London Academy of Trading

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 2010, heeft de London Academy of Trading (LAT) trainingen verzorgd voor duizenden personen die hun kennis van financiële markten willen vergroten en hun vaardigheden in trading willen ontwikkelen. De academie is geaccrediteerd door de British Accreditation Council (BAC), die internationale studenten in staat stelt om te studeren aan de LAT in Londen op kortetermijnstudie visa (STSV). Als gevolg daarvan hebben we in de afgelopen 12 maanden studenten uit meer dan 60 landen lesgegeven.

110572_A7CC6FE8-FF07-4AD5-8C6A-D55C506EBC8F.jpeg

Onze studenten variëren van school- en universitaire leerlingen tot werkende mensen, bedrijfseigenaars, ondernemers en zelfs gepensioneerden. Sommigen willen hun carrière in de handel ontwikkelen, terwijl anderen op zoek zijn naar de kennis en praktische vaardigheden om hun eigen geld op de markten te beleggen.

We bieden een reeks cursussen, van eendaagse evenementen tot ons vlaggenschip 12-weeksniveau 5-diploma in toegepaste financiële handel, geaccrediteerd door ABE en gereguleerd door Ofqual. Ons pakket korte cursussen is CPD-gecertificeerd, waardoor studenten waardevolle CPD-credits kunnen genereren.

Onze onderwijsfaculteit bestaat uit ervaren handelaren en analisten van grote financiële instellingen, waaronder HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse en Bloomberg, en alle studenten hebben dagelijks tien uur per dag directe toegang tot ons team van handelsmentoren voor advies en begeleiding, om hen te helpen ontwikkelen van robuuste en gestructureerde handelsstrategieën die theoretische kennis en praktische vaardigheden combineren.

Een van onze belangrijkste USP's is onze extreme flexibiliteit. We weten dat veel mensen andere verplichtingen hebben, dus laten we je toe om te stoppen / starten zoals vereist, maar je kunt ook kiezen om te studeren op onze handelsvloer in Londen, online of via onze gemengde optie, door online studie te combineren met de door jou gekozen optie aantal dagen op de campus.

110573_ThinkstockPhotos-522796884.jpg

Locaties

Londen

Address
30 Holborn,
Buchanan House

EC1N 2HR Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Londen

Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden