Lees de Officiële Beschrijving

Waarom King online is?

Dezelfde kwaliteit. Dezelfde academische strengheid. Flexibel geleverd.

King's College London wordt gerangschikt onder 's werelds meest prestigieuze universiteiten.

Ons toonaangevende onderzoek vormt de kern van onze benadering van lesgeven, en dit geldt ook voor onze online cursussen.

Onze online cursussen worden gegeven door dezelfde uitstekende academici als onze cursussen op de campus - het enige verschil is de flexibele manier van bezorgen. Leren vindt plaats op een tijd en plaats die het meest geschikt is voor onze studenten.

Cursussen zijn speciaal ontworpen voor een online publiek, met behulp van een scala aan activiteiten, waaronder video's, online quizzen, discussieforums en online-lezingen.

King's Online-studenten profiteren tijdens hun studie van dezelfde middelen en ondersteuning voor studenten, waaronder toegang tot bibliotheekdiensten, academische schrijfvaardigheden, advies en loopbaanadvies.

King's Online studenten hebben ook de mogelijkheid om samen te werken met een netwerk van andere King's Online studenten van over de hele wereld. Na zijn afstuderen sluiten King's Online-studenten zich aan bij ons goed verbonden en actieve wereldwijde alumni-netwerk.

King's staat hoog op het gebied van afgestudeerde inzetbaarheid en heeft een toegewijde loopbaan om studenten te helpen het juiste carrièrepad voor hen te vinden. Bovendien geeft het voltooien van een online cursus blijk van de belangrijkste vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid waar veel vraag naar is over de hele wereld.

Over The Dickson Poon School of Law

The Dickson Poon School of Law, King's College London is een van de oudste rechtsscholen in Engeland en wordt wereldwijd erkend als een van de top 10 van Britse rechtsscholen in de wereld. De school werd opgericht in 1831 en heeft een integrale rol gespeeld in het leven van King's sinds de universiteit bijna 200 jaar geleden werd gevormd.

King's is sinds de oprichting in dienst van de samenleving en we zijn trots om die traditie voort te zetten tot op de dag van vandaag. Ons onderzoek en onderwijs behandelen enkele van de meest prangende vragen van onze tijd met betrekking tot gelijkheid en mensenrechten, de juridische implicaties van klimaatverandering, globalisering, internationale betrekkingen, handel, concurrentie en mondiale financiën, om maar een paar te noemen. Leden van The Dickson Poon School of Law adviseren regeringen, dienen commissies en openbare instanties en zijn gedetacheerd bij nationale en internationale organisaties, die helpen om het beleid en de praktijk nationaal en internationaal vorm te geven.

Onze undergraduate, postdoctorale en uitvoerende cursussen worden geïnformeerd door onze onderzoeksexpertise. We hebben een levendige studentengemeenschap die zich bezighoudt met pro deo, professionele ontwikkeling en mooting-activiteiten naast hun kernstudies.

De huidige Executive Dean is professor Gillian Douglas.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

King's College London Online

Onze internationale zaken MA / PG Dip / PG Cert, met specialismen in Cyber Security en Spionage ... [+]

Het internationale politieke systeem beleeft nu zijn meest ingrijpende periode van beroering sinds het einde van de Koude Oorlog. Onze internationale zaken MA / PG Dip / PG Cert, met specialismen in Cyber Security en Spionage

Met de specialistische Pathways de MA zul je de uitkomst van de cursus verbeteren die je reis naar specifieke loopbaantrajecten mogelijk maakt. Onze cursusmodules zijn beschreven als 'transformatief' en 'sectorleidend'; fundamenteel veranderen van de manier waarop studenten het wereldwijde veiligheids- en verdedigingslandschap begrijpen. Gewapend met deze studie- en onderzoeksuitkomsten van topniveau verwachten we dat onze afgestudeerden een kritieke leidende positie zullen innemen op veiligheidsgebied.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

King's College London Online

De 100% online MSc, PG Dip ... [+]

De 100% online MSc, PG Dip

King's Business School is de nieuwe hub in Londen voor interactie met het bedrijfsleven, financiën en de overheid; waar onderzoek dat verandert van baan een hedendaagse benadering van bedrijfseducatie informeert, en sociaal verantwoordelijke leiders van de toekomst creëert. Leer van vooraanstaande academici en actieve senior finance-professionals die u de juiste kennis en tools zullen bieden om zakelijke uitdagingen effectief aan te pakken en uw carrière-ambities te ondersteunen.

Er zal een sterke focus zijn op praktische vaardigheden, waardoor je over de juiste kennis en tools beschikt om uitdagingen in de mondiale financiële en banksector aan te pakken en je carrièreaspiraties te ondersteunen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
King's College London Online

Leer een vaardigheid die onmisbaar is voor organisaties over de hele wereld, ongeacht de branche of markt. Onze Marketing MSc (online) biedt u de strategische en praktisc ... [+]

Leer een vaardigheid die onmisbaar is voor organisaties over de hele wereld, ongeacht de branche of markt. Onze Marketing MSc (online) biedt u de strategische en praktische kennis die u nodig hebt om te slagen in dit kritieke bedrijfsgebied.

De cursus is ontwikkeld door King's Business School, een Brits top 10-centrum voor bedrijfs- en managementstudies. Ze werken samen met een breed scala aan private en publieke organisaties, waaronder overheidsdiensten, bedrijven, beroepsorganisaties en NGO's. Relaties gesmeed in de gemeenschap van leren duren lang nadat de cursus is voltooid, en geven studenten en afgestudeerden een kant-en-klaar netwerk van gelijkgestemde, ambitieuze professionals over de hele wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
Strand
London, Engeland, WC2R 2LS GB
Social Media