unieke graduate ervaring hebben om hun carrière over te slaan.

Terwijl studenten hun weg vinden door een unieke leerervaring met op maat gemaakte leeractiviteiten en exclusieve video-inhoud die op de schouders van honderden van 's werelds meest succesvolle en inspirerende leiders staat, van presidenten en premiers tot Nobelprijswinnaars en vooraanstaande academici, zullen studenten ondersteund in de ontwikkeling van hun zakelijk inzicht.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Ducere Business School

Het BA (Hons) Applied Business (Entrepreneurship) programma is specifiek ontworpen voor studenten met de passie en ambitie om hun eigen onderneming te starten of om een ​ ... [+]

OverHet BA (Hons) Applied Business (Entrepreneurship) programma is specifiek ontworpen voor studenten met de passie en ambitie om hun eigen onderneming te starten of om een ​​onderneming waarmee ze al geassocieerd zijn, verder te ontwikkelen.

Het programma biedt een brede basis van zakelijke vaardigheden die zijn toegesneden op de behoeften van ondernemers en bedrijfsleiders die ernaar streven een betere toekomst te creëren door middel van uitstekend zakelijk leiderschap, ongeacht of dat als ondernemer, senior executive of sociaal ondernemer is.

Terwijl studenten hun weg vinden door een unieke leerervaring met op maat gemaakte leeractiviteiten en exclusieve video-inhoud die op de schouders van honderden van 's werelds meest succesvolle en inspirerende leiders staat, van presidenten en premiers tot Nobelprijswinnaars en vooraanstaande academici, zullen studenten ondersteund in de ontwikkeling van hun zakelijk inzicht.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

MBA

Ducere Business School

Een baanbrekende online MBA met 6 modules die zijn ontwikkeld en geleverd door een van de oudste universiteiten van het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast biedt de Dūcere Glo ... [+]

OverDe online MBA wordt volledig online geleverd en vereist geen aanwezigheid op de campus, studeert overal ter wereld voor een Britse MBA.

Het is een baanbrekende MBA met 6 modules die zijn ontwikkeld en geleverd door een van 's werelds oudste universiteiten - de universiteit van Wales Trinity Saint David. Daarnaast biedt de Dūcere Global Business-school casestudy's van honderden wereldleiders, samen met een groot industrieel project.

Dūcere is een sociale onderneming die baanbrekende onderwijsinitiatieven levert in Australië, Afrika en het Verenigd Koninkrijk. Door de Ducere Global Business School geleverde programma's voor hoger onderwijs financieren de baanbrekende publicaties, het schoolontwikkelings- en mentorschapswerk van de Dūcere Foundation en bieden unieke leer- en leiderschapskansen in 21 Afrikaanse landen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor degrees for the 21st Century

The UK MBA Student Experiences