Harley Oxford

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bestudeer een ongelooflijke cursus met een State of The Art School

We verleggen de grenzen van kennis. Altijd en overal toegang tot ons ultramoderne platform, 24/7, wij staan altijd voor u klaar.

800+ online cursussen beschikbaar

Ga een geheel nieuwe wereld van kennis binnen.

Kennis binnen handbereik

Leer overal een cursus vanaf je mobiel, tablet, computer of laptop.

Omdat je het beste verdient

Verdien commissie voor het doorverwijzen van uw familie en vrienden naar onze school.

Maak deel uit van de magie met Harley Oxford

"Onze missie is om u te inspireren om uw droomleven te leven"

Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren, een kwalificatie wilt behalen of een bedrijf wilt starten, Harley Oxford kan je helpen. De reputatie van onze school is tot bloei gekomen door mond-tot-mondreclame; voor ons konden we niet om een betere manier vragen om elk van de vele voordelen van online training te informeren.

"Droom geloof bereik"

Harley Oxford | School directeur

Welkom bij Harley Oxford

Onze missie zet ons ertoe aan om al het mogelijke te doen om het menselijk potentieel te ontwikkelen. We bereiken dit door een baanbrekende digitale trainingsomgeving te bouwen, door een cursus flexibeler te maken, door een fantasierijk en divers team op te bouwen en door een positieve impact te maken in gemeenschappen waar we werken en leven.

Met meer dan 40.000 studenten over de hele wereld en meer dan 1000 cursussen is Harley Oxford tot op heden een van de grootste online leergemeenschappen.

Geïnteresseerd in het leren van een nieuwe cursus, het opdoen van een vaardigheid of hobby, onze cursussen zijn overal ter wereld toegankelijk en zijn compatibel met computers, tablets en smartphones.

Elke cursus wordt geleverd met tutorondersteuning, toegang tot GRATIS cv-ondersteuning en jobtips.

Bestudeer een cursus in je eigen tempo, vanuit het comfort van je eigen huis, en werk toe naar brancheprijzen die je cv kracht zullen bijzetten. Harley Oxford heeft de tools die je nodig hebt om door te groeien als expert in het door jou gekozen beroep.

Geleid door onze volharding streven we er voortdurend naar om de kritische initiatieven te implementeren die nodig zijn om onze visie te verwezenlijken. Door dit te doen, zal onze school operationele uitmuntendheid overbrengen in alle uithoeken van de organisatie en onze verplichtingen aan de vele studenten die we dienen, nakomen of overtreffen. Al onze lang bestaande strategieën en acties op korte termijn zullen worden gevormd door een selectie van kernwaarden die worden gedeeld door onze leerling en ons team.

Van gedachten veranderen. Verander je leven.

Een grote verscheidenheid aan keuzes is nog maar het begin, we dromen van zoveel meer voor onze studenten met gratis cv-ondersteuning en alle tools die nodig zijn om je te helpen vooruitgang te boeken in je gekozen beroep. We bieden studenten graag de flexibiliteit om altijd en overal een cursus te leren.

De twee grootste obstakels bij het volgen van een cursus en kwalificatie zijn vaak de tijd en de kosten. Om deze reden biedt Harley Oxford studenten de flexibiliteit om overal online toegang te krijgen tot cursussen terwijl ze nog werken en tegen een betaalbare prijs. Onze cursussen zijn toegankelijk vanaf pc's, mobiele telefoons en tablets; dit betekent dat u overal onderweg kunt leren.

Zodra u bij ons een cursus volgt, krijgt u meerdere voordelen, van gratis cv-ondersteuning tot deskundige tutorondersteuning en nog veel meer.

137724_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Accreditaties en prijzen

De reputatie van onze studenten telt, daarom zijn onze cursussen beoordeeld en gecertificeerd door partnerorganisaties met gekwalificeerde professionals uit de industrie.

Een aantal van onze cursussen is goedgekeurd door CPD, ICQAS en de CMA. We waarderen deze partnerschappen en hun aandacht voor detail omdat we geloven in de passies, verlangens van onze studenten en hun vermogen om een nieuwe cursus te volgen en te leren, vaardigheden die ze nodig achten.

Getuigenissen van studenten

"Ik heb onlangs de Reiki-cursus van niveau 1 en 2 afgerond. Ik maakte me zorgen over hoe ik het zou inpassen als ik fulltime met een gezin zou werken, maar ik werd goed ondersteund met modules die je in je leven kunt passen. Vragen werden snel beantwoord door ervaren personeel. Als Reiki iets is waar je over hebt nagedacht, en je hebt weinig tijd, dan is dit zeker de cursus voor jou! "

-Lisa - Reiki-student

"Dankzij Harley Oxford ben ik nu geslaagd voor mijn reiki niveau 1 en 2. De cursus was gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk te volgen. Toen ik eenmaal bij iemand terechtkwam, was er goede communicatie met de docenten. Ik kijk er nu naar uit om reiki-niveau te doen 3. "

Jamie - Reiki-student

"Ik vond de Reiki 1 & 2-cursus echt interessant, uitgebreid en omvatte alle aspecten die ik wilde leren. De site was zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren en ik vond de opties om te markeren zo compleet heel nuttig dat ik soms gebeld werd weg door kinderen tijdens mijn studietijd. De praktische taken waren ook erg nuttig om Reiki tijdens de cursus in de praktijk te ervaren, wat volgens mij de motivatie hoog hield. Geweldige ondersteuning van het helpteam en ik zou een cursus met Harley Oxford ten zeerste aanbevelen. "

Samantha - Reiki-student

Locaties

Londen

Address
Harley Oxford.
158 City Rd

Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden