Retail Banking Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Retail Banking Academy is de enige internationale opleidingsacademie die vanuit het oogpunt van de beoefenaar kwalificaties aanbiedt die uitsluitend zijn gericht op best practice-principes in retailbankieren.

Opgericht door Michael Lafferty, voorzitter Lafferty Group, Dick Harryvan, voormalig CEO ING Direct en dr. Abdul Rahman, is de missie van de Academie om retailbankieren te promoten als een internationaal erkend beroep.

Ons doel is bankiers in staat te stellen mensen te dienen.

Wat maakt RBA uniek?

Wat maakt RBA uniek? van Retail Banking Academy op Vimeo.

De Retail Banking Academy ( RBA ) is opgericht vanuit de overtuiging dat retailbankieren een vak is en onze missie is retailbankieren te promoten als een internationaal erkend beroep.

De RBA is de enige internationale, educatieve en professionele instantie die zich exclusief toelegt op retailbankieren. Ons Certified Retail Banker (CRB) -programma is het enige in zijn soort dat retailbankiers in staat stelt om een ​​gestructureerd certificeringsprogramma te starten dat elk aspect van de industrie van begin tot eind omvat.

De RBA biedt kwalificaties die:

  • Koppel elke silo in de retailbank, op elk niveau.
  • Behandel alle aspecten van retailbankieren, inclusief kaarten en betalingen, MKB-leningen en islamitisch bankieren
  • Zijn afgestemd op elk ervaringsniveau, van fundamentals op instapniveau tot middelmanagement en strategisch leiderschap.
  • Zijn op maat gemaakt, met programma's die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften en doelstellingen van elke bank te voldoen.

Locaties

Londen

Address
Retail Banking Academy
International House, 1-6 Yarmouth Place, Mayfair

W1J 7BU Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk