London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De London School of Economics and Political Science (LSE), een van de meest vooraanstaande sociale wetenschappen ter wereld, probeert de samenleving te verbeteren door echte problemen aan te pakken en de oorzaken van dingen te begrijpen. Met behulp van een dynamische en diverse leerbenadering biedt LSE baanbrekend onderzoek en werkt het samen met gerenommeerde academische experts.

Om haar missie uit te breiden en leren toegankelijk te maken voor een wereldwijd publiek, worden deze LSE-certificaatcursussen volledig online aangeboden, in samenwerking met de leider in digitaal onderwijs, GetSmarter, een merk van 2U, Inc. Deze programma's, geleid door LSE-onderwerp experts en opinieleiders, stellen zakelijke professionals en leidinggevenden in staat hun vaardigheden te verbeteren met behulp van een zeer ondersteunend en interactief platform. Technologie ontmoet academische strengheid in het door mensen gemedieerde model van GetSmarter, dat u 24 uur per dag toegang geeft tot een toegewijde succesmanager en tot technische en academische ondersteuning. Met deze gepersonaliseerde en boeiende aanpak kun je in je eigen tijd studeren, overal ter wereld.

"Online onderwijs stelt de London School of Economics and Political Science in staat om ons state-of-the-art onderzoek op het gebied van sociale wetenschappen toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek, in een formaat dat praktisch is en een echte toepassing en impact zal hebben." - Professor Saul Estrin, academisch directeur, online certificaatcursussen, LSE

Lees meer op de website van LSE

Contact

+44 2038568850

lseonline@getsmarter.com

Locaties

Holborn

Address
Houghton Street
WC2A 2AE Holborn, Engeland, Verenigd Koninkrijk