Lees de Officiële Beschrijving

College of Contract Management in het Verenigd Koninkrijk is een toonaangevende online aanwezigheidskollege voor Engineering, Construction, Management, English, en Training en CPD cursussen.

Als wereldwijde organisatie biedt het online cursus aan online aanwezigheid (live online) aan studenten over de hele wereld. Het biedt geavanceerde diploma level cursussen, professionele praktijkcursussen, CPD en trainingskursussen aan de bouwindustrie aan de professionals van de toekomst die op het punt staan ​​om lichte carrières te bereiken en kunnen energieke wereldwijde leiders van de bouwsector worden. Daarnaast biedt het een effectief Engels taalprogramma genaamd NESOL dat native native English voor Speakers of Other Languages ​​levert.

De Online Aanwezingscursus betekent dat u niet noodzakelijkerwijs uw werkplek moet verlaten, u hoeft niet noodzakelijk uw huis en familie te verlaten. U woont live online lezingen en tutorials vanuit uw huis of onze buitenlandse leercentra. Het College brengt een geweldige kans om standaard Britse opleiding te leren tegen een betaalbare cursusprijs. Je zult voelen alsof je in een klaslokaal zit met online cursussen.

Het college is trots op de oprichting van het contract en het commercieel management Cursussen en van haar prestaties door middel van toegevoegde waarde en standaardcursussen. De kwaliteit en de waarde van de cursussen worden weerspiegeld in het succes van haar afgestudeerden die leiden de arbeidsmarkt.

Je kan problemen hebben met het kiezen van de juiste cursus die past bij je behoeften en interesses en het college heeft lokale carriereadviseurs of -centra in Zuid- en Oost-Azië en het Midden-Oosten om te helpen. Het college is van plan om zijn carrière voorlichtingsdiensten naar Rusland en Zuid-Amerika uit te breiden in de toekomst ook. De loopbaanadviseurs zijn hier om u te begeleiden en u helpen bij de cursus die het beste aansluit bij uw interesses en carrière ambities kiezen.

Het College van Contract Management biedt een erkende kwalificatie en set van vaardigheden, en deze kan de deur openen naar toekomstige carrièremogelijkheden en progressie.

Onderwijzen en leren

De leer- en leerstrategieën voor elk vak zijn afgeleid van de cursusuitkomsten. Collaboratieve Online Aanwezingsonderwijsmethoden worden gebruikt om programma-doelstellingen te bereiken, zoals live online lezingen, cursusnotities, tutorials, oefeningen, groepsdiscussies, feedback over de inzendingen van studenten en online presentaties.

Het Online Aanwezingsmodel, die samenwerking stimuleert in een interactieve leeromgeving, heeft zijn traditionele focus op content delivery en communicatie, samen met de nadruk op de wereld van technologie.

Diverse online leerbronnen zijn ontwikkeld om zelfstandig leren te ondersteunen. Lezing notities, leeslijsten, opdrachten en tutorials briefings ondersteunen zelfstandig online leren. Van studenten wordt verwacht dat ze uitgebreid worden gelezen. Reading kan worden gebruikt om specifieke onderwerpen in de diepte te verkennen, een reeks standpunten te verkennen, vragen te ontwikkelen en mogelijke antwoorden te identificeren. Groepwerk is zodanig ontworpen dat studenten leren collectieve of coöperatieve werkprocessen organiseren en structuren.

Studenten worden ook aangemoedigd om online live lezingen bij te wonen die audio- en video-interactie tussen docenten en studenten vergemakkelijken. Het college heeft de meest effectieve strategie van online aanwezigheids- en leercentra geïntroduceerd om online lezingen, tutorials en discussies te faciliteren met de docenten en de mentor om de mate van interactie tussen de medeleerders en docenten te vergroten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

The College of Contract Management (Online)

Het geavanceerde diploma in beroepspraktijk in contractmanagement geeft u competente vaardigheden om uw carrière als contractmanager / projectmanager / contractbeheerder ... [+]

Contract Management Professional Practice Course Totaal cursusgeld £ 1.490 Totaal Credits 50 onder ECTS (Europese Credit Transfer en Accumulatie) Aantal modules 8 U kunt leren terwijl je werkt

Geaccrediteerd door de Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors, het Chartered Institute of Arbitrators, het Chartered Management Institute en de Quantum Surveyor International

Introductie

Het geavanceerde diploma in beroepspraktijk in contractmanagement geeft u competente vaardigheden om uw carrière als contractmanager / projectmanager / contractbeheerder / claimadviseur / projectbeheerstechnicus te beginnen. De cursus is ontworpen voor professionals 'die als Site Manager / Construction Manager / Project Manager / Civil Engineer / Bourekenaar / Advocaat in de bouw- en olie- en gasindustrie werken. Als u een bacheloropleiding heeft voltooid in Engineering, of Quantity Surveying, of Law, of Management of enige relevante Bouwkunde, kan het leiden tot een belonende professionele loopbaan in de bouw-, olie- en gasindustrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 - 9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
The College of Contract Management (Online)

In de cursussen leert u de makkelijkste manieren om de examens af te leggen, welke examinator zal u zoeken in uw schrijf- en spraaktests, waarom u mislukte testen hebt ', ... [+]

IELTS examen is een uitdaging

IELTS (International English Language Testing System) is het meest populaire examen om een ​​Engels niveau van een aanvrager te beoordelen voor toegang tot een universiteitskursus in Engelstalige landen, migratie- en visumaanvragen.

Momenteel is de IELTS test beschikbaar in meer dan 130 landen en kan tot 48 keer per jaar worden opgenomen. Zo waar dan ook, toegang tot de IELTS Exam Preparation Online cursus volgen.

Het is essentieel voor:

Toegang tot universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en de VS Migratie applicaties naar Australië, Canada en Nieuw-Zeeland Afhankelijk van de permanente ingezeten visumaanvraag naar het Verenigd Koninkrijk ... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
276 - 900 uur
Online
Lees meer in Nederlands