Red Smart Academy With Falmouth University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Werk slimmer met de korte online cursussen van Red Smart Academy

Of u nu op zoek bent naar upskill, uw vertrouwen opbouwt, een promotie wilt krijgen of uw eigen bedrijf wilt starten, onze online korte cursussen zorgen ervoor dat u over de vaardigheden en knowhow beschikt die u nodig hebt om u te onderscheiden van de massa.

Ontwikkeld via een samenwerking tussen Red Magazine en een van de toonaangevende creatieve universiteiten van het Verenigd Koninkrijk, Falmouth University, combineren de cursussen het beste van beide werelden, boeiende inhoud en toonaangevende leerprocessen in combinatie met een nuchtere aanpak en up-to-date trends en inzichten.


Korte cursussen om je te onderscheiden van de rest

Neem deel aan een van onze cursussen en profiteer van:

Kwaliteit
Een uitdagende en opwindende leerervaring

Flexibiliteit
Studeer online, waar en wanneer het u uitkomt

Prestige
Certificaat van een wereldberoemde universiteit


Maak je klaar om te leren en te groeien

Onze online korte cursussen bieden u een unieke boeiende en opwindende leerervaring, door een combinatie van deskundige begeleiding en regelmatige feedback van uw mentor, evenals de mogelijkheid om samen te werken en ideeën uit te wisselen met leeftijdsgenoten uit het hele land en zelfs over de hele wereld .

De inhoud van de cursus bevat presentaties, interviews en casestudy's om ervoor te zorgen dat u begrijpt en kunt toepassen wat u leert in een levensechte omgeving met onderwerpen opgesplitst in hanteerbare brokken en wekelijks beschikbaar voor u.

Je leert, communiceert en werkt samen met je klasgenoten om je kennis en vaardigheden open te stellen voor verschillende perspectieven en nieuwe kansen.

U kunt een uur aan gepresenteerde online content verwachten met elke week ongeveer 4 uur zelfstudie om de inhoud te voltooien.


In een oogopslag

Je online klaslokaal

Een eenvoudig te gebruiken, intuïtieve interface wordt uw online klaslokaal. Hier hebt u toegang tot de diverse materialen die uw leren ondersteunen en waarmaken; alles waar je door je deskundige tutor door wordt geleid.

Je zult je nooit alleen voelen in je online klaslokaal. Je zult regelmatig interactie hebben, vragen stellen en je regelmatig bezighouden met je medestudenten op de cursus, evenals met je mentor.

Stel de vragen die u nodig hebt wanneer u dat wilt en verkrijg waardevolle inzichten en perspectieven van uw collega's terwijl u ervaringen, ideeën en gedachten deelt.


Begin

Maak deel uit van een unieke online leerervaring en open nieuwe kansen voor u en uw bedrijf.

Locaties

Falmouth

Address
Woodlane
TR11 4RH Falmouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden