Ducere Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

'S Werelds meest relevante kwalificaties ter wereld

Ducere werkt samen met de Trinity Saint David University om diploma's te leveren die de unieke bedrijfsmiddelen bevatten waar Ducere beroemd om is, plus de academische strengheid die de oudste Royal Chartered University in Wales en Engeland biedt na de universiteiten van Oxford en Cambridge .

Deze samenwerking heeft geresulteerd in Ducere en de University of Wales Trinity Saint David die trots de meest innovatieve graden aanbieden - een uniek undergraduate-programma waarmee studenten kunnen werken aan echte projecten met toonaangevende bedrijfsorganisaties in het Verenigd Koninkrijk.

Dūcere is een moderne ed-tech sociale onderneming en brengt de meest inspirerende geesten en meest geavanceerde technologieën ter wereld naar het hoger onderwijs. Onze hogeronderwijsprogramma's financieren de baanbrekende ontwikkeling van publicaties en alfabetisering in 24 Afrikaanse landen. Tot op heden heeft de Stichting meer dan 700 studentenauteurs gepubliceerd binnen 50 Collecties van Afrikaanse kinderverhalen.

Universitaire graden voor de innovatie-economie van de 21e eeuw

In samenwerking met universiteiten en grote bedrijven biedt Ducere graden die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne leerling door middel van flexibele online studie, real-world zakelijke projecten en een ongeëvenaarde ondersteuning van studenten.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Praktisch en industrie-relevant hoger onderwijs

Ducere cursussen worden geleverd in samenwerking met toonaangevende organisaties om universitair onderwijs te bieden dat afgestudeerden echt voorbereid op hun volgende carrièrestappen. Ducere's industriële partnerschappen ondersteunen de creatie van praktische en relevante cursusinhoud; echte industriële projecten die studenten verbinden met de echte bedrijfswereld.

Het behalen van een diploma bij Dūcere en de UWTSD is een unieke, waardevolle ervaring die je nergens anders kunt krijgen. Of u ervoor kiest om uw eigen bedrijf te starten, een sociale onderneming op te zetten of binnen een organisatie te werken, u leert door vaardigheden toe te passen op echte zakelijke uitdagingen. Een toegepaste graad met de vaardigheden die werkgevers zoeken, zal ervoor zorgen dat je slaagt op welk pad je ook kiest.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Echte inzichten van wereldleiders en bedrijfsinnovatoren

De Ducere Global Leaders Faculty bestaat uit meer dan 250 industrieleiders uit de hoogste regionen van het openbare leven, waaronder voormalige presidenten, premiers, CEO's, ondernemers en filantropen.

Video-inzichten van deze leiders zijn verweven in de inhoud en het curriculum van de Ducere-cursus en overbruggen de kloof tussen academische studies en praktisch, branchegerelateerd leren.

"Een diploma dat het probleem van effectief zijn en toegepast op de werkplek aanpakt"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Wereldwijde leiders ... leveren cursussen voor real-life leiderschap"

Business Review Weekly Magazine

Locaties

Swansea

Address
Swansea, Wales, Verenigd Koninkrijk