Lees de Officiële Beschrijving

Het College van Geneeskunde en Veterinaire Geneeskunde bestaat uit twee scholen. Dit zijn de Edinburgh Medical School en de Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Samen vormen we een unieke groepering in het Verenigd Koninkrijk waar dierenartsen, medici en biomedische wetenschappers samenwerken en de gemeenschappelijke oorzaken van ziekte bestuderen die onze populaties beïnvloeden. Onze campussen, onze structuur en de organisatie van onze graden zorgen ervoor dat we mensen van de Royal (Dick) School of Veterinary Studies en Edinburgh Medical School hebben die dezelfde lucht ademen, projecten samen ontwerpen en onderwijzen in hun vakgebied.

Dierenarts

Koninklijke (Dick) School of Veterinary Studies

De hoogst gerangschikte veterinaire school in het Verenigd Koninkrijk in het Research Excellence Framework 2014, de Royal (Dick) School of Veterinary Studies is wereldleider op het gebied van veterinaire opleiding, onderzoek en praktijk. Wij bieden een uitstekend veterinair onderwijs met behulp van een bekroond curriculum, innovatieve onderwijsmethoden en een interdisciplinaire omgeving. We werden voor het eerst in de 2008 onderzoeksbeoordelingsoefeningen van de zeven Britse veterinaire scholen geplaatst voor de kwaliteit van het onderzoek, waarin de internationale reputatie van de school werd bevestigd. Onze klinische diensten - Ziekenhuis voor kleine dieren en grote dierenpraktijken - behoren tot de meest invloedrijke centra voor klinische zorg in het Verenigd Koninkrijk.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical School herbergt drie Deaneries. Dit zijn Biomedische Wetenschappen, Klinische Wetenschappen en Moleculaire, Genetische en Bevolkingsgezondheidwetenschappen.

Onderwijs voor het MBChB-programma en andere biomedische voorgraadse en postdoctorale programma's vindt plaats in de drie Deaneries. Door de juiste personen samen te brengen, zowel klinisch als niet-klinisch, combineren en creëren wij de mogelijkheden om spannend werk te ontwikkelen dat een verschil maakt in het leven van mensen. Edinburgh Medical School levert een eersteklas opleiding in eersteklas faciliteiten door opgewonden mensen die op de voorgrond staan.

Wij bieden een uitstekende ervaring in een omgeving waar onderzoek gekoesterd en vervolgd wordt. Onderzoek is een belangrijk onderdeel van het leven van elke student als een middel om een ​​denkwijze te begrijpen die hen zal uitrusten om positieve veranderingen voor de mensheid te leveren.

Edinburgh Medical School: Biomedische Wetenschappen

Door middel van baanbrekend onderzoek herbergt de Biomedische Wetenschappen het Centrum voor Cognitieve en Neurale Stelsels, het Centrum voor Integratieve Fysiologie, het Centrum voor Neuroregeneratie en de Afdeling Infectie en Pathway Medicine.

Wij dragen ook bij tot interdisciplinair onderzoek met deze aangesloten centra: Edinburgh Infectious Diseases, Edinburgh Neuroscience, het Epirepsiecentrum Muir Maxwell, het Patrick Wild Center en Farmacologie, Toxicologie en Therapeutics.

Onderzoeksthema's binnen de decaan omvatten:

  • Genen en ontwikkeling
  • Membraanbiologie
  • Neurale controle systemen
  • Cognitie, leren en synaptische plasticiteit
  • Neurofarmacologie
  • Basis- en klinische virologie
  • Bacteriële pathogenese en chemotherapie

Ook binnen de decaan is de Biomedische Onderwijsorganisatie (BMTO), die een essentiële rol speelt bij het beheer, de coördinatie en de implementatie van het bacheloronderwijs.

De BMTO is verantwoordelijk voor het BSc Medical Sciences programma, samen met tal van Honours programma's in Biologische Wetenschappen, Medische Wetenschappen en Veterinaire Wetenschappen, plus veertien Biomedische Wetenschappen cursussen voor studenten.

Dierenarts

Edinburgh Medical School: klinische wetenschappen

Met een langdurig internationaal onderzoeksprofiel herbergt de Klinische Wetenschappen het Centrum voor Cardiovasculaire Wetenschappen, het Centrum voor Klinische Brainwetenschappen, het Centrum voor Inflammatieonderzoek, het Centrum voor Regeneratieve Geneeskunde, het Centrum voor Reproductieve Gezondheid, het Postgraduaat Dental Institute in Edinburgh en de Divisie van de gezondheidswetenschappen.

In de meest recente UK Research Assessment Oefening, was de klinische geneeskunde beoordeeld uit 28 inbreng in heel het Verenigd Koninkrijk.

De Deanery is vooral gebaseerd op Little France.

In Little France hebben de Chancellor's Building, The Queen's Medical Research Institute en het Center for Regenerative Medicine de meest recente onderwijs- en onderzoeksvoorzieningen die grenst aan de Royal Royal Hospital of Edinburgh en het biomedische onderzoekspark, Edinburgh BioQuarter.

Andere Deanery sites zijn het Edinburgh Zieken Kinderziekenhuis, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital en Lauriston Place.

Edinburgh Medical School: Moleculaire, genetische en populatie gezondheidswetenschappen

Moleculaire, genetische en populatie Gezondheidswetenschappen omvat het MRC Instituut voor Genetica en Moleculaire Geneeskunde, het Usher Instituut voor Bevolking Gezondheidswetenschappen en Informatica, de Klinische Proefeenheid van Edinburgh en de Afdeling Patologie.

Het MRC Instituut voor Genetica en Moleculaire Geneeskunde omvat de MRC Human Genetics Unit, het Edinburgh Cancer Research Center en het Center for Genomics and Experimental Medicine.

Het Usher Institute of Population Health Sciences en Informatica omvat het Centrum voor Bevolking Gezondheidswetenschappen, Centrum voor Medische Informatica en Centrum voor Global Health Research.

De Deanery is ook gastheer van de Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), die onlangs volledige registratie was bij het UK Clinical Research Consortium en werd toegekend aan de MRC klinische proeven methodologie hub status, en de Afdeling Pathologie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Het programma is opgezet als een institutionele samenwerking tussen de Universiteit van Edinburgh en SASA (Science and Advice for Scottish Agriculture), een overheidsfaci ... [+]

Beschrijving van het programma

Binnen de conservatiewetenschap is er steeds meer erkenning voor de waarde van genetische gegevens om managementbeslissingen te ondersteunen, maar wetenschappers en managers met de vaardigheden en kennis om de genetische populatietheorie toe te passen op de conservatiepraktijk ontbreken. Binnen deze arena is wildlife forensics een spannend nieuw gebied dat wereldwijd steeds meer aandacht trekt in de strijd tegen de illegale handel in wilde dieren.

De PPD / Cert / Dip / MSc in Applied Conservation Genetics with Wildlife Forensics streeft naar een mix van theoretisch en praktisch onderwijs in de toepassing van genetische gegevens voor natuurbeheer en handhaving van natuurwetten. Het programma bestrijkt alle essentiële aspecten, van populatie genetische theorie, via data-analyse, tot de overwegingen betrokken bij de interpretatie en overdracht van wetenschappelijke bevindingen aan management, beleid en strafrechtelijk onderzoek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Het programma biedt een unieke door onderzoek geleide mogelijkheid om de verschillende aspecten van de toegepaste pluimveekunde te bestuderen en heeft tot doel huidige en ... [+]

Programmabeschrijving

Het programma biedt een unieke door onderzoek geleide mogelijkheid om de verschillende aspecten van de toegepaste pluimveekunde te bestuderen en heeft tot doel huidige en toekomstige professionals te voorzien van vaardigheden, kennis en begrip om lokale en wereldwijde uitdagingen aan te pakken bij duurzame pluimvee productie. doorwerk of met andere verplichtingen.

Deelnemers komen meestal uit een breed scala van achtergronden, waaronder voedingsdeskundigen, fokkers, dierenartsen en andere werknemers in de pluimveesector, die allemaal hun carrière en bedrijven willen ontwikkelen.

Het wordt aangeboden door middel van deeltijd, afstandsonderwijs en is een volledig flexibele mix van technische, wetenschappelijke, voedingskundige en milieu- en managementvaardigheden ontwikkelingsmodules, zodat u uw studies in en rond uw werk en andere verplichtingen kunt aanpassen. Het wordt grotendeels geleverd door pluimveespecialisten van het Schotse Rural College (SRUC) en St David's Poultry Team (dierenartsen).... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit online leerprogramma biedt een interdisciplinaire benadering van het beheer van de natuur. Het brengt expertise samen van de Global Health Academy van de University o ... [+]

Beschrijving van het programma

Dit online leerprogramma biedt een interdisciplinaire benadering van het beheer van de natuur.

Het brengt expertise samen van de Global Health Academy van de University of Edinburgh en wereldwijde partners van partners, om eersteklas onderwijs en onderzoek op het gebied van biodiversiteit, natuur en ecosysteemgezondheid te leveren.

Je beoordeelt alle aspecten van ecosystemen, gericht op behoud en handhaving van hun duurzaamheid in zowel de ontwikkelde als de ontwikkelde wereld.

Dit programma is verbonden aan de Global Academies van de universiteit.

Online leren

Onze online leertechnologie is volledig interactief, bekroond en stelt u in staat om vanuit uw eigen huis of werkplek te communiceren met onze hoog gekwalificeerde onderwijzend personeel.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Een driejarig, deeltijd online postdoctoraal programma dat volledig online wordt gegeven. Gericht op jonge artsen die momenteel een specialistische opleiding in een infec ... [+]

Programmabeschrijving

Dit nieuwe drie jaar durende, parttime, online postgraduaat programma leidt tot de graad van Masters of Science in Clinical Microbiology and Infectious Diseases (CMID).

Gericht op jonge artsen die momenteel een specialistische opleiding in een infectiediscipline volgen, of gaan volgen, staat dit programma open voor stagiairs in het VK en wereldwijd.

Deze graad zal ook aantrekkelijk zijn voor diegenen die hun opleiding hebben voltooid, maar willen voldoen aan de permanente medische opleidingseisen of diegenen die een formele kwalificatie wensen te behalen in Clinical Microbiology and Infectious Diseases.

Het programma is afgestemd op JRCPTB- en RCPath-trainingen in infectiedisciplines: gecombineerde infectieopvolging en opleiding in hogere specialismen in infectieziekten, medische microbiologie en medische virologie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit programma omvat een diepgaande wetenschappelijke benadering van het beheer van gezondheid en welzijn, reproductie, gedrag, voeding en lichaamsbeweging voor paarden. J ... [+]

Programmabeschrijving

Dit programma omvat een diepgaande wetenschappelijke benadering van het beheer van gezondheid en welzijn, reproductie, gedrag, voeding en lichaamsbeweging voor paarden. Je leert ook hoe je een wetenschappelijke benadering praktisch toepast om de gezondheid, het welzijn en de prestaties van paarden te verbeteren.

Ons online programma is het eerste en enige Equine Science-programma dat wordt gehost in een internationaal centrum van veterinaire uitmuntendheid. Het biedt studenten gedetailleerde kennis van en inzicht in de paardenwetenschap en de toepassingen ervan en is een uitstekende voorbereiding op het verbeteren van uw paardenloopbaan of toekomstig onafhankelijk onderzoek, zoals een doctoraat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

De algemene doelstelling van dit online programma voor afstandsonderwijs is om kennis en begrip van dierenwelzijnswetenschappen te bieden, met een focus op de internation ... [+]

Programmabeschrijving

De algemene doelstelling van dit online programma voor afstandsonderwijs is om kennis en begrip van dierenwelzijnswetenschappen te bieden, met een focus op de internationale problemen die voortkomen uit het gebruik van dieren in al zijn vormen.

Het programma wordt geleverd door onderzoekers en docenten van het Jeanne Marchig International Centre for Animal Welfare Education (binnen de Royal (Dick) School of Veterinary Studies) en Scotland's Rural College (SRUC) met een reeks gastdocenten uit de hele wereld.

Het programma biedt cursussen op verschillende gebieden, waaronder:

geschiedenis, cultuur en concepten van dierenwelzijndierlijk gedragdierenwelzijnbeoordelingdierenethiekaanbevelingen en beleidwetgeving, regelgeving en handhavingwetenschapscommunicatietoegepast dierenwelzijn - productie, metgezel en in gevangenschap levende wilde dieren... [-]
Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit programma biedt flexibele postdoctorale studies die speciaal zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de vraag naar online klinisch gedrag van dierengedrag in een onde ... [+]

Programmabeschrijving

Dit programma biedt een flexibele postdoctorale studie die specifiek is gericht op de vraag naar online klinisch gedrag van dierengedrag in een ondersteunde leeromgeving. Het programma maakt gebruik van een evidence-based benadering om de mogelijke motivaties, management en behandelingsopties voor abnormaal en / of probleemgedrag te onderzoeken die gewoonlijk worden uitgedrukt door gezelschapsdiersoorten die in een huiselijke omgeving leven.

Het onderwerp omvat een multidisciplinaire aanpak, gebaseerd op kennis en technieken uit de psychologie, ethologie, neurobiologie, farmacologie en diergeneeskunde. Dit programma bevat onderwijs en leren dat is gericht op je academische voorbereiding op een professionele carrière met gezelschapsdieren in verschillende omgevingen, waaronder klinisch gedragsadvisering voor dieren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ons online Clinical Education-programma maakt gebruik van onze wereldberoemde expertise om uw vaardigheden in het lesgeven en beoordelen van studenten in een klinische om ... [+]

Programmabeschrijving

Ons online Clinical Education-programma maakt gebruik van onze wereldberoemde expertise om uw vaardigheden in het lesgeven en beoordelen van studenten in een klinische omgeving te vergroten.

Dit is een ideaal programma voor mensen met een educatieve rol in relatie tot beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en dierenartsen, inclusief artsen, verpleegkundigen, beoefenaars van de tandheelkunde, klinisch psychologen, ergotherapeuten, degenen die betrokken zijn bij het veterinair onderwijs of geassocieerde wetenschappers (biomedisch of sociaal).

Het is ons doel om u te helpen nadenken over uw praktijk en deze met u te delen, terwijl u tegelijkertijd begrijpt hoe u pedagogische theorieën en bewijs uit de literatuur kunt toepassen. Als gevolg hiervan leert u de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om kwalitatief hoogstaand klinisch onderwijs in uw eigen discipline aan te bieden, te ontwikkelen en te onderzoeken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Het One Health-programma maakt deel uit van de Global Health Academy en we delen veel keuzevakken met andere programma's in de Academie. Dit biedt veel flexibiliteit, zod ... [+]

Programmabeschrijving

One Health bevindt zich op het snijvlak tussen gezondheid van mens, dier en ecosysteem. Als zodanig is het een snel evoluerend onderwerp, goed geschikt om professionals voor te bereiden die het brede scala van hardnekkige en zeer complexe gezondheidsuitdagingen van de 21ste eeuw willen aanpakken. Dit programma is geschikt voor een breed scala aan professionals, wiens disciplinaire achtergronden de gezondheid, biologische, ecologische en sociale wetenschappen kunnen omvatten. Dit programma wordt volledig online geleverd en maakt optimaal gebruik van de baanbrekende, bekroonde online leeromgevingen van de universiteit.

De Universiteit van Edinburgh was de eerste Britse universiteit die zich toelegde op de behoefte aan professionele training van One Health door een speciaal masterprogramma te verzorgen. Dit MSc-programma werd gelanceerd in 2014 en profiteert van de vele sterke punten van de Universiteit van Edinburgh over meerdere disciplines om les te geven van wereldklasse in One Health en de belangrijkste training en vaardigheden te bieden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in dit opkomende gebied. In de nationale Postgraduate Taught Experience Survey (2018) ontvingen we een 92% studenttevredenheidscijfer, als gevolg van het harde werk dat het team levert om de leergemeenschap te bouwen en te ondersteunen die samenkomen om les te geven en te leren over dit programma.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit 3-jarige parttime online MSc-programma in Patient Safety en Clinical Human Factors heeft tot doel alle afgestudeerde gezondheidswerkers (variërend van verpleegsters t ... [+]

Programmabeschrijving

Dit 3-jarige parttime online MSc-programma in Patient Safety en Clinical Human Factors heeft tot doel alle afgestudeerde gezondheidswerkers (variërend van verpleegsters tot chirurgen en anesthesisten) te ondersteunen bij het gebruik van evidence-based hulpmiddelen en technieken om de betrouwbaarheid en veiligheid van alledag te verbeteren gezondheidszorgsystemen en -processen.

Aanvragers voor deze graad zullen op zoek zijn om zich te onderscheiden als ervaren in patiëntveiligheid en in sommigen kunnen ze op zoek zijn naar specialisatie of het nemen van een leidende rol op dit gebied. Het programma zal gebruikmaken van lesmateriaal van een wereldwijd netwerk van enthousiastelingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dit is een online leerprogramma gericht op studenten met een relevante landbouw- en voedingsgerelateerde achtergrond die een grondige kennis van voedselveiligheid willen ... [+]

Programmabeschrijving

Door voedsel overgedragen ziekten vormen wereldwijd een groeiende zorg voor de volksgezondheid. De besmetting van voedsel met micro-organismen of chemicaliën kan in elk stadium van het proces plaatsvinden, van voedselproductie tot consumptie ("van boer tot bord") en als gevolg van milieuverontreiniging, inclusief verontreiniging van water, bodem of lucht. De wereldwijde last van door voedsel overgedragen ziekten wereldwijd is zeer hoog en treft elk jaar ongeveer 600 miljoen mensen met 420.000 doden. Daarom heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het belang benadrukt van het produceren van veilig voedsel dat mensenlevens redt, hulpbronnen bespaart en een positief effect heeft op de economie van elk land.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Voedselzekerheid heeft betrekking op de beschikbaarheid, toegang en gebruik van veilige, voedzame en duurzame voeding voor iedereen, met name kwetsbare groepen in de same ... [+]

Programmabeschrijving

Voedselzekerheid heeft betrekking op de beschikbaarheid, toegang en gebruik van veilige, voedzame en duurzame voeding voor iedereen, met name kwetsbare groepen in de samenleving. De uitdagingen met betrekking tot voedsel zijn niet alleen het bestaan ​​van ongeveer 795 miljoen ondervoede mensen in de wereld (Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO)), maar ook de toenemende aanwezigheid van dieetgerelateerde niet-overdraagbare ziekten (bijv. Diabetes en hartaandoeningen); de bijdrage van de landbouw tot de uitstoot van broeikasgassen en de verandering van het landgebruik. Inzicht in de samenhang van voeding, gezondheid en het milieu, evenals hun wisselwerking, is van essentieel belang om beleid te formuleren dat ons in staat stelt om voedselzekerheid op een duurzame manier te bereiken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ons parttime online afstandsleren-programma biedt een mogelijkheid om een ​​formele kwalificatie te behalen in wetenschapscommunicatie zonder je baan te hoeven verlaten o ... [+]

Programmabeschrijving

De gebieden van wetenschapscommunicatie en publieke betrokkenheid genieten momenteel een ongekende groei. Dit wordt gedreven door een grotere behoefte om de impact van publiek gefinancierd onderzoek aan te tonen, de behoefte aan wetenschap te worden gewaardeerd, meer aandacht van de overheid te krijgen en een verlangen naar een sterkere bewijsbasis voor beleidsbeslissingen. Op het raakvlak tussen wetenschap en verschillende stakeholdergroepen ontstaan ​​er veel carrièrekansen en worden steeds creatievere methodologieën voor wetenschapsbetrokkenheid onderzocht.

Ons parttime online afstandsleren-programma biedt een mogelijkheid om een ​​formele kwalificatie te behalen in wetenschapscommunicatie zonder je baan te hoeven verlaten of naar een andere locatie te verhuizen. Je kunt er in eerste instantie voor kiezen om te beginnen met het Post-Graduate Certificate en vervolgens te beslissen om te studeren voor een diploma en / of een masterdiploma. Je gaat samenwerken met andere studenten van over de hele wereld, vanuit verschillende academische en professionele achtergronden en je zult genieten van een rijke leerervaring tijdens het studeren op het programma.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Schotland, EH3 9HA GB
Social Media