Lees de Officiële Beschrijving

Nieuwe manieren om te leren, nieuwe manieren om veranderingen aan te brengen

De Universiteit van Sussex, opgericht in 1961, heeft een lange reputatie als het gaat om het aanbieden van onderwijs van wereldklasse aan iedereen. Onze afstandsonderwijs cursussen bieden u de mogelijkheid om te studeren in Sussex, waar u ook bent in de wereld.

Wij zijn een onderzoeksintensieve universiteit en trekken toonaangevende academici en studenten uit meer dan 100 landen over de hele wereld aan. We dagen conventie uit en koesteren radicale en vooruitstrevende ideeën om studenten een onderscheidende onderwijservaring te bieden.

Ons doel is om het leven van onze studenten te verbeteren en hen de tools te bieden om hun eigen bijdrage en verandering aan de wereld te leveren.

"Mijn belangrijkste motivatie voor het studeren van de International Marketing Masters was om meer professionele vaardigheden te verwerven en mijn kennis te ontwikkelen. Het gemak en de flexibiliteit van online leren sprak me erg aan. Door online te studeren kan ik op mijn gemak studeren en werken. "

Kathryn Huang - Digital Marketing Executive en International Marketing MSc (online) student, Vancouver, Canada.

 • Stimuleer je carrière
  Duik dieper in het onderwerp dat je fascineert, en werk verder aan je carrière met vaardigheden die werkgevers van over de hele wereld begeren.
 • Online leren
  Wordt 100% online gegeven en met zes startdata per jaar, bieden onze cursussen u de mogelijkheid om uw cursus te starten wanneer u maar wilt en in uw eigen tijd vanuit uw eigen huis studeert.
 • Ondersteuning van je studies
  Profiteer van ons toegewijde online studentensuccesteam dat je op je reis van inschrijving tot afstuderen ondersteunt.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Online studeren met Sussex

We begrijpen dat veel van onze studenten ervoor kiezen om een postdoctorale opleiding te volgen om hun carrière te verbeteren. Onze online mastercursussen zijn ontworpen met een focus op inzetbaarheid. Wij zorgen ervoor dat lesgeven en leren praktisch is, gericht op praktijkcases en vaardigheden die u direct op de werkplek kunt meenemen.

Onze cursussen voor afstandsonderwijs worden 100% online gegeven en bieden de flexibiliteit om aan te sluiten bij uw studie in uw leven en carrière. Modules worden geleverd met behulp van een carrouselmodel, wat betekent dat als je op enig moment een pauze van je studies wilt nemen, je eenvoudigweg kunt 'afstappen' en opnieuw kunt deelnemen als je weer tijd hebt om je studie opnieuw te wijden * .

Het onderwijs wordt gegeven door academici en beoefenaars die baanbrekend onderzoek leiden en nieuwe manieren van denken over de wereld ontwikkelen. Net als bij onze cursussen op de campus loopt een duidelijk leerproces van Sussex door elke Masters-cursus. Je zult worden aangemoedigd om verder te denken dan en de norm uit te dagen.

Door te studeren in een virtuele klasomgeving verkrijgt u veel extra vaardigheden die worden gewaardeerd door werkgevers in de digitale wereld van vandaag. Je werkt mee aan virtuele projecten en in virtuele teams, met medestudenten in verschillende tijdzones over de hele wereld. Je zult er zeker van zijn dat je binnen digitale platforms werkt en een digitale kampioen binnen je organisatie bent.

Met online toegankelijkheid in het achterhoofd, zijn onze cursussen gebouwd voor studenten van alle fysieke en cognitieve vaardigheden in alle geografische gebieden.

En met een menselijke ervaring die de onpersoonlijke kant van afstandsonderwijs vervangt, brengen onze online cursussen een wereldwijd netwerk van studenten samen via peer-to-peer leer- en discussiegroepen.

Onze online meesters zijn hier voor studenten overal die hun eigen soort verandering willen maken.

* maximale pauzetijd is van toepassing op cursussen.117651_notes-macbook-study-conference.jpgOpstarten Stock Foto's / Pexels

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of Sussex Online

Met een duidelijke interdisciplinaire benadering van de studie van corruptie, stelt deze MA drie fundamentele vragen; wat is corruptie, hoeveel ervan bestaat en wat moet ... [+]

Met een duidelijke interdisciplinaire benadering van de studie van corruptie, stelt deze MA drie fundamentele vragen; wat is corruptie, hoeveel ervan bestaat en wat moet er gedaan worden om het te bestrijden?

Onderzoek naar corruptie en anticorruptie vanuit het perspectief van recht, antropologie, economie, ontwikkelingsstudies, sociologie en politieke wetenschappen; je krijgt de theoretische kennis en praktische training die nodig is om inzicht te krijgen in de complexiteit van het definiëren, meten en bestrijden van corruptie.

Met data per jaar (januari, maart, mei, juli en november) kun je deze cursus starten wanneer je wilt en in je eigen tijd studeren, vanuit je eigen huis.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Juli 2020
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Sussex Online

Onze Energy Policy Masters biedt een duidelijke breed opgezette, interdisciplinaire opleiding in sociale wetenschappen in het energiebeleid, gericht op de uitdaging van k ... [+]

Onze Energy Policy Masters biedt een duidelijke breed opgezette, interdisciplinaire opleiding in sociale wetenschappen in het energiebeleid, gericht op de uitdaging van klimaatverandering en de rol van innovatie.

Leer van internationaal gerenommeerde academici van Sussex's Science Policy Research Unit die een wereldwijde impact hebben en oplossingen voor duurzame toekomst ontwerpen en leveren.

Als je 100% online bent, word je lid van studenten, academici en onderzoekers van over de hele wereld die hun expertise en ervaring naar het virtuele klaslokaal brengen. En met zes startdatums per jaar (januari, maart, mei, juli, september en november), kunt u deze cursus starten wanneer u het leuk vindt en studeert op uw eigen tijdstip, vanuit uw eigen huis.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Sussex Online

Gebouwd voor drukke werkende professionals, biedt Sussex Masters in International Marketing u de vaardigheden om wereldwijde marketingstrategieën te leveren en meerkanaal ... [+]

Gebouwd voor drukke werkende professionals, biedt Sussex Masters in International Marketing u de vaardigheden om wereldwijde marketingstrategieën te leveren en meerkanaalscampagnes met impact te ontwerpen.

Gericht op wereldwijd marketingbeheer, consumentengedrag, marktonderzoek en analyses, studeer je klaar voor een succesvolle carrière in deze snelle en opwindende sector.

Met zes startdata per jaar (januari, maart, mei, juli, september en november) kun je deze cursus starten wanneer je het leuk vindt en studeert in je eigen tijd, vanuit je eigen huis.

Deze cursus is in deeltijd en kan worden afgerond in minimaal twee jaar en maximaal vier. Studenten hebben de mogelijkheid om hun studie te pauzeren als hun werk of levensverplichting dit vereist.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Sussex Online

Als eerste in de wereld voor ontwikkelingsstudies (QS World University Rankings by Subject 2019), wordt de Universiteit van Sussex erkend als een van 's werelds toonaange ... [+]

Als eerste in de wereld voor ontwikkelingsstudies (QS World University Rankings by Subject 2019), wordt de Universiteit van Sussex erkend als een van 's werelds toonaangevende universiteiten voor onderzoek naar duurzaamheid en innovatie.

Met expertise van drie van de meest bekwame onderzoekseenheden van de universiteiten, de Science Policy Research Unit, School of Global Studies en Institute of Development Studies biedt deze onderscheidende cursus een interdisciplinaire benadering van de studie van duurzaamheid.

Met zes startdata per jaar (januari, maart, mei, juli, september en november), kun je deze cursus starten wanneer je het leuk vindt en in je eigen tijd studeert, vanuit je eigen huis.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Juli 2020
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands