Lees de Officiële Beschrijving

Studeer je weg met Manchester Metropolitan University Global Online

Onze missie

Manchester Met University is een innovatieve en moderne universiteit gevestigd in een van de meest diverse steden ter wereld.

Gelegen in het hart van het multiculturele Manchester, hanteren wij een internationale en inclusieve benadering van leren en geloven dat hoger onderwijs voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze Global Online cursussen zijn ontworpen met deze ambitie in het achterhoofd en zijn erop gericht relevant en voordelig te zijn voor iedereen met de wil, het vermogen en de vastberadenheid om te slagen - waar ter wereld ze zich ook bevinden.

De programma's combineren deskundige geleide theorie met een praktische toepassing die is bedoeld om u te helpen uw carrière vooruit te helpen - en worden allemaal geleverd door een 100% virtuele leeromgeving waar u kunt samenwerken met studenten van over de hele wereld.

Waarom kiezen voor online leren met Manchester Metropolitan?

Global Online biedt je de nodige flexibiliteit om een postdoctorale graad te behalen zonder een loopbaanonderbreking te nemen. Onze online programma's zijn ontworpen om u te helpen:

 • Begin je postdoctorale opleiding wanneer het jou het beste uitkomt met instappunten in januari, mei en september
 • Studeer in slechts twee jaar af met een aanbevolen studietijd van 15 uur per week.
 • Verdien terwijl u leert met de optie om online seminars te studeren en te bekijken op het tijdstip dat u het beste uitkomt.
 • Verhoog uw profiel binnen uw organisatie met cursusinhoud die u zal helpen uw leren in de praktijk te brengen.
 • Open carrièreperspectieven die een leven lang meegaan, netwerken met professionals over de hele wereld.

Ons virtueel leerplatform

We hebben met experts op het gebied van online leren gewerkt om een platform te creëren dat u helpt het beste uit uw cursus te halen. Compleet met een reeks tools, downloadbare materialen en community-gerichte functies, biedt het platform u de mogelijkheid om:

 • Neem deel aan live seminars met docenten en medestudenten.
 • Leer van eersteklas academici die experts zijn in hun vakgebied.
 • Studeer zelfstandig met materialen zoals podcasts en bibliotheekbronnen.
 • Neem deel aan interactieve groepstaken met studenten over de hele wereld.
 • Deel uw kennis en ervaring in online sociale ruimtes.

Gebruik maken van ons virtueel leerplatform

Ons intuïtieve platform is ontworpen met eenvoudige navigatie in het achterhoofd, waardoor uw leerervaring zo naadloos mogelijk verloopt. Je hebt ook de volledige steun van ons Student Success Team, die altijd bij de hand zijn om te helpen met technische uitdagingen.

Wat onze studenten over ons zeggen

"De virtuele leeromgeving is uitgebreid en biedt koppelingen naar sociale ruimtes, evenals vereist lezen. Overal kunnen inloggen is handig - ik kan gebruik maken van elke vrije tijd die ik heb en ga door met lezen en groepsactiviteiten."

- Patrick Armstrong, Global Online MSc in International Human Resource Mangement student 2017

"Als u druk bezig bent, is online leren een goede manier om uw doelen te bereiken. U hebt 24/7 toegang tot het Manchester Metropolitan-platform, wat betekent dat u het kunt gebruiken wanneer u het nodig hebt. "

- Alvaro Benitez, Global Online MBA-student 2017

Begin overal ter wereld te leren met Manchester Metropolitan

Als student van de Manchester Metropolitan University ontvangt u toegewijde ondersteuning tijdens uw tweejarige cursus, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Studentensucces TeamAl onze studenten krijgen speciale ondersteuning in de vorm van ons Student Success Team. Nadat u zich hebt ingeschreven voor een van onze cursussen, krijgt u een speciale studentensuccesadviseur toegewezen, die u tijdens uw volledige tijd bij ons kunt raadplegen, en kunt vertrouwen op essentiële updates die van invloed zijn op uw studie.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Manchester Metropolitan University Online

Het MBA-programma op de campus van de universiteit van Manchester heeft afgestudeerden geholpen hun loopbaanambities voor meer dan 25 jaar te verwezenlijken. Nu is ons Gl ... [+]

Programmabeschrijving

Het MBA-programma op de campus van de universiteit van Manchester heeft afgestudeerden geholpen hun loopbaanambities voor meer dan 25 jaar te verwezenlijken. Nu is ons Global Online MBA-programma ontworpen om drukke professionals te helpen studeren waar en wanneer het hen het beste uitkomt. Schrijf u vandaag nog in en leer de kernvaardigheden die nodig zijn om een bedrijf naar succes te leiden zonder een loopbaanonderbreking te nemen.

100% online geleverd, u leert van zakelijke experts en hebt de vrijheid om:

Studeer overal ter wereld, met alleen een laptop en een internetverbinding.Verken relevante sectoroverschrijdende kwesties om voorop te lopen in zakelijk denken.Gebruik uw professionele kennis om de principes die u leert relevant te maken voor uw huidige functie.Na afronding van het programma het Level 7 Strategisch Management en Leiderschap Diploma van het Chartered Management Institute (CMI) behalen.Vergroot uw wereldwijde netwerk door regelmatige online samenwerking met professionals over de hele wereld.Ontvang studieondersteuning tijdens je hele reis bij ons, van een van onze student succesadviseurs.Voltooi je MBA-reis in slechts twee jaar en onderzoek wanneer het jou uitkomt.... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
September 2019
Engels
Deeltijd
24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

Manchester Metropolitan University Online

Neem uw financiële carrière voorwaarts met een Global Online MSc Finance en Strategie van de Manchester Metropolitan University en wees gemachtigd met de diepgaande kenni ... [+]

Beschrijving van het programma

Neem uw financiële carrière voorwaarts met een Global Online MSc Finance en Strategie van de Manchester Metropolitan University en wees gemachtigd met de diepgaande kennis en vaardigheden die nodig zijn om de complexiteit van het snel evoluerende wereldwijde bedrijfs-, financiële en boekhoudkundige landschap te beheren.

We zijn er trots op dit programma 100% online te kunnen leveren vanuit de stad Manchester, het op een na grootste financiële centrum van het VK. Je hebt de vrijheid om:

Studeer overal ter wereld en voltooi de reis van je meester in slechts twee jaar, met alleen een laptop en een internetverbinding.Word onderdeel van een internationale leeromgeving die uw strategische denk- en leiderschapsvaardigheden zal ontwikkelen.Verken onderwerpen die zijn gebaseerd op het laatste onderzoek, variërend van performance management en corporate governance tot financiële technologie en meer.Gebruik uw professionele kennis om de principes die u leert relevant te maken voor uw huidige functie, zodat u uw profiel op het werk kunt verbeteren terwijl u studeert.Ontvang vrijstelling van maximaal vier van de negen eenheden van de cursus als u al een professionele financiële kwalificatie hebt van een erkende instelling (zoals ICAEW, ACCA, CIMA of AAT).Versnel uw CIMA-kwalificatie via toegang tot de Masters Gateway-route na voltooiing van de cursus.Ontvang studieondersteuning tijdens je hele reis bij ons, van een van onze student succesadviseurs.... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
September 2019
Engels
Deeltijd
24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Manchester Metropolitan University Online

Van klimaatverandering tot onstabiele voedselprijzen, hou je vast aan de druk die de voedselindustrie vandaag de dag ondergaat en ontwikkel de vaardigheden om de probleme ... [+]

Beschrijving van het programma

Van klimaatverandering tot onstabiele voedselprijzen, hou je vast aan de druk die de voedselindustrie vandaag de dag ondergaat en ontwikkel de vaardigheden om de problemen van morgen op te lossen met de Global Online MSc in Food Science and Innovation van de universiteit van Manchester Metropolitan University .

Deze online mastercursus is gebaseerd op de rijke geschiedenis van Manchester Metropolitan op het gebied van voedings- en voedingswetenschappelijk onderzoek en de reputatie van Manchester als een wereldwijde hub voor voedselproductie. Wordt gegeven door hooggekwalificeerde academici met jarenlange ervaring in de industrie, u heeft de vrijheid om:... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
September 2019
Engels
Deeltijd
24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Manchester Metropolitan University Online

Onze door CIPD geaccrediteerde Global Online-masters in International Human Resource Management zijn ontworpen om uw HR-carrière naar het volgende niveau te brengen, waar ... [+]

Beschrijving van het programma

Onze door CIPD geaccrediteerde Global Online-masters in International Human Resource Management zijn ontworpen om uw HR-carrière naar het volgende niveau te brengen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

100% online geleverd door de multi-geaccrediteerde Business School van de Manchester Metropolitan University, u heeft de vrijheid om:

Studeer overal ter wereld, met alleen een laptop en een internetverbinding.Word onderdeel van een wereldwijde leeromgeving die uw strategische denk- en leiderschapsvaardigheden zal ontwikkelen.Verken onderwerpen die zijn gebaseerd op het nieuwste onderzoek, variërend van globalisering en het aantrekken en behouden van toptalent tot werknemersbetrokkenheid en meer.Behaal een geassocieerd professioneel lidmaatschap van de CIPD en volledige vrijstelling van hun niveau 7 Advanced Diploma in HRM na voltooiing van de cursus.Ontvang studieondersteuning tijdens je hele reis bij ons, van een van onze student succesadviseurs.Voltooi de reis van je meester in slechts twee jaar en studeer wanneer het jou uitkomt.... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
September 2019
Engels
Deeltijd
24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Manchester Metropolitan University Online

Verander uw passie in een succesvolle carrière met de Global Online MSc in Sport Business, Management en Beleid van de Universiteit van Manchester. Naarmate de sportsecto ... [+]

Beschrijving van het programma

Verander uw passie in een succesvolle carrière met de Global Online MSc in Sport Business, Management en Beleid van de Universiteit van Manchester. Naarmate de sportsector zich uitbreidt, openen zich wereldwijd nieuwe commerciële kansen voor mensen met de drive, passie en kennis om te slagen.

Geleverd vanuit een stad die wereldwijd bekend staat als een centrum voor sportieve excellentie en innovatie, leer je van enkele van de grootste merken van de sport en onderzoeksgestuurde, gespecialiseerde academici en heb je de vrijheid om:

Studeer overal ter wereld, met alleen een laptop en een internetverbinding.Profiteer van de ervaring en begeleiding van een adviesraad bestaande uit enkele van de grootste merken in de sector, waaronder Sport England en de Football Foundation.Ontwikkel expertise die toonaangevende sportorganisaties nodig hebben - van sportbeleid en marketing tot data-analyse, sportpolitiek, financiën, rechten en meer.Maak gebruik van uw professionele kennis om de principes die u leert relevant te maken voor uw huidige functie, door 'echte' werkplekprojecten uit te voeren die u kunnen helpen uw profiel op het werk te verbeteren terwijl u studeert.Vergroot uw wereldwijde netwerk door regelmatige online samenwerking met professionals over de hele wereld.Ontvang studieondersteuning tijdens je hele reis bij ons, van een van onze student succesadviseurs.Voltooi de reis van je meester in slechts twee jaar en studeer wanneer het jou uitkomt.... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
September 2019
Engels
Deeltijd
24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Study Global Online programmes with Manchester Metropolitan University