Lees de Officiële Beschrijving

Als u iemand in zijn moedertaal toespreekt, heeft hij 10 keer meer kans om bij u te kopen - ongeacht zijn of haar kennis van het Engels.

- Gary Muddyman , Financial Times, 23 september 2015

Waarom Arabisch leren?

Het Arabisch is een belangrijke wereldtaal en de redenen om de taal te leren zijn legio.

  • Arabisch is een van de zes officiële werktalen van de Verenigde Naties.
  • Het is de moedertaal van zo'n 325 miljoen mensen.
  • De Arabisch sprekende wereld, en met name de Golfstaten, zijn de vijfde grootste handelspartners voor de EU.
  • Arabisch is een taal die door verschillende overheidsinstanties over de hele wereld als 'van cruciaal belang' wordt beschouwd.

Culturen overbruggen met talen

De Arabische wereld wordt beschouwd als een cultuur van 'hoge context' (ET Hall). Persoonlijke relaties zijn erg belangrijk. Arabische zakenpartners waarderen en respecteren iedereen die de moeite heeft genomen om een ​​basis Arabisch te leren. En toch hebben veel van de mensen binnen bedrijven - op de grond - vaak niet de nodige taalvaardigheden en cultureel begrip om de uitdaging aan te gaan om zaken te doen in de Arabische wereld.

ArabicOnline biedt waardevolle bedrijfsadviezen, notities over zakelijke etiquette en culturele informatie over zakendoen in de Arabische wereld. ArabicOnline helpt cursisten vermijden om elementaire en onnodige fouten te maken.

Arabisch leren - de huidige situatie

De laatste jaren is de belangstelling voor het leren van Arabisch enorm toegenomen. Veel mensen willen echter Arabisch leren en er is een acuut tekort aan hoogwaardige, betrouwbare en gezaghebbende cursussen die Arabisch als vreemde taal leren en die zijn ontworpen voor Europese of westerse studenten.

Veel bestaande Arabische cursussen hebben de neiging om vooral belang te hechten aan woordenschat, structuren en grammatica. Met andere woorden, ze houden zich aan traditionele concepten en gebruiken verouderde taalleermethodes. Ze behandelen het Arabisch vaak als een dode taal, zoals het Latijn. Ze verwaarlozen ook vaak het steeds belangrijker wordende culturele bewustzijn en erkennen niet dat een cursist cultureel competent moet zijn om een ​​taal te begrijpen en adequaat te kunnen communiceren.

Dit vereist een ander soort cursus dan het aanbod.

Veel online eLearning-cursussen gaan zelden verder dan 'boeken op het scherm'. Deze cursussen zijn vaak presentatief. De leerling moet aanzienlijke cognitieve en analytische vaardigheden inbrengen om een ​​taal te leren. Weinig mensen hebben de tijd of academische vaardigheden om met dergelijke producten succesvol te leren.

Bovendien zijn deze cursussen, zowel in gedrukte als online vorm, zelden gebaseerd op het Common European Framework of Reference, en de syllabus van de cursus is vaak gericht op algemene niveaus zoals 'beginner'
ArabicOnline behandelt Arabisch als een dynamische, levende taal. De focus ligt op communicatie in alledaagse situaties.

Onze aanpak om Arabisch te leren

De pedagogische benadering van ArabicOnline kan worden omschreven als een cognitieve constructivistische benadering van leren, in het bijzonder het leren van talen, die wordt gecombineerd met de momenteel beschikbare technologie van desktop- / laptopcomputers, tabletcomputers en smartphones. Deze benadering ziet leren, net als Common European Framework of Reference, als een actief proces en lerenden als actieve betekenisgevers.

Leerders worden begeleid door een taakgerichte benadering door middel van een reeks eenheden, modules en stappen om Arabisch te verwerven en een bewustzijn van de Arabische cultuur.

De ArabicOnline-benadering is met name geschikt voor niet-academische studenten en beroepsleerlingen die niet voltijds studeren. Leerders kunnen leren met het Arabisch schrift of met het westerse schrift (transliteratie). ArabicOnline is gebaseerd op Niveaus A1 / A2 van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Moderne Talen: de internationale benchmark voor het definiëren van taalvaardigheidsniveaus en die in heel Europa wordt erkend.

Totale onderdompeling - e-ImmersionPlus

Door de cursus Arabisch op meerdere platforms en apparaten uit te voeren, heeft het ArabicOnline-team een ​​situatie gecreëerd die streeft naar een totale onderdompelingssituatie van het leren van talen. Deze situatie wordt gedefinieerd als e-immersionplus® , een concept ontwikkeld en een term bedacht door het projectteam.

De e-immersionplus- omgeving zorgt ervoor dat de inhoud van de cursus zodanig is aangepast dat de volledige cursus of delen van de cursus respectievelijk toegankelijk zijn op desktop- / laptopcomputers, op tabletcomputers en ook op smartphones, elk van deze technologische apparaten die de andere aanvullen. Hierdoor kunnen studenten de contactmomenten met het Arabisch hebben die nodig zijn om duurzaam leren te laten plaatsvinden.

Het team

ArabicOnline is ontwikkeld door een team van academische experts, lerarenopleiders, programmeurs en uitgevers uit vier Europese landen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Pendragon Educational Publishers

ArabicOnline.Eu is de originele internationaal erkende cursus Arabisch als vreemde taal. Ondersteund door de Europese Commissie en ontworpen voor Europese en westerse stu ... [+]

ArabicOnline.Eu is de originele internationaal erkende cursus Arabisch als vreemde taal . Ondersteund door de Europese Commissie en ontworpen voor Europese en westerse studenten.

Onze online cursussen Arabisch voor beginners tot gevorderden zijn ontworpen voor zelfstudie via internet. Ze zijn ontwikkeld met vooraanstaande academici en experts op het gebied van het Arabisch als vreemde taal en zijn geschikt voor alle soorten leerlingen, ongeacht hun leeftijd of academische achtergrond.

Belangrijkste functiesEen jaarabonnement - biedt veel waar voor uw geldVolledig interactieve cursussen online beschikbaar via internetDe cursussen gebruiken Modern Standaard ArabischOntworpen voor zelfstudie met de nadruk op communicatie in het Arabisch in alledaagse situatiesUitgebreide ondersteuningsmaterialen en downloadsBijkomende voordelen, zoals studieplannen, handleiding voor Arabisch schrijven, werkbladen... [-]
Verenigd Koninkrijk Torquay
Open Inschrijving
Engels
Online
Lees meer in Nederlands
Pendragon Educational Publishers

Heb je al een goede basis in het Arabisch? Het Advanced Arabic Premium-programma is een speciale online cursus. Het programma is bedoeld voor individuele studenten die mi ... [+]

Heb je al een goede basis in het Arabisch?

Het Advanced Arabic Premium-programma is een speciale online cursus . Het programma is bedoeld voor individuele studenten die minimaal twee jaar Arabisch hebben gestudeerd. Studenten kunnen op elk moment beginnen en in hun eigen tempo en volgens hun eigen tijdsschema studeren. Er zijn geen extra materialen nodig.

ArabicOnline.Eu is de originele internationaal erkende cursus Arabisch als vreemde taal . Ondersteund door de Europese Commissie en ontworpen voor Europese en westerse studenten.

Arabic Online wordt uitgegeven door Pendragon Educational Publishers , een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling van online taalcursussen van hoge kwaliteit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Torquay
Open Inschrijving
Engels,Arabisch
Online
Lees meer in Nederlands
Pendragon Educational Publishers

Het Arabisch Premium-programma is een speciale online cursus. Het programma is bedoeld voor individuele studenten die hun studies met testen en certificaten willen valide ... [+]

Het Arabisch Premium-programma is een speciale online cursus . Het programma is bedoeld voor individuele studenten die hun studies met testen en certificaten willen valideren. Studenten kunnen op elk moment beginnen en in hun eigen tempo en volgens hun eigen tijdsschema studeren. Er zijn geen extra materialen nodig.

Belangrijkste functiesToegang tot al onze Arabische online cursussen en bronnenZelfevaluatietests op belangrijke mijlpalenPrestatietests (A1, A1, B1, enz.)Certificaten en digitale badges

ArabicOnline.Eu is de originele internationaal erkende cursus Arabisch als vreemde taal . Ondersteund door de Europese Commissie en ontworpen voor Europese en westerse studenten.

Gepubliceerd door Pendragon Educational Publishers , een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling van online taalcursussen van hoge kwaliteit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Torquay
Open Inschrijving
Engels,Arabisch
Online
Lees meer in Nederlands
Pendragon Educational Publishers

Krijg toegang tot een nieuwe taal, cultuur en markt! Voor professionals, studenten en al diegenen die zich willen bezighouden met deze fascinerende taal en cultuur. ... [+]

Blijf voorop lopen. Leer een taal van cruciaal belang.

Onze online cursus Turks is bedoeld voor complete beginners. Het is ideaal voor zelfstudie. Het kan ook worden geïntegreerd in bestaande programma's voor het leren van talen (gemengde leeromgevingen) met online- of klasleraren.

De cursus is volledig op zichzelf staand. Er zijn geen andere software of bronnen nodig.

Iedereen die van plan is de bedrijfswereld te betreden, vindt een solide basis voor toekomstige contacten in Turkije.

Scholen, hogescholen en universiteiten die hun studenten willen voorbereiden op een carrière in het bedrijfsleven, zullen eveneens van de cursus profiteren.

Sluit je aan bij onze twee hoofdpersonages, Frank en Sarah, terwijl ze naar Istanbul reizen om nieuwe contacten te leggen. Sluit je dan bij hen aan in Bursa als ze op zoek zijn naar zakelijke kansen en onderhandelingen beginnen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Torquay
Open Inschrijving
Engels,Turks
Online
Lees meer in Nederlands