361 Degree Minds

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

361 Degree Minds is een onderzoeks- en technologie-georiënteerde leren en onderwijs bedrijf, Hoofd ingekwartierd in Chennai, TN - India.

Onze competentie is een diepe en inzichtelijke kennis van volwassen en principes afstandsleren. Wij begrijpen wat maakt volwassenen te leren, wat kunnen ze beter te leren. We hebben diep inzicht in de aspiraties van de jongeren in onze doelstelling ecosysteem en we maken gebruik van beproefde en geteste wetenschappelijke principes in volwassene en leren op afstand om hen te helpen beter in het oog te leren om elk van deze uiteenlopende verwachtingen te voldoen.

We hebben ook bijna 15 jaar ervaring in het werken met grote en kleine bedrijven en organisaties van het bedrijfsleven en hebben wetenschappelijke interventies gebouwd om te helpen hun werknemers beter presteren en worden individueel effectief en resultaatgericht.

De oprichters van 361 Degree Minds- Gopi, Ritu en Ram zijn alle alumni van stukjes- Pilani, een van India's beste neer wetenschap en technologie onderwijs.

Locaties