Trinity College Dublin Online Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Door middel van online onderwijs, kan het Trinity College Dublin bereiken nu de beste studenten over de hele wereld, toegang en flexibiliteit om academische uitmuntendheid, en het bevorderen van een transformerende student ervaring.

Met zijn reputatie voor het verstrekken van onderwijs van wereldklasse, kan Trinity College Dublin nu in staat een groter aantal studenten hun potentieel te bereiken in hun favoriete gebied.

Al meer dan 400 jaar, de toezegging om te voorzien van een superieure onderwijs heeft gezien Trinity College Dublin krijgen een welverdiende reputatie als een van de beste universiteiten ter wereld, en als topuniversiteit van Ierland.

In 2014, Trinity College de eerste online cursus, de Postgraduate Diploma in de Toegepaste Sociale Studies, werd gelanceerd, en deze 37 studenten afgestudeerd in de herfst van 2015. Trinity College ook met succes gestart met haar eerste vrije Massive Open Online Course (MOOC) dat jaar, waarin de Ierse Woont in oorlog en revolutie herinnerde en had meer dan 12.000 studenten deel te nemen. Sindsdien hebben meer dan 46.000 studenten over de hele wereld deel van de postdoctorale en gratis online onderwijs aan het Trinity College in Dublin geweest.

online studenten Trinity's bestuderen cursussen die zijn gemaakt door Trinity's wereldklasse academici en versterkt door online leren specialisten. Alle video's, verbeterde interactieve presentaties en documenten zijn toegankelijk via Trinity College's Virtual Learning Environment, Blackboard Learn. Tijdens elke online cursus, de studenten samen te werken met elkaar en met academici om een ​​boeiende en levendige online community of learners te creëren.

Discussies en interactie met academici zijn niet beperkt tot e-mails, en studenten bij te wonen wekelijkse virtuele tutorials waar ze kunnen communiceren met hun klas in real-time. Met behulp van een webcam en een headset, kan elke student zien, horen, en praat met academici en andere studenten.

Locaties

Dublin

Address
College Green
Dublin 2, Ireland

Dublin, County Dublin, Ierland