ExcelR Raising Excellene

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij ExcelR

Bij ExcelR Solutions bieden wij de allerbeste training in Agile, Project Management, IT-Service Management & Quality -Assurance -ruimten. Onze -trainers werkten met wereldberoemde multinationals en doen er alles aan om uw uitmuntendheid te verhogen en zo uw loopbaan te versnellen!

We bieden trainingen aan op (PMP) ®, (PMI-ACP) ®, (CAPM) ®, (PMI-RMP) ®, ITIL®, ITIL-Foundation, ITIL-Intermediate, ITIL Expert, Six Sigma Green Belt, Six Sigma Black Belt, Microsoft Project, Software Metrics, Minitab, Agile, Scrum, CMMI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000.

Batches starten binnenkort voor virtueel - online en klassikale training. Inschrijven , plaatsen snel vullen. Kies de beste trainingsmodus die bij uw situatie past. Weet niet wat te kiezen, ontdek welke cursus geschikt is voor jou en we raden online training aan. We hebben de beste trainers met meer dan 20 jaar ervaring en gecertificeerd. Geef feedback.

De consultingoplossingen die u nodig hebt

Met het hoofdkantoor van de wereld in de VS en de aanwezigheid in Groot-Brittannië, het Midden-Oosten, Australië, Nederland en India heeft de ExcelR-faculteit meer dan 20.000 professionals over de hele wereld opgeleid. ExcelR Solutions is gebaseerd op het principe van een breed scala aan trainingsopties voor werkende professionals. Wij helpen organisaties in alle soorten en maten om hun werknemers te ondersteunen door cursussen te bieden op basis van praktische kennis en theoretische concepten.

Onze "Convenience & One-Stop-oplossing" zorgt ervoor dat zij het beste leren krijgen, door een van de beste professionals, op het beste moment en op de beste plaats van uw keuze. We bereiken dit door een combinatie te bieden van klassikale en online trainingen met instructeurs, E-learning, simulatietests en nog veel meer. Door uw behoeften te kennen, bedienen wij via deze verschillende kanalen een breed scala van uw ambities.

Onze visie

Onze visie is om wereldwijd gezien te worden als een toonaangevende organisatie die werkt aan het vervullen van onderwijsbehoeften van werkende professionals en studenten.

De nieuwe standaard in trainingsprogramma's:
De meeste midden- en senior managers kiezen ExcelR Solutions voor elk ander managementfirma, omdat trainings- en consultingoplossingen gegarandeerd effectief en betrouwbaar zijn.

Wij zijn de enige in onze soort die zijdelings met onze klanten werkt om ervoor te zorgen dat ze de training krijgen die ze nodig hebben om hun carrière te bevorderen en duurzame groei in hun bedrijf te creëren. Wanneer uw bedrijf geavanceerde trainingsmethoden nodig heeft die in praktijksituaties zijn getest, laat ExcelR Solutions u zien wat we vandaag voor u kunnen doen.

ONZE FILOSOFIE

Ons team van ervaren professionals streeft naar een hoger niveau van service en ondersteuning die onze klanten nergens anders kunnen vinden. Onze industriële reputatie spreekt voor zich; wij bieden de beste waarde in trainingsservices in combinatie met de steun van onze creatieve geesten om een ​​oplossing te creëren die past bij uw behoeften en de behoeften van uw bedrijf.

ExcelR is een van de toonaangevende trainingsaanbieders van professionele certificeringsopleidingsoplossingen in de wereld. We streven ernaar om de beste trainingsmethoden aan te bieden, gegeven door professionals uit de industrie op locaties over de hele wereld. Word vandaag nog met ons en zie waarom wij de nummer 1 keuze zijn voor zakelijke professionals over de hele wereld.

Verbind je met ons

Neem voor meer informatie over ExcelR Solutions en onze trainings- en consultingoplossingen van wereldklasse vandaag nog contact met ons op en laat een van onze ervaren professionals u helpen met al uw vragen en leg uit hoe veel van onze cursussen u aanbiedt.

Locaties

Bengaluru

Address
49, 1st Cross, 27th Main, BTM Layout stage 1, Behind Tata Motors, Jay Bheema Nagar, 1st Stage, BTM Layout, Bengaluru, Karnataka 560068
Bengaluru, Karnataka, India