Elizabeth Johnson Organization

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Online Engelse taalcursussen voor oudere tieners en volwassenen

Online zelfstudiecursussen en online cursussen

Online zelfstudie
EJO biedt 9 verschillende online cursuspakketten voor oudere tieners en volwassenen. Het enige dat studenten nodig hebben, is een internetverbinding en een apparaat (de meeste zijn mobielvriendelijk en downloaden de app gewoon).
De aangeboden pakketten variëren van een twee componenten cursus Academisch Engels tot een vijf componenten cursus Zakelijk Engels. Zo omvat het Down to Business Achiever-cursuspakket Business Speaking, Business Vocabulary en drie Business Writing-componenten op B2-niveau. De cursus Praktisch Engels op A2-niveau en hoger begint met een diagnostische test en vervolgens selecteert het programma het lespad dat de student zal volgen. Bij de cursus op A1-niveau zijn de lessen vooraf geselecteerd.

Online cursussen gegeven

EJO biedt Academic English en General English online cursussen aan. Cursussen zijn er in blokken van 15 uur en studenten kunnen zoveel blokken nemen als ze willen. Er wordt een korting aangeboden voor aankopen met meerdere blokken. Alle docenten zijn gekwalificeerde EFL-docenten die met EJO werken. Naast de aangeleerde lestijd, zullen studenten ook extra taken krijgen om te voltooien. Alle deelnemers ontvangen een ceettifcate na succesvolle afronding van de cursus. De lessen worden uitgevoerd met zoom of een vergelijkbaar platform.


Waarom voor ons kiezen?

Het kiezen van de meest geschikte taalcursus is erg belangrijk omdat het gaat om een investering voor de toekomst. Of je nu op zoek bent naar een online cursus of een cursuspakket dat alleen online is en zelfstudie voor jezelf, een lid van je familie of een van je werknemers, we weten zeker dat het antwoord is om Engels bij ons te leren!

Locaties

Alton

Address
GU34 Alton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden