University of Birmingham Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

116285_logos3.png

Grote geesten uitdagen en hun toekomst vormgeven

Word een leider in uw vakgebied met een postgraduaat van de Universiteit van Birmingham . Als een van de beste academische instellingen in het Verenigd Koninkrijk combineert het een lange geschiedenis van rigoureuze academici en de goed geïnformeerde expertise van onze faculteit met innovatieve onderwijsmethoden.

De flexibele online leercursussen van de Universiteit van Birmingham verbinden je met internationale docenten en vakgenoten, zodat je cruciale carrièrevaardigheden en een goed geïnformeerd mondiaal perspectief krijgt. Als lid van de Russell-groep omringt de universiteit van Birmingham studenten ook met het beste wetenschappelijke onderzoek en professionele links in zowel private als publieke sectoren.

Een wereld 'top 100'-instelling (QS World University Rankings 2018) en Russell Group-lid, de Universiteit van Birmingham, daagt al meer dan een eeuw uit om vooraanstaande geesten te ontwikkelen en te ontwikkelen. Die traditie gaat vandaag nog steeds door en omringt studenten met wetenschappelijk onderzoek van topniveau en professionele relaties in zowel private als publieke sectoren - waar en hoe je ook studeert.

"De University of Birmingham past een geweldige 'hands-on'-benadering toe op online lesgeven - via online sessies, via e-mail of zelfs via Skype. Er zijn ook geweldige netwerkmogelijkheden - het meest effectieve geloof ik via de verschillende groepsprojecten."

Safiya Carroll, huidige student Online MSc International Business (Jamaica)

We zijn verheugd om de volgende 100% online postgraduate opleidingen aan te bieden:

Grijp je toekomst met online leren, ontworpen voor de moderne postdoctorale student.

Meer te weten komen

Locaties

UK Online

Address
UK Online, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden