Elizabeth Johnson Organization

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Engelse taalcursussen voor kinderen, tieners en volwassenen

Bij EJO hanteren we een traditie van uitmuntendheid in het geven van Engelse taalcursussen aan kinderen, tieners en volwassenen, met meer dan 50 jaar ervaring. Onze leraren zijn toegewijd om het beste uit elke student te halen. We gebruiken de meest recente studieboeken en bronnen voor het lesgeven aan kinderen, tieners en volwassenen en zijn sympathiek voor de behoeften van elke individuele student. Onze methoden combineren grammatica, lezen en woordenschat met conversatie.

In onze lessen wordt Engels voortdurend gesproken en is spreken de beste manier om te leren!


Waarom voor ons kiezen?

Het kiezen van de meest geschikte taalcursus is erg belangrijk omdat het gaat om het maken van een investering voor de toekomst. Of je nu op zoek bent naar een zomervakantiecursus voor een intensief één-op-één-programma voor jezelf, een familielid of een van je werknemers, we zijn er zeker van dat het antwoord is om Engels met ons te leren!

106992_106948_Smiley.jpg

Wij bieden:

Vijftig jaar ervaring in het organiseren van zeer succesvolle Engelstalige programma's

Wij geven al vijftig jaar Engels aan studenten uit andere landen. In deze periode hebben we meer dan 250.000 studenten naar het Verenigd Koninkrijk verwelkomd op verschillende cursussen en zijn ze over de hele wereld bekend.

We organiseren internationale cursussen, programma's voor afzonderlijke nationaliteitengroepen en Engelse Home Lessons waar individuele studenten wonen en leren in het huis van een gastdocent.

Alle cursussen, met uitzondering van online leerprogramma's, zijn geaccrediteerd door de British Council. Wij zijn lid van de nationale vereniging van geaccrediteerde Engelse taalscholen en taalcursussen, het VK in het Verenigd Koninkrijk, en ook, in dit kader, van de specialistische groep, Young Learners English UK.

In een snel veranderende wereld blijft onze toewijding aan elk van onze studenten ongewijzigd.


Alle cursussen, behalve online-leerprogramma's, geaccrediteerd door de British Council

Accreditatie door de British Council is de erkende norm voor kwaliteitsborging voor het Engels in het Verenigd Koninkrijk. De British Council inspecteert organisaties die op regelmatige tijdstippen cursussen aanbieden in het Engels als vreemde taal. Degenen die voldoen aan de overeengekomen hoge kwaliteitsnormen zijn geaccrediteerd door de British Council.

Accreditatie biedt studenten een kwaliteitsgarantie. Onze cursussen zijn geaccrediteerd sinds de introductie van een accreditatieregeling voor aanbieders van Engelse taalcursussen.


Meer dan alleen een cursus - een complete taalleerervaring

Je leert Engels in je lessen met je leraar, maar ook op veel andere manieren. Je leert door te praten met je leraren en met je nieuwe vrienden buiten de lesuren en ook, als je op een homestay-programma zit, met je gastheren. Natuurlijk leer je ook, als je naar winkels gaat en plaatsen bezoekt van lokaal en nationaal belang.

Leren met EJO is zowel effectief als plezierig!


Lesgeven met de nadruk op praktische communicatie door gekwalificeerde leraren

We maken het meeste uit uw verblijf in Engeland door uw vertrouwen in het gebruik van Engels te vergroten. Ons onderwijs is altijd gericht op jou en je leerbehoeften. Leeractiviteiten bieden mogelijkheden voor u om praktisch, alledaags Engels te gebruiken. Classwork is altijd gebaseerd op een klasgrootte van maximaal zestien studenten. Een-op-een-les is natuurlijk op individuele basis ontworpen.

We gebruiken cursusboeken als een hulpbron tijdens sommige lessen, evenals authentiek, real-life materiaal zoals krantenartikelen, radio- en tv-programma's en opnames, gedichten en films. Afhankelijk van het type dat u hebt gekozen, zullen de doelstellingen worden bereikt door middel van paren- en groepswerk, rollenspel, discussies, presentaties, interviews en enquêtes.

Engels leren in Engeland betekent dat je de idiomatische en alledaagse taal van moedertaalsprekers ervaart. We bieden je de maximale mogelijkheid om alledaags Engels te oefenen, zowel tijdens je geprogrammeerde lesessies als daarbuiten.

We kiezen onze leraren heel zorgvuldig voor hun ervaring, professionaliteit, vriendelijkheid en enthousiasme; in feite voor hun algemene geschiktheid voor de soorten cursussen die we aanbieden. Onze leraren hebben kwalificaties die geschikt zijn voor de cursus die ze geven.


Studentenwelzijn heeft altijd een absolute prioriteit

Wij hechten er het grootste belang aan om te zorgen voor uw veiligheid en welzijn, passend bij uw leeftijd, achtergrond en het type dat u natuurlijk gebruikt.

De accommodatie die wij bieden, zal geschikt zijn, zal voldoen aan de vereisten van het accreditatiestelsel van de British Council en zal zorgen voor een veilige omgeving.

Als u in een homestay verblijft in tegenstelling tot woonruimte, woont u als een lid van het huishouden. Onze vertegenwoordiger bezoekt alle accommodaties van onze gastgezin en we controleren elk huis volgens de criteria van de Britse Raad. Onze huizen zijn warm en verwelkomend en we plaatsen niet meer dan één student met dezelfde eerste taal tegelijkertijd in een huis, tenzij u ons in het bijzonder vraagt dit te doen.

In zowel homestay als residentiële accommodatie, bieden wij u een uitgebalanceerd dieet, rekening houdend met eventuele redelijke dieetwensen die u heeft.

Aan het begin van uw cursus geven wij u relevante en nuttige informatie over punten van Engels recht en veiligheid, evenals informatie over de plaats waar u verblijft.

We geven u ook een telefoonnummer van vierentwintig uur voor gebruik in geval van nood.

Locaties

Passfield

Address
Elizabeth Johnson Organisation LLP
Eagle House
Lynchborough Road

GU30 7SB Passfield, Engeland, Verenigd Koninkrijk