Lees de Officiële Beschrijving

De Retail Banking Academy is de enige internationale opleidingsacademie die vanuit het oogpunt van de beoefenaar kwalificaties aanbiedt die uitsluitend zijn gericht op best practice-principes in retailbankieren.

Opgericht door Michael Lafferty, voorzitter Lafferty Group, Dick Harryvan, voormalig CEO ING Direct en dr. Abdul Rahman, is de missie van de Academie om retailbankieren te promoten als een internationaal erkend beroep.

Ons doel is bankiers in staat te stellen mensen te dienen.

Wat maakt RBA uniek?

Wat maakt RBA uniek? van Retail Banking Academy op Vimeo.

De Retail Banking Academy ( RBA ) is opgericht vanuit de overtuiging dat retailbankieren een vak is en onze missie is retailbankieren te promoten als een internationaal erkend beroep.

De RBA is de enige internationale, educatieve en professionele instantie die zich exclusief toelegt op retailbankieren. Ons Certified Retail Banker (CRB) -programma is het enige in zijn soort dat retailbankiers in staat stelt om een ​​gestructureerd certificeringsprogramma te starten dat elk aspect van de industrie van begin tot eind omvat.

De RBA biedt kwalificaties die:

  • Koppel elke silo in de retailbank, op elk niveau.
  • Behandel alle aspecten van retailbankieren, inclusief kaarten en betalingen, MKB-leningen en islamitisch bankieren
  • Zijn afgestemd op elk ervaringsniveau, van fundamentals op instapniveau tot middelmanagement en strategisch leiderschap.
  • Zijn op maat gemaakt, met programma's die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften en doelstellingen van elke bank te voldoen.
Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:


Retail Banking Academy

De Retail Banking Academy® streeft ernaar het Retail Banking Certification programma de erkende standaard voor professionele retailbankiers wereldwijd te maken. ... [+]

Word een Certified Retail Banker

De Retail Banking Academy® streeft ernaar het Retail Banking Certification programma de erkende standaard voor professionele retailbankiers wereldwijd te maken.

Hoe lang duurt het om een ​​Certified Retail Banker te worden?

Om de Certified Retail Banker (CRB) kwalificatie te behalen, moet u drie examens aflopen. Het duurt gemiddeld drie jaar om de CRB-kwalificatie te behalen, als u een examen per jaar zult nemen. Het is echter mogelijk om binnen 3 maanden alle 3 niveaus te voltooien als u zes maanden een examen doet.

Wat is Retail Banking I en voor wie is het?

Retail Banking I is bedoeld om kandidaten voor te stellen aan de theoretische en praktische kerncompetenties die nodig zijn voor succes binnen een retail banking organisatie. Deze cursus is ideaal voor retailbankiers om hun omvang en bank kennis te vergroten. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 - 13 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Retail Banking Academy

... [+]

Wat is de structuur van het programma? HOEVEEL KOST HET?

Wat krijg ik? Kom ik in aanmerking?

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 30 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Retail Banking Academy

Kaarten en betalingen Ik ben een gespecialiseerd programma dat een breed overzicht en dekking biedt van de gehele levenscyclus van alle soorten betaalkaarten, inclusief c ... [+]

Word Certified Cards en Payments Professional

Kaarten en betalingen Ik ben een gespecialiseerd programma dat een breed overzicht en dekking biedt van de gehele levenscyclus van alle soorten betaalkaarten, inclusief creditcards en betaalkaarten, prepaidkaarten, bedrijfskaarten en mobiele betalingen.

Deze cursus is ideaal voor kaarten en betalende professionals die hun reikwijdte en kennis vergroten in de kaartenindustrie. Als functionele specialist krijgt u een goed begrip van andere gebieden, samen met een strategische greep van de industrie die internationale tendensen en beste praktijken omvat.

Het programma biedt flexibel leren, met zelfstudie, die uitsluitend beschikbaar is in onze cursus... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 - 13 maanden
Online
Lees meer in Nederlands