University of Sussex Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nieuwe manieren om te leren, nieuwe manieren om veranderingen aan te brengen

De Universiteit van Sussex, opgericht in 1961, heeft een lange reputatie als het gaat om het aanbieden van onderwijs van wereldklasse aan iedereen. Onze afstandsonderwijs cursussen bieden u de mogelijkheid om te studeren in Sussex, waar u ook bent in de wereld.

Wij zijn een onderzoeksintensieve universiteit en trekken toonaangevende academici en studenten uit meer dan 100 landen over de hele wereld aan. We dagen conventie uit en koesteren radicale en vooruitstrevende ideeën om studenten een onderscheidende onderwijservaring te bieden.

Ons doel is om het leven van onze studenten te verbeteren en hen de tools te bieden om hun eigen bijdrage en verandering aan de wereld te leveren.

"Mijn belangrijkste motivatie voor het studeren van de International Marketing Masters was om meer professionele vaardigheden te verwerven en mijn kennis te ontwikkelen. Het gemak en de flexibiliteit van online leren sprak me erg aan. Door online te studeren kan ik op mijn gemak studeren en werken. "

Kathryn Huang - Digital Marketing Executive en International Marketing MSc (online) student, Vancouver, Canada.

 • Stimuleer je carrière
  Duik dieper in het onderwerp dat je fascineert, en werk verder aan je carrière met vaardigheden die werkgevers van over de hele wereld begeren.
 • Online leren
  Wordt 100% online gegeven en met zes startdata per jaar, bieden onze cursussen u de mogelijkheid om uw cursus te starten wanneer u maar wilt en in uw eigen tijd vanuit uw eigen huis studeert.
 • Ondersteuning van je studies
  Profiteer van ons toegewijde online studentensuccesteam dat je op je reis van inschrijving tot afstuderen ondersteunt.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Online studeren met Sussex

We begrijpen dat veel van onze studenten ervoor kiezen om een postdoctorale opleiding te volgen om hun carrière te verbeteren. Onze online mastercursussen zijn ontworpen met een focus op inzetbaarheid. Wij zorgen ervoor dat lesgeven en leren praktisch is, gericht op praktijkcases en vaardigheden die u direct op de werkplek kunt meenemen.

Onze cursussen voor afstandsonderwijs worden 100% online gegeven en bieden de flexibiliteit om aan te sluiten bij uw studie in uw leven en carrière. Modules worden geleverd met behulp van een carrouselmodel, wat betekent dat als je op enig moment een pauze van je studies wilt nemen, je eenvoudigweg kunt 'afstappen' en opnieuw kunt deelnemen als je weer tijd hebt om je studie opnieuw te wijden * .

Het onderwijs wordt gegeven door academici en beoefenaars die baanbrekend onderzoek leiden en nieuwe manieren van denken over de wereld ontwikkelen. Net als bij onze cursussen op de campus loopt een duidelijk leerproces van Sussex door elke Masters-cursus. Je zult worden aangemoedigd om verder te denken dan en de norm uit te dagen.

Door te studeren in een virtuele klasomgeving verkrijgt u veel extra vaardigheden die worden gewaardeerd door werkgevers in de digitale wereld van vandaag. Je werkt mee aan virtuele projecten en in virtuele teams, met medestudenten in verschillende tijdzones over de hele wereld. Je zult er zeker van zijn dat je binnen digitale platforms werkt en een digitale kampioen binnen je organisatie bent.

Met online toegankelijkheid in het achterhoofd, zijn onze cursussen gebouwd voor studenten van alle fysieke en cognitieve vaardigheden in alle geografische gebieden.

En met een menselijke ervaring die de onpersoonlijke kant van afstandsonderwijs vervangt, brengen onze online cursussen een wereldwijd netwerk van studenten samen via peer-to-peer leer- en discussiegroepen.

Onze online meesters zijn hier voor studenten overal die hun eigen soort verandering willen maken.

* maximale pauzetijd is van toepassing op cursussen.117651_notes-macbook-study-conference.jpgOpstarten Stock Foto's / Pexels

Locaties

Londen

Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden