University of Portsmouth Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom bij ons komen?

Portsmouth is een gateway-stad die open staat voor de wereld. Onze universiteit is hetzelfde. Met onze deeltijdse online cursussen kun je overal ter wereld studeren wanneer het jou uitkomt. Bij ons verwerf je de kennis en vaardigheden om je carrièremogelijkheden te vergroten en gaandeweg een wereldwijd netwerk te ontwikkelen. Ga met ons mee op de volgende stap in je educatieve reis. Kijk hoe we u kunnen helpen waar u heen wilt.

# 21
universiteit in het VK

(Guardian University Guide, 2020)

5
sterren voor inzetbaarheid

(QS World University Rankings)

3
startdata per jaar

Februari, mei en september

woman, laptop, business

Onze studenten komen van over de hele wereld. We hebben studenten uit bijna 150 landen verwelkomd en geteld. Wij heten u ook van harte welkom!

De parttime, online cursussen van de University of Portsmouth zijn ontworpen om bij u te passen. Je hoeft niet te verhuizen of een visum te krijgen om bij ons te studeren. Je hebt overal ter wereld toegang tot je cursus via Moodle, onze gebruiksvriendelijke digitale leeromgeving (DLO). Dit is mogelijk omdat al onze modules, leeractiviteiten en assessments online worden aangeleverd.

Al onze cursusmodules zijn onderverdeeld in overzichtelijke wekelijkse secties, zodat de cursus past bij uw levensstijl en verplichtingen.

Na afstuderen aan de Universiteit van Portsmouth via een online cursus, heeft uw diploma hetzelfde academische gewicht als een diploma op de campus.

Locaties

Portsmouth

Address
Winston Churchill Avenue
PO1 2UP Portsmouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden