Al-Mustafa Open University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Al-Mustafa Open University is een internationale culturele en academische instelling die de islamitische kennis, de humaniora en socialites wil verspreiden '. Profiteer van de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn in virtuele ruimte, de Al-Mustafa Open University biedt gelijke kansen voor iedereen die interesse heeft in het verkrijgen van islamitische kennis en humaniora, ongeacht de religie, het geloof, het geslacht en de nationaliteit van de persoon. Het vormt de basis om vrome experts in academici en specialisten op te leiden om de pure leer van de islam, het heilige huishouden van profeet Mohammed (de vrede op hem) en de heilige Koran te produceren, uit te leggen en te verspreiden.

Status en geloofwaardigheid

Deze open universiteit is aangesloten bij de universiteit van Al-Mustafa PBUH en heeft een officiële vergunning van het ministerie van onderwijs, onderzoek en technologie van de Islamitische Republiek Iran. De diploma's en diploma's van de universiteit hebben ook internationale geloofwaardigheid.

Oprichting doelen en missies

Toegewijde academici en geleerden op het gebied van islamitische studies en geesteswetenschappen verzorgen; Om de islam en de leringen van de vrede van Ahlul-Bayt te bevorderen, zijn ze over de hele wereld door middel van virtuele inhoudsproductie en verspreidende fascinerende religieuze materialen in verschillende talen.

Om de studenten van Al-Mustafa PBUH te vergemakkelijken en te ondersteunen om hun studie te volgen in virtuele omgevingen.

Adressant van deze universiteit

Moslims over de hele wereld, ongeacht hun geloof en nationaliteit; Mensen die geïnteresseerd zijn in cultuur en islamitische leer van verschillende etnische groepen en nationaliteiten; Verschillende lagen van de samenleving, waaronder vrouwen en mannen met verschillende opleidingsniveaus. (Universiteit / Algemeen)

Academische cursussen

Deze academische instelling heeft gestreefd naar diverse veelzijdige academische en praktische programma's op verschillende academische niveaus van basis-, bachelor- en masteropleiding te ontwerpen en uit te voeren. Het biedt ook korte cursussen en modulaire cursussen om tegemoet te komen aan de behoeften en verwachtingen van de studenten wereldwijd.

Grote voordelen van de Al-Mustafa Open University

  • Het heeft meer dan tien jaar ervaring en uitstekende records op diverse gebieden van islamitische disciplines en humaniora in cyberspace;
  • Comprehensiviteit en diversiteit op verschillende academische niveaus, namelijk medewerkers, bachelor en meestersgraad op het gebied van juridische en juridische zaken, de Koran en de hadith, moraliteit en onderwijs, filosofie, theologie en mystiek, islamitische studies, geschiedenis en beschavingen, religies, talenkennis, geesteswetenschappen En sociale wetenschappen, enz.
  • Het aanbieden van een verscheidenheid aan korte en modulaire cursussen die passen bij de behoeften van het publiek;
  • Profiteer van de laatste technologische prestaties op het gebied van onderwijs en communicatie;
  • Online toegang tot academische middelen;
  • Beschikbaarheid van de cursussen in verschillende levende talen van de wereld;
  • Profiteer van het verkrijgen van wetenschappelijk advies;
  • Officiële en internationaal erkende diploma's en diploma's

De leercurve

Leren in deze universiteit biedt het voordeel van het gebruik van de nieuwste methoden van afstandsonderwijs, inclusief het gebruik van internet en mobiele systemen van interactie. Op deze manier worden alle stadia van registratie, cursus selectie, academische evaluatie, training, onderzoek en culturele diensten gemekaniseerd. De studenten profiteren van rijke, diverse en fascinerende inhoud die aan hen wordt verstrekt. Onder de tautologie van ervaren docenten en professoren beklimmen ze hun weg naar hogere niveaus van deugden en uitmuntendheid. Dit geeft redenen om het leven te ervaren met waardigheid en zelfbeeld onder islamitische leringen.

Geografische locatie

Het hoofdkantoor van de universiteit is gevestigd in de heilige stad Qom van de Islamitische Republiek van Iran. Het heeft veel vestigingen en representatieve kantoren in verschillende delen van de wereld.

Noodzaak van virtueel leren

Beperkingen van fysiek leren aan de ene kant en de belangen van studenten die verschillende disciplines en wetenschappen willen leren samen met de snelle vooruitgang in de informatietechnologie anderzijds, leidde tot een nieuwe innovatie en visie op effectief onderwijs dat gelijke kansen voor iedereen biedt. Een van deze opkomende ideeën is het internet verre leren (e-learning).

In deze methode worden het hele proces van beoordeling en acceptatie van een kandidaat, cursusselectie, cursuspresentatie, vragen en antwoorden tussen docenten en studenten, examens en academische evaluatie, educatieve onderzoeksdiensten elektronisch gedaan. De studenten kunnen toegang krijgen tot hun account wanneer ze van elk deel van de wereld willen. Door gebruik te maken van technologische kenmerken, monitoren en beoordelen de docenten en de administratie de voortgang van de student en geven ze geïndividualiseerde leer- en lesplannen.

Locaties

Qom

Address
Al-Mustafa Open University,
Mosalla St,
Qom, Islamic Republic of Iran

Qom, Provincie Qom, Iran