Lees de Officiële Beschrijving

WIE WE ZIJN

De zakenwereld verandert in een snel tempo. Dus hoe pas je jezelf niet alleen aan, maar blijf je de concurrentie voor?

Het brede portfolio van Eruditus Executive Education op maat gemaakte en open programma's die worden geleverd in India, Singapore, Dubai en andere wereldwijde locaties bieden de kaders die nodig zijn om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan. Onder leiding van alumni van INSEAD en Harvard, en ondersteund door programma-experts van over de hele wereld, worden de programma's ontworpen en uitgevoerd in alliantie met wereldwijd toonaangevende business schools.

We ontwerpen programma's waarmee je leren kunt combineren met daadwerkelijke implementatie. Wanneer u zich inschrijft voor een van onze programma's, krijgt u het voordeel dat u leert in een interactieve omgeving met een diverse groep leeftijdsgenoten. Programma's zijn ontworpen in verschillende indelingen, waaronder korte workshops van een paar weken, online programma's of complete modulaire sessies, die allemaal gericht zijn op het ontwikkelen van verantwoordelijke leiders in elk bedrijfsscenario.

ONZE AANPAK

Bij Eruditus is een van onze aandachtsgebieden hoe je relevante programma's kunt maken en aanbieden die je niet alleen helpen met 'wat is', maar je ook voorbereiden op 'wat zou kunnen zijn'.

Dit omvat een uitgebreid raamwerk dat vereist is om met inherente zakelijke uitdagingen om te gaan.

WIJ WETEN

Niet alleen inhoud, de methode is ook belangrijk

Onze programma's worden gemaakt met behulp van een breed spectrum van leermethoden en modules, allemaal samengesteld om aan te passen aan uw drukke schema's en werkverplichtingen. Daarnaast wordt ook de nadruk gelegd op hoe je leert. Leren door actuele interacties in het klaslokaal, online sessies, casestudies, real-time simulaties en praktische oefeningen, helpen je om uitdagingen het hoofd te bieden. Onze programma's zouden u aanmoedigen om relevante vragen te stellen, strategisch denken op te roepen en te debatteren met collega's - vaardigheden die u zelfs in uw dagelijkse kantooromgeving zou kunnen gebruiken.

Hoe lesgeven ertoe doet

Eruditus werkt samen met enkele van de beste business schools en faculteiten die een complete 360-graden leerervaring bieden. Ze geven niet alleen de nieuwste innovaties die nodig zijn voor het bedrijfsleven, maar ontwerpen ook innovatieve cursussen die relevant zijn in het huidige professionele scenario.

Aangepaste programma's zijn vereist

De behoeften van elk bedrijf zijn uniek. De doelstellingen van elke academische instelling zijn anders. We herkennen dit niet alleen, we omarmen dit ook. Besteden veel tijd, vooraf programmeren, om de unieke behoeften te begrijpen, onze partners is een hoeksteen van de Eruditus-aanpak. Daarom werken wij voortdurend aan het ontwerpen en aanbieden van programma's in verschillende indelingen, zoals kortetermijnworkshops, lessen die een paar weken of maanden duren, online sessies of complete modulaire programma's. Alle programma's zijn ontworpen rond wat deelnemers nodig hebben op het gebied van curriculum, beschikbare tijd en betaalbaarheid.

Langetermijnrelatie

De meeste van onze partners hebben bij ons vervolgsessies gevolgd. Onze toewijding aan onze partners gaat verder dan alleen een leerinterventie. We hebben een grote interesse in het behalen van langetermijndoelstellingen van het bedrijf of de onderwijsinstellingen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Eruditus Executive Education

Het Digital Business Leadership Program van Columbia Business School is een intensief, vijf maanden durend, multimodulair, digitaal bedrijfs- en leiderschapsprogramma dat ... [+]

Overzicht

Het Digital Business Leadership Program van Columbia Business School is een intensief, vijf maanden durend, multimodulair, digitaal bedrijfs- en leiderschapsprogramma dat internationale managers voorbereidt op het innoveren van nieuwe strategieën en bedrijfsmodellen en hun organisaties ertoe aanzet te floreren in het digitale tijdperk.

Belangrijkste voordelenOntwikkel leiderschapskwaliteiten om digitale transformatie in uw respectieve bedrijven te leidenBestudeer disruptieve bedrijfsmodellen in een zeer meeslepende module in Silicon Valley en leer van toonaangevende professionals uit de sector in New York CityToegang tot deskundige Columbia-faculteit die wereldberoemde experts zijn op hun vakgebied.Flexibele structuur die de tijd weg van het werk minimaliseert, gedurende een vijf maanden durende Ivy League-leertrajectBreng uw lessen op uw werkplek door middel van projectwerk, begeleid door deskundige faculteitAfgestudeerd met alumnivoordelen voor Columbia Business School, met wereldwijde netwerkmogelijkhedenProgramma Curriculum... [-]
India India Online Verenigde Staten Manhattan San Francisco  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
5 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Eruditus Executive Education

Het Executive Programme in General Management (EPGM) introduceert mid-careermanagers en -leiders uit opkomende markten tot het laatste in MIT thought leadership over inno ... [+]

Uitvoerend programma in algemeen management

Het Executive Programme in General Management (EPGM) introduceert mid-careermanagers en -leiders uit opkomende markten tot het laatste in MIT thought leadership over innovatie, strategie, besluitvorming en leiderschap.

Over het programma

Het programma stelt deelnemers bloot aan het MIT-ecosysteem, leidende MIT-faculteit en kaders. In de loop van 6-7 maanden leren deelnemers de vaardigheden die ze nodig hebben om naar het volgende niveau te gaan in hun bedrijf en de volgende fase in hun carrière. Dit unieke multimodulaire programma is ontworpen rond de drie Executive Certificate-tracks van MIT Sloan Executive Education:

Management en leiderschapStrategie en innovatieTechnologie, Operaties en WaardeketenbeheerWaarom zou je dit programma overwegen?... [-]
India India Online Maleisië Kuala Lumpur Verenigde Staten Boston  + 2 Meer
Vraag informatie aan
Engels
7 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands