Lees de Officiële Beschrijving

Globale Kwalificaties voor Globale Posities

Verzendkollege Is een wereldwijde hogeschool met kantoren in Londen. Wij bieden Globale Kwalificaties voor Globale Posities. Sluit je aan bij de Spannende wereld van verzending, expeditie, logistiek En multinationale handel via onze internationale webgebaseerde cursussen. Onze cursussen geven u de praktische kennis Om uw carrière verder te maken of de wereld van mondiale handel aan te sluiten in het comfort van uw huis of kantoor. Onze Gespecialiseerde tutors zijn hooggekwalificeerd In hun velden met meer dan 20 jaar ervaring. Elke student krijgt een a Persoonlijke e-docent Hen begeleiden en bijstaan ​​met hun studies.

WAAROM

1. Onze cursussen

De cursussen zijn aangepast en gepersonaliseerd om aan uw behoeften en levensstijl te voldoen en zijn van de hoogste kwaliteit. Onze cursussen zijn praktisch en gemakkelijk te begrijpen en te implementeren in de werkomgeving. Uw online cursus wordt vergemakkelijkt door uw persoonlijke e-Tutor en u ontvangt per week een persoonlijke cursusplan van uw e-Tutor om u te helpen uw studieprogramma te volgen.

2. Succes van onze studenten

Onze studenten gaan verder met hun persoonlijke bedrijfsdoelstellingen door hun kennisbasis te verrijken via onze cursussen. Dit geeft hen vertrouwen om hun carrière ambities na te streven en hun carrière te versnellen.

3. Global Accreditation and Membership

Onze cursussen zijn geaccrediteerd en erkend door The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege is op het Verenigd Koninkrijk Register of Learning Providers (UKRL). Ons UKRL-leveranciers referentienummer is: 10053609.

4. Unieke leeromgeving

Bij ShippingCollege kunt u met uw unieke leeromgeving uw leerambities aanvullen en dit in uw tijd en in uw tempo doen. Dit zou in het comfort van uw huis of kantoor zijn waar u gemakkelijk online toegang heeft tot onze modules. Wij zijn toegankelijk voor alle studenten 'over de hele wereld.

5. Onze e-Campus en Global Network

Studenten hebben 24/7 toegang tot informatie via onze online campus die toegang heeft tot onze cursusportal en bibliotheek. We hebben onlangs een studentenforum toegevoegd voor vragen en netwerken. U maakt deel uit van ons wereldwijde netwerk dat we hebben gecreëerd via ons online studentenforum.

6. Training Professionals

Onze cursus schrijvers zijn internationale experts met 20 jaar ervaring in deze gespecialiseerde industrie. We zijn erkend als trainingspersoneel. Onze professionele licenties, verenigingen en lidmaatschappen helpen ons in contact te houden met de verzendgemeenschap, dezelfde verzendgemeenschap die we u trainen om u te helpen of u te helpen groeien.

Onze Missie en Visie

Om te leren is meer empowerment dan te worden geleerd

Shippin College MV

Onze Missie

De missie van ShippingCollege is om studenten een dynamisch onderwijs te bieden op basis van uitmuntendheid en flexibiliteit die blijvende waarde en relevantie creëert voor ontwikkelende carrières.

Om te leren is meer empowerment dan te leren, daarom richten we ons op praktisch toepasselijke kennis. Wij geven vaardigheden in de zoektocht naar toepasselijke uitkomsten.

Onze visie

ShippingCollege zal de erkende leider zijn in de evolutie van online leren voor de Shipping, Clearing and Forwarding en Global Logistics-industrie.

Living Onze waarden

We bereiken onze missie door onze waarden te waarborgen, met als doel het hoogste niveau te bereiken van:

 • Respect: Faculteit en medewerkers van ShippingCollege houden het hoogste inzicht voor elkaar, onze studenten, onze gemeenschappen en onze omgeving.
 • Innovatie: Wij waarderen nieuwe, haalbare ideeën en streven erop om ervoor te zorgen dat de cursusinhoud relevant en engagerend is.
 • Servicegericht: Door instructie en begeleiding dienen wij de behoeften van onze studenten met kennis en vaardigheden, waardoor anderen voor onszelf staan.
 • Teamwork: Door elkaar te ondersteunen, bereiken we meer dan wat individueel mogelijk is.
 • Integriteit: Ons persoonlijk en professioneel gedrag wordt geleid door eerlijkheid, ethiek en geweten.

Het bereiken van ons doel

Ons doel is kennis en vaardigheden te geven die studenten helpen hun dromen te behalen. Wij maken de training toegankelijk, stimulerend en handig voor wereldwijd georiënteerde gedachten.

Toegewijd aan het behoud van ShippingCollege's doel en waarden, onze faculteit:

 • Streeft naar continue vernieuwing en innovatie
 • Maakt een participatieve en collaboratieve cultuur
 • Neem deel aan de voortdurende academische en professionele ontwikkeling
 • Waardeert diversiteit en stimuleert respect voor bijdragen van alle culturen
 • Bevordert succes en handhaaft kwaliteit

Kwaliteit van service en flexibiliteit van het bestuderen van opties

 • Het aanbieden van flexibele kwaliteitscursusinhoud die praktisch in het betreffende vakgebied vereist is.
 • Focus op het bemeesteren van praktische vaardigheden en technieken
 • Het aanbieden van online cursussen voor flexibele leerbenadering

Kwaliteit van de dienstverlening

Men kan denken dat de kwaliteit van de dienst de zichtbare voorbereiding, de klaslokaal, de basishygiëne, de klasgrootte of de goed voorbereide cursusstructuur moet zijn.

Wij denken echter dat de echte kwaliteit van de dienstverlening onzichtbare kwaliteiten is - de mogelijkheid van tutors, de vrijgevigheid van ondersteuning en zorg, het hart van de studentenstudie, hoewel deze twee kwaliteiten evenwicht moeten hebben.

Bij ShippingCollege leveren we op deze onzichtbare kwaliteiten.

Flexibiliteit van het bestuderen van opties

Onze flexibele leermethode bewijst onze zorg en ondersteuning voor onze studenten en leerlingen.

Persoonlijke e-Tutors die hun studenten begrijpen en luisteren.

We begrijpen dat onze studenten vaak voltijds werken en flexibiliteit en begrip hebben in het behalen van hun doelen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

ShippingCollege

Deze vakken zullen betrekking hebben op de Clearing and Forwarding-industrie, met speciale aandacht voor internationale contracten en betalingen, zeevracht en douane. ... [+]

Wij zijn een wereldwijde universiteit dus alle cursussen zijn online cursussen. Wij bieden:

- Opruiming en doorsturen van pilotencertificaatcursussen

- Vrachtverzending Stichting Certificaat Cursus

- Clearing en doorsturen diploma cursus

Meer informatie over deze cursussen vindt u hieronder.

Clearing en doorsturen van pilotencertificaatcursussen

Deze vakken zullen betrekking hebben op de Clearing and Forwarding industrie, met speciale aandacht voor internationale contracten en betalingen, zeevracht en douane. Al onze cursussen zijn online cursus.

Vul alle 11 pilotencertificaten in en u kunt uw Clearing and Forwarding Diploma schrijven.

U kunt uw diploma als een enkele cursus (tegen lagere kosten) voltooien of de cursuscursus individueel afronden om al uw credits te accumuleren om uw diploma over een langere periode te behalen. Als u van plan bent om uw diploma te verkrijgen, raden we u aan om de cursussen voor de Pilot Certificaat te proberen in de volgorde die ze hieronder vermelden.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
2 - 6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
ShippingCollege

Deze cursus behandelt de basis van de wereldwijde zeevervoer met speciale aandacht voor containerisatie en lijnvaart. ... [+]

Deze cursus behandelt de Basis van de wereldwijde zeevervoer Met bijzondere aandacht voor containerisatie en lijnvaart. Al onze cursussen zijn online cursus Deze cursus is Gericht op een persoon die de maritieme scheepvaartindustrie wil betreden in een administratieve rol, Een nieuwe aanwerving die begint in de industrie, een receptionist of assistent in de scheepvaart of iemand die hun bestaande kennisbasis wil aanvullen.

Dit is een stand-alone certificaat cursus.

Opzet van de cursus

Maritieme scheepvaartcertificaat

Internationale maritieme handel Vaart- en ladingtypen De Container exporteren en importeren transacties Soorten Verzenddiensten De sleutelrolspelers in de zeevervoer Overzicht van Maritime Shipping Documenten Verzendtermijn - Woordenlijst van de industriële termen ... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
4 - 14 dagen
Online
Lees meer in Nederlands
ShippingCollege

Deze cursussen zullen betrekking hebben op de wereldwijde verzending met een speciale focus op containerisatie en de linerindustrie, de basis van de wereldwijde zeevervoe ... [+]

Wij zijn een wereldwijde universiteit dus alle cursussen zijn online cursussen. Wij bieden:

- Maritieme Scheepvaart Pilot Certificaat Cursussen

- Certificaatcursus Maritime Shipping Foundation

- Maritieme Verzend Diploma Cursus

Meer informatie over deze cursussen vindt u hieronder.

Maritieme Scheepvaart Pilot Certificaat Cursussen

Deze cursussen zullen betrekking hebben op wereldwijde verzending met een speciale focus op containerisatie en de linerindustrie. Al onze cursussen zijn online cursus.

Vul alle 7 pilotencertificaten in en u kunt uw maritieme verzendingsdiploma schrijven.

U kunt uw diploma als een enkele cursus (tegen lagere kosten) voltooien of de cursuscursus individueel afronden om al uw credits te accumuleren om uw diploma over een langere periode te behalen. Als u van plan bent om uw diploma te verkrijgen, raden we u aan om de cursussen voor de Pilot Certificaat te proberen in de volgorde die ze hieronder vermelden.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
ShippingCollege

Deze cursussen zullen betrekking hebben op verzending en verkoop om een ​​verkoopmanager in deze branche op te stellen. Het diploma is ook geschikt voor verkopers die de ... [+]

Wij zijn een wereldwijde universiteit dus alle cursussen zijn online cursussen. Wij bieden:

- Opruiming en doorsturen van pilotencertificaatcursussen

- Vrachtverzending Stichting Certificaat Cursus

- Clearing en doorsturen diploma cursus

Meer informatie over deze cursussen vindt u hieronder.

Maritime Shipping Sales Pilot Certificaat Cursussen

Deze cursussen zullen betrekking hebben op verzending en verkoop om een ​​verkoopmanager in deze branche op te stellen.

Vul alle 8 pilotencertificaten in en u kunt uw Maritime Shipping Sales Diploma schrijven.

U kunt uw diploma als een enkele cursus (tegen lagere kosten) voltooien of de cursuscursus individueel afronden om al uw credits te accumuleren om uw diploma over een langere periode te behalen. Als u van plan bent om uw diploma te verkrijgen, raden we u aan om de cursussen voor de Pilot Certificaat te proberen in de volgorde die ze hieronder vermelden. Cursusvereisten... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
2 - 5 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
ShippingCollege

Deze cursussen behandelen de basis van het Freight Forwarding Business. ... [+]

Deze cursus behandelt de Basics van het Freight Forwarding Business.

Al onze cursussen zijn online cursus. Deze cursus is Gericht op een persoon die de freight forwarding industrie wil betreden in een administratieve rol, Een nieuwe aanwerving die begint in de industrie, een receptionist of assistent in de Forwarding-industrie of iemand die hun bestaande kennisbasis wil aanvullen of certificeren.

Dit is een stand-alone certificaat cursus.

Opzet van de cursus

De rol van vrachtvervoeraars Vroege Dagen Van Vracht Doorsturen Forwarders Business Structure Routes en transportmodi Intermodale Freight versus Multimodale Freight Documenten exporteren Documenten importeren ... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
4 - 14 dagen
Online
Lees meer in Nederlands
ShippingCollege

Deze cursussen zullen betrekking hebben op de wereldwijde logistieke sector met een bijzondere focus op supply chain en internationale handel en pbetalingen. We hebben ee ... [+]

Wij zijn een wereldwijde universiteit, daarom zijn al onze cursussen online cursussen

Wij bieden:

- Global Logistics Pilot Certificate Courses

- Global Logistics Diploma Course

Meer informatie over deze cursussen vindt u hieronder.

Cursussen over het wereldwijde logistieke pilootcertificaat

Deze cursussen zullen betrekking hebben op de wereldwijde logistieke sector met een bijzondere nadruk op toeleveringsketen en internationale handel en betalingen.

Voltooi alle 11 pilotencertificaten en u kunt uw Global Logistics-diploma schrijven.

Je kunt je Diploma als één cursus voltooien (tegen lagere kosten) of de Pilot Certificate-cursussen individueel afronden om al je credits te verzamelen om je Diploma over een langere periode te behalen. Als u van plan bent om uw Diploma te behalen, raden wij u aan om de Pilot Certificate-cursussen uit te proberen in de volgorde waarin ze hieronder worden vermeld.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
2 - 6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

UK Online, N1 7GU GB