Lees de Officiële Beschrijving

Maak kennis met de TEFL-experts

Het Premier TEFL team heeft een missie : het creëren van de nieuwste, meest unieke ervaringen van live lerarenopleidingen op de TEFL-markt.

Met 25 jaar TEFL-reizen tussen ons, kennen we het reilen en zeilen van het lesgeven in het Engels in het buitenland. We trainen onze Engelse leraren om zelfverzekerde, impactvolle reizigers te zijn die klaar zijn om de hele wereld te verkennen. Onze internationaal erkende, volledig geaccrediteerde online cursussen zijn uitgebreid, gemakkelijk te volgen en geven u exact de informatie die u nodig hebt om Engels als vreemde taal te leren.

Over onze cursussen

Ons uitgebreide aanbod van volledig geaccrediteerde online cursussen is geschreven door echte onderwijsprofessionals om te voldoen aan de internationale TEFL-normen.

Expansieve, educatieve en uiterst boeiende, Premier TEFL cursussen bieden u alle training die u nodig hebt om zelfverzekerd Engels te leren in het buitenland. Wij zorgen ervoor dat uw levenslange certificering u onderscheidt van de arbeidsmarkt op de wereldmarkt en kwalificeert u voor de meest dankbare, goedbetaalde TEFL-banen die er zijn.

Verificatie

Ster Geverifieerde Organisatie - Dit niveau van verificatie wordt toegekend aan internationale programma-aanbieders voor het tonen van ware toewijding aan wereldwijd onderwijs.

Onze voordelen

  • Volledig geaccrediteerde training
  • Internationaal erkende cursussen
  • Flexibele, 24/7 online studietoegang
  • Persoonlijke tutor-ondersteuning
  • Advies voor deskundig werkjacht

We hebben onze avonturen beleefd - nu is het jouw beurt.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Premier TEFL

120 uur online TEFL-training ... [+]

120 uur online TEFL-trainingACDLInternationaal erkend certificaat70 pagina Grammar eBookDownloadbaar TEFL-cursusboekAdvies voor deskundig werkjachtLeer op elk apparaatFlexibel studieprogrammaPersoonlijke tutor-ondersteuning3 maanden studietijd120 trainingsurenWaarom de 120-uurs Advanced TEFL-cursus volgen?

De meerderheid van de TEFL-werkgevers, vooral degenen die aantrekkelijke onderwijssalarissen aanbieden, geven er de voorkeur aan leraren in te huren met een minimum van 120 uur collegegeld.

Onze premium 120 uur geavanceerde TEFL-cursus is ideaal voor TEFL-beginners; je hebt geen eerdere ervaring nodig, alleen vloeiend Engels en een passie voor nieuwe avonturen. Gecoördineerd door echte Engelse lesgevers leert het internationaal erkende certificaat u in alle fundamentele vaardigheden die u nodig hebt om Engels te leren als een tweede of vreemde taal.... [-]

Ierland Cork
Open Inschrijving
Engels
120 uur
Online
Lees meer in Nederlands

How to choose the right TEFL course

Why teach English in Thailand

Why teach English in Spain

Teach abroad in China around Shanghai

Teach English in Taiwan

Teach English in Vietnam

Getting Hired After TEFL: 5 Things TEFL Taught Me

12 Best Countries to Teach English in 2018