Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Manchester heeft een speciale plaats in de geschiedenis. Onze oorsprong als eerste universiteitsuniversiteit van Engeland is nauw verbonden met de ontwikkeling van Manchester als 's werelds eerste industriële stad.

We werden gevormd bij de geboorte van de moderne wereld en onze oprichters investeerden ons met vooruitstrevende principes en een verlangen om het leven van mensen te verbeteren door onderzoek en onderwijs. Gedurende onze geschiedenis hebben we de weg geëffend en hebben we de moderne wereld vormgegeven door ontdekkingen, ideeën en kennis.

We werken er hard aan om ons erfgoed te behouden, waar u vandaag van kunt genieten door onze collecties te bezoeken en rondleidingen te maken door de historische gebouwen op de campus.

Visie

Onze visie is dat de universiteit van Manchester in 2020 een van de leidende universiteiten ter wereld is.

De universiteit van Manchester was de eerste en meest vooraanstaande van de openbare universiteiten, die de grenzen van kennis heeft bevorderd door onderzoek en onderwijs, maar ook op grotere schaal bijdraagt aan het welzijn van de regio en de samenleving. Deze doelstellingen hebben de instelling sindsdien geleid en blijven onze strategische visie aansturen.

Feiten en cijfers

Wij zijn de grootste single-site universiteit in het Verenigd Koninkrijk, met de grootste studentengemeenschap. In totaal hebben 25 Nobelprijswinnaars hier gewerkt of gestudeerd.

83% van ons onderzoek werd gerangschikt als 'wereldleider' of 'internationaal uitstekend' door het Research Excellence Framework in 2014.

En meer dan negen van de tien van onze pas afgestudeerden gaan rechtstreeks naar werk of volgen vervolgstudies.

We staan ​​op de 34e plaats in de wereld, achtste in Europa en zesde in het Verenigd Koninkrijk in de Academische Ranking van Werelduniversiteiten van 2018. We staan ​​ook op de zevende plaats in Europa in de 2018 Reuters Top 100 meest innovatieve universiteiten.

Bovendien zijn we goed op weg met een van de grootste investeringen in faciliteiten van een Britse universiteit. Dit tienjarenplan zal onze campus transformeren en faciliteiten van wereldklasse creëren voor personeel, studenten en bezoekers ter ondersteuning van onze wereldwijde ambities.

Deze school biedt ook:

MSc

University of Manchester - South America Centre

Deze cursus is een nieuwe manier van aflevering van onze gerenommeerde MSc op het gebied van Electrical Power Systems Engineering op de campus. ... [+]

Cursus overzichtDeze cursus is een nieuwe manier van aflevering van onze gerenommeerde MSc op het gebied van Electrical Power Systems Engineering op de campusEr is veel meer flexibiliteit - het grootste deel van het materiaal kan worden voltooid op een tijdstip dat bij u past via onze online Virtual Learning Environment (ELO)Je ontvangt wekelijks contact met een tutor (via een kleine groep videoconferentie), waar je feedback krijgt en vragen kunt stellenDe cursus is ontworpen om diegenen te ondersteunen die in de industrie werken. Er zijn meerdere toegangspunten en de cursus kan worden voltooid in een tijdschaal die aan uw behoeften voldoetCursus beschrijvingOnderzoek wanneer het u uitkomt

Elektriciteit speelt een steeds grotere rol omdat we koolstofarme energiebronnen willen ontwikkelen. Het ontwerp van elektrische energiesystemen wordt steeds complexer, om intermitterende bronnen van opwekking te beheren en een hogere vraag van nieuwe soorten lading, zoals elektrische voertuigen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester Brazilië São Paulo
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
30 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
University of Manchester - South America Centre

Onze projectmanagementcursus is een door de industrie geleid programma voor afstandsonderwijs dat gebruikmaakt van een praktijkgerichte benadering van projectmanagementon ... [+]

Cursus overzichtBestudeer een op de industrie geïnspireerd programma dat gebruikmaakt van een praktijkgerichte benadering van projectmanagementontwikkelingWe blijven de kennis en praktijk van projectmanagement uitbreiden door actief onderzoek en wereldwijde industriële samenwerking100% online geleverd voor een echt flexibele benadering van studeren, dit programma is ontworpen om tegemoet te komen aan een drukke professionele levensstijlAls student wordt van u verwacht dat u een reflectieve benadering kiest, zodat uw leren kan worden geïnformeerd en op de hoogte gehouden door uw praktijken van het beheren van projecten op de werkplekNetwerk en communiceren met uw collega's om ervaringen en werkwijzen te delen in een breed scala van organisaties en projectomgevingenCursus beschrijvingEen door de industrie geleid programma gericht op het ontwikkelen van uw professionele competenties... [-]
Verenigd Koninkrijk Manchester Brazilië São Paulo
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands