Lees de Officiële Beschrijving

ONS DOEL

Bieden flexibele online leren die helpt bij het bereiken van professionele kwalificaties overal en op elk moment en neem de carrière naar nieuwe hoogten.

WIE onze cursussen moeten nastreven?

Succesvolle managers, leidinggevenden en professionals die willen vooruit in hun carrière. Ambitieuze mensen die willen fast track hun gekozen carrière Degenen die willen een nieuwe onderneming te starten of neem huidige hogere niveau.

Carrièreontwikkeling

Studeren met LSIB geeft u de mogelijkheid om uw kennis van business en informatie technologie te ontwikkelen en helpen groeien uw kerncompetenties - zodat u de vaardigheden te verwerven om te werken projecten en situaties beter aan te pakken. De aangeboden programma's die u helpen om het potentieel te bereiken om promotie te verdienen met behulp van onze state of the art online leerplatform en verdien bachelors of masters-niveau kwalificatie.

Studie altijd en overal

Wij bij LSIB bieden u flexibele studie opties. Met behulp van onze online-model dat u het voordeel van leren zonder het verlaten van uw land en nog steeds te bereiken mate van het comfort van uw huis of kantoor.

Onze programma's zijn zeer flexibel en de optionele eenheden stellen u in staat zich te specialiseren in de gebieden die u in het bijzonder interesseren. U kunt de studie van de modules / eenheden in willekeurige volgorde.

ondersteuning

Zoals LSIB studenten heb je de beschikking over een uitgebreide ondersteuning in de vorm van online materialen. Onze studenten communiceren via online forums, zoals Facebook en Twitter.

KWALITEIT

Je kunt er veel vertrouwen in de kwaliteit van de opleiding die u ontvangt, zoals alle LSIB kwalificaties van volledig erkend en geaccrediteerd door de desbetreffende instanties ervoor te zorgen dat de kwalificatie bereikte goed worden geaccepteerd.

Kosteneffectieve en High Value

LSIB's inspanningen om ervoor te zorgen dat de kosten van de programma's zijn altijd zo betaalbaar mogelijk, zonder afbreuk te doen aan de normen van het onderwijs. De programma's zijn volledig erkend en geaccepteerd hele wereld.

Om de onze top kwaliteit programma's die we gebruiken onze E-learning platform ook wel Learning Management System als onze virtuele leeromgeving te leveren. Onze Learning platform heeft alle benodigde gereedschappen om een ​​on-line van wereldklasse onderwijs te leveren. Wij bieden scala aan zakelijke kwalificaties die aan de leerbehoeften van studenten als jezelf, wereldwijd. Deze professionele kwalificaties zijn ontworpen om aan de eisen van de werkgevers te voldoen.

Je kan ofwel reeds in arbeid en wilt u uw carrière verder door het bestuderen van een beroepskwalificatie kunnen we zeker helpen om dit te bereiken. Wat uw doelen zijn, LSIB is hier om u te ondersteunen en om u te helpen hen te bereiken. Voordelen van onze cursussen zijn als volgt: -

Professioneel

Onze kwalificaties geven u de vaardigheden om te slagen en een verschil maken in de werkplaats. Wij bieden programma's, variërend van Business Management aan Information Technology - geleverd 100 procent online.

Betaalbare

Onze programma's zijn zeer betaalbaar in vergelijking met anderen en kan u helpen duizenden ponden dus biedt u een hoger rendement op uw investering te redden.

Herkend en van hoge kwaliteit

Onze kwalificaties worden erkend en geaccrediteerd door hogescholen, universiteiten, werkgevers en regeringen over de hele wereld. De aangeboden programma's zijn van hoge kwaliteit in termen van het curriculum (die regelmatig wordt bijgewerkt volgens de eisen van het bedrijfsleven) en de levering via onze online learning management systeem.

Handig en flexibel

U kunt de studie van onze programma's online of via afstandsonderwijs van het comfort van thuis of op kantoor. U kunt toegang tot onze programma's op elk moment van de dag, of u nu op het werk of op vakantie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

1-jarige MBA

London School Of International Business - LSIB

Relevant en flexibel en geleverd in 12 maanden, dat is de kracht van ons Global Online MBA-programma. Investeringen in ons Global MBA-programma zijn gerangschikt als een ... [+]

Een MBA is nog nooit zo nodig geweest. Onze wereld van vandaag is complexer, kwetsbaarder en verbonden. Ons programma stelt je in staat logisch, lateraal en onafhankelijk te denken via een intensief, meeslepend en uitdagend programma in 2 fasen.

Het programma is niet alleen een academische cursus. Door echte zakelijke problemen te verkennen en te onderzoeken om aan te werken en op te lossen, vergroot u uw eigen inzicht in hoe een bedrijf werkt. We hebben een strategisch perspectief op zaken en management dat u helpt de vaardigheden te ontwikkelen om bij te dragen aan de belangrijkste zakelijke beslissingen die organisaties moeten nemen over hun toekomst.

Belangrijkste feiten100% online: studeer online bij de grootste online cursusaanbieder van het VK.Wereldwijd programma: studeer altijd en overal met uw laptop, telefoon of tablet.Uitgebreid studiemateriaal: uitgebreid studiemateriaal en e-bibliotheekondersteuning beschikbaar zonder extra kosten.Tutorondersteuning: het programma wordt geleverd met volledige tutorondersteuning via Live Chat, e-mail en WhatsApp-telefoongesprek.Betalingsplannen: Betaal uw kosten in gemakkelijke rentevrije maandelijkse, driemaandelijkse en halfjaarlijkse termijnen.Waarom onlineTransformeer je carrière: schrijf je vandaag nog in en neem een levensveranderende beslissing, verkrijg de nodige kennis om je carrière te transformeren.Ga verder in je carrière: met onze volledig geaccrediteerde cursus kun je gemakkelijk naar het volgende niveau in je organisatie gaan.Upgrade je vaardigheden: voeg waarde toe aan je huidige educatieve profiel en bereik vaardigheden om te concurreren in je functie.Kostenbesparend: typisch Britse diploma's beginnen vanaf £ £ 14000 per jaar, maar met LSIB bespaar je tot 60% op je educatieve investering.Beoordelingen: Beoordeling vindt plaats via schriftelijke opdrachten... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

BA

London School Of International Business - LSIB

De BA (Hons) in Business Management-programma weerspiegelt de veranderende wereld van het bedrijfsleven en rust u uit met de expertise die nodig is om business en managem ... [+]

London School of International Business (LSIB) presenteert een korter afstudeerprogramma. Je kunt nu je bachelordiploma binnen 18 maanden afronden, vergeleken met 3-4 jaar.

Het programma wordt volledig online aangeboden .

Ontgrendel je ambitie

De BA (Hons) in Business Management-programma weerspiegelt de veranderende wereld van het bedrijfsleven en rust u uit met de expertise die nodig is om business en management op zowel nationale als wereldwijde schaal te begrijpen.

Het programma richt zich op innovatie, creativiteit en leiderschap, waardoor het een gevarieerde en uitdagende reis wordt naar bewustwording van de eigen professionele vaardigheden en vaardigheden.

Belangrijkste feitenOnline programma met student / faculteitsratio van slechts 15: 1LSIB heeft professoren van wereldklasse, afgeleid van de beste instellingen. Veel van de professoren hebben ook praktijkervaring als programmeurs / ingenieurs bij softwarebedrijven.State of the art £ 1 miljoen Learning Management System (LMS) met 24 x 7 uptime.Volledig erkend en wereldwijd geaccepteerd diploma.Onze cursus is het meest relevant en ontworpen volgens de behoeften en vereisten van hedendaagse bedrijven over de hele wereld.Met het voordeel van studeren op het werk, altijd en overal, krijg je een kostenvoordeel en dezelfde graad die wordt gegeven aan full-time studenten op de universiteitscampus.Graad wordt goed gerespecteerd en wereldwijd erkend.Waarom kiezen voor deze LSIB?Uw kwalificatie wordt wereldwijd erkend en geaccepteerd.Ons curriculum helpt u om kritisch denken, uitzonderlijke managementkennis en cultureel bewustzijn te ontwikkelen.Ervaar online-tijd studeren als nooit tevoren met onze speciaal gebouwde slimme leermiddelen die u het voordeel bieden dat u altijd en overal kunt studeren.Maak deel uit van een elite cohort van getalenteerde zakelijke studenten en... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
18 - 24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

BSc

London School Of International Business - LSIB

London School of International Business (LSIB) presenteert een korter afstudeerprogramma. Je kunt nu je bachelordiploma binnen 18 maanden afronden, vergeleken met 3-4 jaa ... [+]

De cursus stelt u in staat uw kennis en begrip te verdiepen door onderzoek, case studies en op praktische vaardigheden gebaseerde projecten. Met een kernfocus op professionele ethiek en de brede impact van computertechnologieën in de samenleving, zal het programma leerlingen ondersteunen bij het verwerven van cruciale vaardigheden die de taken en verantwoordelijkheden van de hedendaagse computerprofessionals ondersteunen.

Belangrijkste feiten100% online: studeer online bij de grootste online cursusaanbieder van het VK.Wereldwijd programma: studeer altijd en overal met uw laptop, telefoon of tablet.Uitgebreid studiemateriaal: uitgebreid studiemateriaal en e-bibliotheekondersteuning beschikbaar zonder extra kosten.Tutorondersteuning: het programma wordt geleverd met volledige tutorondersteuning via Live Chat, e-mail en WhatsApp-telefoongesprek.Betalingsplannen: Betaal uw kosten in gemakkelijke rentevrije maandelijkse, driemaandelijkse en halfjaarlijkse termijnen.Waarom onlineTransformeer je carrière: schrijf je vandaag nog in en neem een levensveranderende beslissing, verkrijg de nodige kennis om je carrière te transformeren.Ga verder in je carrière: met onze volledig geaccrediteerde cursus kun je gemakkelijk naar het volgende niveau in je organisatie gaan.Upgrade je vaardigheden: voeg waarde toe aan je huidige educatieve profiel en bereik vaardigheden om te concurreren in je functie.Kostenbesparend: typisch Britse diploma's beginnen vanaf £ £ 14000 per jaar, maar met LSIB bespaar je tot 60% op je educatieve investering.Beoordelingen: Beoordeling vindt plaats via schriftelijke opdrachten en / of proefschrift.Ondersteuning: we bieden live tutorondersteuning via online chat en e-mail voor alle door ons geleverde kwalificaties.Voor wie is dit programma bedoeld?... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
18 - 24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

London School Of International Business - LSIB

De BA (Hons) in business studies programma weerspiegelt de veranderende wereld van het bedrijfsleven en voorziet u van de expertise die nodig is om business en management ... [+]

Het BA (Hons) in Business Studies-programma weerspiegelt de veranderende wereld van het bedrijfsleven en voorziet u van de expertise die nodig is om business en management op zowel nationale als wereldwijde schaal te begrijpen.

Het programma richt zich op innovatie, creativiteit en leiderschap, waardoor het een gevarieerde en uitdagende reis wordt naar bewustwording van de eigen professionele vaardigheden en vaardigheden.

Het programma heeft tot doel proactieve besluitvormers, managers en leiders te ontwikkelen voor verschillende carrières in bedrijfssectoren in een wereldwijde context.

Belangrijkste feiten100% online: studeer online bij de grootste online cursusaanbieder van het VK.Wereldwijd programma: studeer altijd en overal met uw laptop, telefoon of tablet.Uitgebreid studiemateriaal: uitgebreid studiemateriaal en e-bibliotheekondersteuning beschikbaar zonder extra kosten.Tutorondersteuning: het programma wordt geleverd met volledige tutorondersteuning via Live Chat, e-mail en WhatsApp-telefoongesprek.Betalingsplannen: Betaal uw kosten in gemakkelijke rentevrije maandelijkse, driemaandelijkse en halfjaarlijkse termijnen.Waarom onlineTransformeer je carrière: schrijf je vandaag nog in en neem een levensveranderende beslissing, verkrijg de nodige kennis om je carrière te transformeren.Ga verder in je carrière: met onze volledig geaccrediteerde cursus kun je gemakkelijk naar het volgende niveau in je organisatie gaan.Upgrade je vaardigheden: voeg waarde toe aan je huidige educatieve profiel en bereik vaardigheden om te concurreren in je functie.Kostenbesparend: typisch Britse diploma's beginnen vanaf £ £ 14000 per jaar, maar met LSIB bespaar je tot 60% op je educatieve investering.Beoordelingen: Beoordeling vindt plaats via schriftelijke opdrachten en / of proefschrift.Ondersteuning: we bieden live tutorondersteuning via online chat en e-mail voor alle door ons geleverde kwalificaties.Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen UK Online
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Global MBA

London School Of International Business - LSIB

Het programma heeft tot doel proactieve besluitvormers, managers en leiders te ontwikkelen voor verschillende carrières in bedrijfssectoren in een wereldwijde context. ... [+]

Het bereiken van de hoogste niveaus van wereldwijde business vereist vandaag de dag excellentie, kritisch denken, uitzonderlijke kennis, communicatieve vaardigheden en cultureel bewustzijn, die allemaal onze MBA is ontworpen om te voeden. Normaal gesproken voltooi je deze cursus binnen 18 maanden. Het heeft twee fasen. Het programma biedt flexibiliteit om de cursus overal ter wereld te voltooien en een globaal perspectief te bieden aan uw lokale kennis. Het MBA-programma is een volledig geaccrediteerd programma dat ervoor zorgt dat uw kwalificatie aanzienlijke waarde toevoegt aan uw loopbaanperspectieven. Na voltooiing zul je de mogelijkheid hebben om zakelijke problemen aan te pakken en nieuwe grenzen te bereiken, plus een prestigieuze Britse kwalificatie die wereldwijd wordt erkend en bewonderd door werkgevers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
18 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

MA

London School Of International Business - LSIB

Het BA (Hons) Management Accounting-programma weerspiegelt de veranderende wereld van zaken en voorziet u van de expertise die nodig is om zaken en management op zowel na ... [+]

Dit boekhoudprogramma biedt de leerlingen belangrijke management accountingvaardigheden die nodig zijn om de besluitvorming te ondersteunen, en benadrukt ook de verwerving en toepassing van vaardigheden en kennis die nodig zijn om managers te informeren die verantwoordelijk zijn voor planning, besluitvorming en controle.

Deze cursus spreekt diegenen aan die al een rol spelen op het middenmanagementniveau, maar willen doorgroeien naar hogere functies. Het kan u de vaardigheden bieden om u te helpen bij functies zoals:

Business AnalystInvestment BankerManagement consultantFinancieel controleurAccountant / AuditorCommercieel managerFinancieel adviseurBelastingadviseurBelangrijkste feiten100% online: studeer online bij de grootste online cursusaanbieder van het VK.Wereldwijd programma: studeer altijd en overal met uw laptop, telefoon of tablet.Uitgebreid studiemateriaal: uitgebreid studiemateriaal en e-bibliotheekondersteuning beschikbaar zonder extra kosten.Tutorondersteuning: het programma wordt geleverd met volledige tutorondersteuning via Live Chat, e-mail en WhatsApp-telefoongesprek.Betalingsplannen: Betaal uw kosten in gemakkelijke rentevrije maandelijkse, driemaandelijkse en halfjaarlijkse termijnen.Waarom onlineTransformeer je carrière: schrijf je vandaag nog in en neem een levensveranderende beslissing, verkrijg de nodige kennis om je carrière te transformeren.Ga verder in je carrière: met onze volledig geaccrediteerde cursus kun je gemakkelijk naar het volgende niveau in je organisatie gaan.Upgrade je vaardigheden: voeg waarde toe aan je huidige educatieve profiel en bereik vaardigheden om te concurreren in je functie.Kostenbesparend: typisch Britse diploma's beginnen vanaf £ £ 14000 per jaar, maar met LSIB bespaar je tot 60% op je educatieve investering.Beoordelingen: Beoordeling vindt plaats via schriftelijke opdrachten en / of proefschrift.Ondersteuning: we bieden live tutorondersteuning via online chat en e-mail voor alle door ons geleverde kwalificaties.Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
18 - 24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

London School Of International Business - LSIB

Ervoor zorgen dat uw vaardigheden en kennis up-to-date zijn, is nog nooit zo belangrijk geweest voor professionals die betrokken zijn bij de hedendaagse veranderende en g ... [+]

De BA Integrated Health

Inzicht in de wisselwerking tussen geïntegreerde gezondheids- en sociale zorgsystemen wordt een steeds belangrijker onderdeel van het gezondheidsbeleid, omdat het de mogelijkheid biedt om de zorgkosten te verlagen en een betere ervaring te bieden voor gebruikers van gezondheidszorgsystemen.

Belangrijkste feiten100% online: studeer online bij de grootste online cursusaanbieder van het VK.Wereldwijd programma: studeer altijd en overal met uw laptop, telefoon of tablet.Uitgebreid studiemateriaal: uitgebreid studiemateriaal en e-bibliotheekondersteuning beschikbaar zonder extra kosten.Tutorondersteuning: het programma wordt geleverd met volledige tutorondersteuning via Live Chat, e-mail en WhatsApp-telefoongesprek.Betalingsplannen: Betaal uw kosten in gemakkelijke rentevrije maandelijkse, driemaandelijkse en halfjaarlijkse termijnen.Waarom onlineTransformeer je carrière: schrijf je vandaag nog in en neem een levensveranderende beslissing, verkrijg de nodige kennis om je carrière te transformeren.Ga verder in je carrière: met onze volledig geaccrediteerde cursus kun je gemakkelijk naar het volgende niveau in je organisatie gaan.Upgrade je vaardigheden: voeg waarde toe aan je huidige educatieve profiel en bereik vaardigheden om te concurreren in je functie.Kostenbesparend: typisch Britse diploma's beginnen vanaf £ £ 14000 per jaar, maar met LSIB bespaar je tot 60% op je educatieve investering.Beoordelingen: Beoordeling vindt plaats via schriftelijke opdrachten en / of proefschrift.Ondersteuning: we bieden live tutorondersteuning via online chat en e-mail voor alle door ons geleverde kwalificaties.Flexibel en innovatief High Impact Learning en kosteneffectief... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen UK Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
18 - 24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
London School Of International Business - LSIB

De MBA (top-up) is gevalideerd en toegekend door de University of Chichester, UK. ... [+]

London School of International Business biedt houders van 120 credit Level 7 Diploma in Strategisch Management en Leiderschap om zich in te schrijven voor het Master of Business Administration (MBA) (top-up) programma.

We bieden OTHM Level 7 Diploma in Strategisch Management en Leiderschap volledig online.

Met deze MBA-cursus (top-up) kun je een MBA-kwalificatie behalen in maximaal 6 maanden, dus het is een snel spoor naar nieuwe kansen en verbeterde loopbaanperspectieven. Om deel te nemen aan de cursus, moet u al in het bezit zijn van het OTHM Level 7 Diploma in Strategisch Management en Leiderschap (120 studiepunten) kwalificatie, en moet u geschikte managementervaring hebben.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
6 - 10 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Masters

London School Of International Business - LSIB

Ons MA Human Resource Management-programma wordt zeer gewaardeerd en heeft een internationale reputatie voor kwaliteit. Het programma is ontworpen voor degenen die willen ... [+]

Ons MA Human Resource Management-programma wordt zeer gewaardeerd en heeft een internationale reputatie voor kwaliteit. Het programma is ontworpen voor degenen die willen senior niveau een carrière in human resource management (HRM) voort te zetten en heeft betrekking op essentiële vaardigheden voor uw professionele ontwikkeling en toekomstige carrière. Samen met internationale focus, zult u essentiële kennis opdoen om een ​​HR-professional te worden. Het programma geeft sterk de nadruk op het toepassen van deze kennis in de praktijk zakelijke omgevingen. Programma Relevant en flexibel en binnen 10 maanden opgeleverd en het is gerangschikt als een waardevolle investering waarbij de meerderheid van onze studenten dit hoog scoort wat betreft rendement op investering en programma-inhoud.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen UK Online
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
10 maanden
Online
Lees meer in Nederlands