Lees de Officiële Beschrijving

Ons verhaal

Makers Academy is opgericht door Evgeny Shadchnev en Rob Johnson toen ze elkaar ontmoetten op Forward labs. Evgeny was een klassiek geschoolde software-ontwikkelaar en als hij haar probeert op te bouwen van zijn team ontdekte hij een gebrek aan gekwalificeerde ontwikkelaars op de markt. Tegelijkertijd, was Rob les zelf te programmeren door middel van een boek over Objective C en het kostte hem 9 maanden en 30 uur per week doorheen te komen. Een gesprek tussen de twee maakte ze beseffen dat, terwijl de informatica-programma's waren goed bij het boren van studenten met theorie, ze waren mensen in opleiding tot informatica professoren in plaats van programmeurs geworden, en er iets moest gebeuren.

Ongeveer 4 maanden na dat gesprek ze hun eerste cohort begon - in februari 2013 - het creëren van Makers Academy - een alternatief voor de universiteit en een beroepsopleiding route naar een baan als web developer, waardoor mensen een loopbaan te schakelen en leren om code in 3 hyper-intensieve maanden. Makers Academy is nu al meer dan 2 jaar en is afgestudeerd meer dan 400 studenten.

Wat Wij Doen

Wij zijn van mening dat het leren om code bestaat uit veel meer dan alleen de materialen die we bieden en het curriculum die we hebben gecreëerd. Wij gebruiken momenteel een mix van workshops, oefeningen, projecten, klaslokaal break-out sessies en het einde van de week uitdagingen te helpen onze studenten programmering te begrijpen. De immersieve omgeving, met deskundige coaches bij de hand de hele dag en de koppeling met andere studenten zijn de sleutel tot ons onderwijsproces.

Studenten hebben de mogelijkheid om te solliciteren op onze locatie in Londen (Makers Academy) of op onze 100% online aanbod (Makers Academy Remote).

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Makers Academy

Makers Academy Remote is een natuurlijk als geen ander - volledig online, zeer meeslepende, full-time, en volledig gericht op het verkrijgen van je in je eerste baan als ... [+]

Een worden Junior Web Developer 100% REMOTE | 100% FULL TIME | 100% echte banen Wat is Makers Academy Remote?

Makers Academy Remote is een natuurlijk als geen ander - volledig online, zeer meeslepende, full-time, en volledig gericht op het verkrijgen van je in je eerste baan als ontwikkelaar.

We hebben de laatste paar bracht jaren onderzoeken en verfijnen van hoe je mensen om te zetten in software engineers, maar niet iedereen kan verplaatsen naar Londen om met ons mee op onze in-persoon campus.

In februari 2015, lanceerden we Makers Academy Remote: een cursus die alles wat we hebben geleerd op Makers Academy om mensen over de hele wereld leren om code te helpen maakt gebruik - vanuit het comfort van hun eigen huis.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
16 weken
Online
Lees meer in Nederlands

A Makers Academy Graduate One Year On

A Makers Academy Graduate One Year On

Makers Academy Gives You the Skills to Start Your Own Company!