Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Nottingham biedt een breed scala aan cursussen voor bedrijven, economie, onderwijs, aardrijkskunde, recht, politiek en internationale betrekkingen, en sociologie en sociaal beleid.

Reputatie voor uitmuntendheid

De University of Nottingham is een wereldwijde top 100 universiteit en staat in de top 50 voor een aantal onderwerpen uit de sociale wetenschappen in de nieuwste QS World University Rankings. Een echt wereldwijde instelling, met campussen in China en Maleisië, Nottingham verwelkomt studenten van over de hele wereld.

Het biedt een dynamische leergemeenschap waar het onderwijs wordt ondersteund door onderzoek van wereldklasse. In het nieuwste Research Excellence Framework staat de universiteit op de achtste plaats in het VK op een schaal van 'onderzoekkracht' en meer dan 97% van haar onderzoek wordt internationaal erkend. De faculteit levert hier een waardevolle bijdrage aan met onderzoek dat brede effecten heeft op de samenleving, waaronder economie, gezondheid en welzijn, cultuur, openbaar beleid en milieu.

Inspirerende locatie

Scholen binnen de faculteit zijn gevestigd in het hart van Engeland, tegenover University Park en Jubilee Campus. Met een oppervlakte van 300 hectare wordt University Park algemeen beschouwd als een van de mooiste campussen in het Verenigd Koninkrijk, met een roeivijver en glooiende groene heuvels. Het ligt op slechts 10 minuten met de bus van het levendige stadscentrum van Nottingham en is goed verbonden met een tramnetwerk. Jubilee Campus heeft vele prijzen gewonnen voor zijn innovatieve, milieuvriendelijke gebouwen en dankzij de ligging aan het meer en de moderne sculpturen is het een inspirerende leeromgeving.

Toegewijd ondersteuningsnetwerk

De universiteit begeleidt je voordat je aankomt en ondersteunt je tijdens je studie. Ze bieden informatie en begeleiding bij tal van zaken, waaronder internationale kwalificaties, visa, financiën, arbeidsvoorschriften en aanpassing aan het leven in het VK.

Geaccrediteerd door de British Council voor het lesgeven van Engels in het VK, biedt het Center for English Language Education cursussen voor en tijdens je studie om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te ontwikkelen.

De Carrière- en Employability-service biedt loopbaanadvies voor het leven en Student Services helpt u bij eventuele persoonlijke of academische problemen.

Real-world leren

Alle scholen in de faculteit hebben waardevolle relaties met de industrie en onze cursussen voorzien u van de essentiële vaardigheden en specialistische kennis die u nodig hebt om uw professionele doelen te bereiken.

---

De informatie op deze website is opgesteld vóór het academisch jaar waarop deze van toepassing is. Alles is in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de informatie op het moment van publicatie accuraat is, maar wijzigingen (bijvoorbeeld naar cursusinhoud) kunnen zich waarschijnlijk voordoen, gezien het interval tussen het publiceren en het begin van de cursus. Het is daarom erg belangrijk om de website van de universiteit te controleren op updates voordat je je aanmeldt voor de cursus door nottingham.ac.uk/studywithus te volgen . Waar er een verschil is tussen de inhoud van deze website en de website van de universiteit, heeft de inhoud van de website van de universiteit voorrang .

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dit is een spannende kans voor ervaren onderwijsprofessionals om de kritische kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om hun eigen onderzoek uit te voeren en ... [+]

Overzicht

Het Professional Doctorate in Education (EDD) is geschikt voor mensen die werken in:

onderwijs van de eerste jaren tot het hoger onderwijslokale overheid / overheidsdienstonderwijsorganenonderwijs in musea en gevangenissenliefdadigheid / NGOandere educatieve instellingen

Het programma:

is gekoppeld aan oefenen, zodat u kunt putten uit uw eigen educatieve ervaringenis ontworpen voor drukbezette professionals, biedt weekend- / zomeropkomst om naast een fulltime baan in de studeerkamer te kunnen werkenmaakt het mogelijk deel uit te maken van een sterk samenhangend cohort van onderwijsbeoefenaars

Dit is een spannende kans voor ervaren onderwijsprofessionals om de kritische kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om hun eigen onderzoek uit te voeren en daardoor hun onderwijspraktijken en -contexten te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Augustus 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Het wordt gegeven door wereldleidende academische en praktijkdeskundigen, van ons Rights Lab - 's werelds eerste grootschalige onderzoeksplatform voor het beëindigen van ... [+]

Overzicht

Het wordt gegeven door wereldleidende academische en praktijkdeskundigen, van ons Rights Lab - 's werelds eerste grootschalige onderzoeksplatform voor het beëindigen van de slavernij die momenteel de slavernij volgt met satelliettechnologie en ervoor zorgt dat bedrijven geen slavenarbeid gebruiken.

Het zal je niet alleen voorzien van de academische basis van de studie van hedendaagse slavernij, maar ook uitgebreide training over hoe je het beste een verschil kunt maken door de bevrijding en sociale herintegratie van degenen die in de slavernij leven.

Je maakt kennis met belangrijke concepten en uitdagingen in slavernij, bevrijding, anti-slavernij en mensenrechten, en zult profiteren van:... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
9 - 24 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus is bedoeld om u de nodige vaardigheden bij te brengen om een ​​bekwaam, op onderzoek gebaseerd en innovatief Engels voor academische doeleinden (EAP) te worde ... [+]

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om u de nodige vaardigheden bij te brengen om een ​​bekwaam, op onderzoek gebaseerd en innovatief Engels voor academische doeleinden (EAP) te worden.

Wereldwijd is de vraag naar EAP-leraren aanzienlijk toegenomen. Deze groei vloeide voort uit de uitbreiding van het Engels als instructietaal, internationalisering van het hoger onderwijs, een steeds dominantere positie van het Engels als de taal van onderwijs en onderzoek en een snelle uitbreiding van de toegang tot het hoger onderwijs.

Deze cursus richt zich op de ontwikkeling van lerarencompetenties om de academische geletterdheid van studenten te verbeteren. Het omvat kennis en vaardigheden die veel meer omvatten dan de basisbeheersing van vaardigheden in klasmanagement en kennis van taalsystemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Certificate

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Kennis van het internationale mensenrechtensysteem is een essentiële vereiste geworden voor diegenen die zich inzetten voor de verbetering van mensenrechten over de hele ... [+]

Overzicht

Kennis van het internationale mensenrechtensysteem is een essentiële vereiste geworden voor diegenen die zich inzetten voor de verbetering van mensenrechten over de hele wereld. Dit programma voor afstandsleren is ontworpen om u in staat te stellen parttime te studeren om aan uw verplichtingen te voldoen.

Je krijgt een grondige kennis van mensenrechtenwetgeving en -systemen, evenals de mogelijkheid om meer gespecialiseerde interesses na te streven, zoals de rechten van het kind en het internationale strafrecht.

Deze cursus is bedoeld om ervoor te zorgen dat u een gedegen theoretisch inzicht verkrijgt in mensenrechtenwetgeving, evenals de nieuwste kennis over hoe internationale mensenrechtenstandaarden en -systemen in de praktijk werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre