Lees de Officiële Beschrijving

Werk slimmer met de korte online cursussen van Red Smart Academy

Of u nu op zoek bent naar upskill, uw vertrouwen opbouwt, een promotie wilt krijgen of uw eigen bedrijf wilt starten, onze online korte cursussen zorgen ervoor dat u over de vaardigheden en knowhow beschikt die u nodig hebt om u te onderscheiden van de massa.

Ontwikkeld via een samenwerking tussen Red Magazine en een van de toonaangevende creatieve universiteiten van het Verenigd Koninkrijk, Falmouth University, combineren de cursussen het beste van beide werelden, boeiende inhoud en toonaangevende leerprocessen in combinatie met een nuchtere aanpak en up-to-date trends en inzichten.


Korte cursussen om je te onderscheiden van de rest

Neem deel aan een van onze cursussen en profiteer van:

Kwaliteit
Een uitdagende en opwindende leerervaring

Flexibiliteit
Studeer online, waar en wanneer het u uitkomt

Prestige
Certificaat van een wereldberoemde universiteit


Maak je klaar om te leren en te groeien

Onze online korte cursussen bieden u een unieke boeiende en opwindende leerervaring, door een combinatie van deskundige begeleiding en regelmatige feedback van uw mentor, evenals de mogelijkheid om samen te werken en ideeën uit te wisselen met leeftijdsgenoten uit het hele land en zelfs over de hele wereld .

De inhoud van de cursus bevat presentaties, interviews en casestudy's om ervoor te zorgen dat u begrijpt en kunt toepassen wat u leert in een levensechte omgeving met onderwerpen opgesplitst in hanteerbare brokken en wekelijks beschikbaar voor u.

Je leert, communiceert en werkt samen met je klasgenoten om je kennis en vaardigheden open te stellen voor verschillende perspectieven en nieuwe kansen.

U kunt een uur aan gepresenteerde online content verwachten met elke week ongeveer 4 uur zelfstudie om de inhoud te voltooien.


In een oogopslag

Je online klaslokaal

Een eenvoudig te gebruiken, intuïtieve interface wordt uw online klaslokaal. Hier hebt u toegang tot de diverse materialen die uw leren ondersteunen en waarmaken; alles waar je door je deskundige tutor door wordt geleid.

Je zult je nooit alleen voelen in je online klaslokaal. Je zult regelmatig interactie hebben, vragen stellen en je regelmatig bezighouden met je medestudenten op de cursus, evenals met je mentor.

Stel de vragen die u nodig hebt wanneer u dat wilt en verkrijg waardevolle inzichten en perspectieven van uw collega's terwijl u ervaringen, ideeën en gedachten deelt.


Begin

Maak deel uit van een unieke online leerervaring en open nieuwe kansen voor u en uw bedrijf.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Red Smart Academy With Falmouth University

Denkt u erover om uw eigen bedrijf te beginnen, of heeft u misschien al de knoop doorgehakt en heeft u gewoon een helpende hand nodig om uw nieuwe bedrijf nog verder te h ... [+]

Leer hoe u een succesvol klein bedrijf kunt runnen

Denkt u erover om uw eigen bedrijf te beginnen, of heeft u misschien al de knoop doorgehakt en heeft u gewoon een helpende hand nodig om uw nieuwe bedrijf nog verder te helpen?

Er zijn veel dingen te overwegen bij het opstarten van een eigen bedrijf, van het begrijpen van uw klanten tot budgetten, bedrijfsplannen en wetgeving.

Waarom deze cursus

Deze online cursus van acht weken helpt je om je weg te vinden en te navigeren door alle essentiële elementen van het starten van je eigen bedrijf.

U krijgt de essentiële vaardigheden en zakelijke kennis die u nodig hebt om een ​​succesvol bedrijf te runnen, en richt u op goedkope, snel te implementeren strategieën waarmee u opkomende trends en technologieën kunt benutten en leren door te doen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Falmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Red Smart Academy With Falmouth University

Of u nu de online aanwezigheid van uw persoon of merk beheert, het gebruik van de juiste afbeeldingen is een essentieel onderdeel van het vertellen van uw verhaal via soc ... [+]

Breid uw merk online uit

Of u nu de online aanwezigheid van uw persoon of merk beheert, het gebruik van de juiste afbeeldingen is een essentieel onderdeel van het vertellen van uw verhaal via sociale media.

Terwijl velen van ons tegenwoordig een camera dragen, onze telefoons, elke dag in onze zakken, hoeveel van ons weten het echt hoe we het kunnen gebruiken om afbeeldingen te maken en te delen die impact hebben op het publiek van sociale media?

Waarom deze cursus

Deze vier weken durende online cursus is uw essentiële gids voor visuele verhalen en leert u hoe u de beeldgereedschappen die voor u beschikbaar zijn, kunt optimaliseren en hoe u ze op de juiste manier kunt toepassen om boeiende verhalen te maken op sociale mediaplatforms.... [-]

Verenigd Koninkrijk Falmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Red Smart Academy With Falmouth University

Tegenwoordig is contentcreatie, inclusief bloggen en vloggen, niet alleen een hobby, het is een belangrijk bedrijf, zelfs het uitdagen van televisie als het gaat om enter ... [+]

Hoe een inhoudschepper te zijn

Tegenwoordig is contentcreatie, inclusief bloggen en vloggen, niet alleen een hobby, het is een belangrijk bedrijf, zelfs het uitdagen van televisie als het gaat om entertainmentwaarde.

Het creëren van duizenden content vraagt ​​duizenden trouwe volgers en op hun beurt grote sponsorcontracten, dankzij een relatief nieuwe industrie die de eetlust van het publiek voor kwaliteitsinhoud ondersteunt; of dat wordt gepresenteerd via blogs, webpagina's, sociale media-berichten, nieuwsbrieven of zelfs videoblogs.

Iedereen kan inhoud maken met een mobiele telefoon en pc, maar slechts weinigen bereiken volgers buiten hun eigen sociale kringen. Wat zijn de geheimen van succesvolle contentcreatie? Hoe onderscheid je je van de concurrentie om een ​​grote impact te maken? Hoe kunt u ervoor zorgen dat wat u publiceert, effectief is en hoe kunt u aantrekkelijke inhoud maken die nieuwe volgers aantrekt?... [-]

Verenigd Koninkrijk Falmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 weken
Online
Lees meer in Nederlands